Idioot! #FREEBLACKA – Roep op sociale media om vrijlating terecht opgepakte rapper

De Rotterdamse rapper Blacka (17) is aangehouden op verdenking van verboden wapenbezit. Logisch, want het stoertje liep samen met een andere rapper rond te paraderen met vuurwapens, in hun nieuwe videoclip. Zijn fans moeten het niet zo hebben van de feiten en de logica, en roepen massaal ‘#FREEBLACKA‘.

Kansparel-Nederland laat weer van zich horen hoor. ‘Copss komen weer met onzin deze dagen…’ zegt iemand op het Instagram-account van Kanaal #24. Het kanaal waar ook de nieuwe videoclip verschijnt. En zo zijn er meer steunbetuigingen en oproepen tot vrijlating van de rapper.

En dat laat wel zien hoe verrot dat cultuurtje is. Het gaat hier wel om iemand van 17, die kennelijk ook nog eens 300 euro aan vals geld had (daar kwam de politie achter toen ze zijn woning binnenvielen), en met een joekel van een vuurwapen (een dikke AK-47) rondloopt!

Nu zijn er mensen die het argument aanhalen dat het vuurwapen mogelijk nep kan zijn. Maar het maakt toch geen ene moer uit? Met een nep wapen kun je net zo goed een bankoverval plegen. In alle paniek is er geen hond die het ziet. Maar dat soort logica ontbreekt kennelijk bij de meeste mensen.

Het geeft wel weer een inkijkje in hoe zo’n cultuurtje zich afzet tegen de Nederlandse samenleving, want dat is eigenlijk wat er nu gebeurt. Absoluut verderfelijk.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. Ben-NIET-Groen-L

  Gvd, ik heb het zo gehad met negerts!!!

 2. Heinrich

  De enige te verdragen negroïden wonen in de Afrikaanse zandbakken.

 3. P. Breetveld

  Negers die 3 woorden foutloos achter elkaar kunnen oprakelen worden al “Rapper” genoemd. Waar moet die gozer over rappen? Dat ie heeft geknoeid met pap en sinds kort geen luier meer hoeft te dragen?

  1. JeMoerigeHoeder

   Zwartnekken worden liever geen neger genoemd.

 4. Lefty

  @Wout,
  Ga een paar dagen in New York wonen , daar is dit soort wapenbezit volkomen legaal , met dan aan Donald Duck Trump die zie zo geliefd is op deze site. Weer een knap staaltje dubbele moraal Nederlandse riool journalistiek.

  1. Bullshit16

   Lefty
   Hoe lang zou het nog duren dat wij ons een wapen aanschaffen met al dat gespuis hier om dat ons overheid te lamlendig zijn om ons burgers te beschermen
   Die landverraders die beschermen ons niet nee die landverraders zijn goed om de buitenlanders te beschermen dus dan vind jij het gek dat wij ons zelf niet mogen beschermen trump heeft gelijk die zegt als er een inbreker in je huis is dan mag je hem rustig afschieten prima toch wat moet die klootzak in mijn huis maar nee hier moet je eerst vriendelijk vragen wil jij mijn huis even uit gaan in als i dat niet doet heb jij als eigenaar een groot probleem net als krakers ze hebben alle rechten
   Had je nu nog wat?
   Stem fvd of PVV uit de eu

  2. Peetjoh

   Wat ben je toch dom. Sinds 2013 heeft new York de strengste wet uit heel Amerika. Dus je vergelijking gaat niet op. Was je maar rechts dan was je iq hoger.

 5. Jannes46

  Dat achterlijke rappen is voor jongelui met een ontwikkelingsachterstand, en die ze nooit en te nimmer zullen inhalen.

 6. Ralnov

  Allemaal kansloze figuren die nooit hoger zullen komen dan een stoeptegel , lach dat soort volk vierkant uit.

 7. Wahrheidsministerium

  Allemaal geïdentificeerd met hun boze moeders, vrouwelijke emoties, tien paar schoenen om overal bij te passen. Geen normale discussie kunnen voeren, dan kom echt de moeder naar buiten, hoop geschreeuw. Kansloos, bèta males, vrouwen vinden ze eerst geweldig, maar komen er al gauw achter, dat ze eigenlijk een relatie met de moeder hebben.

 8. musicmaniac

  Rapper wie? Nooit van gehoord en hoop ook nooit iets van hem te horen. Rappen is dom lu**en, het liefst met straattaal woorden waar geen touw is aan vast te knopen, en meestal vernederend t.o.v. de vrouw. Rappen is voor baby’tjes die nog niet kunnen praten, en volwassen mensen luisteren naar muziek.

 9. Lefty

  Zo zwart wit als het op de DDS geserveerd wordt ligt het in praktijk niet. Iedereen verdiend een straf als hij zich niet aan de wet houdt, maar dit gebraak is gebaseerd op rassendiscriminatie. Er zijn genoeg kaaskoppen die ook niet deugen, maar daar hoor je hier niemand over.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.