Voorzitter Pride Amsterdam krijgt 96 ‘tolerante’ organisaties over zich heen door vluchtelingenuitspraak

Frits Huffnagel, voorzitter van Pride Amsterdam, wordt aan de schandpaal genageld door maar liefst 95 organisaties die pleiten voor diversiteit en tolerantie. Hij zou een “xenofobe kijk op vluchtelingen” hebben. Vrijheid van meningsuiting is dan niet meer zo leuk voor dit soort clubjes!

Zie hier de ‘beruchte’ uitspraak van Huffnagel:

“Wij zien een kind en denken dan ‘oh wat zielig’, terwijl we niet die vader die daarachter staat zien die misschien oorlogsmisdaden heeft gepleegd en een moeder die daarachter staat die dat heeft gefaciliteerd. Die mensen moeten hier niet naartoe.”

En inderdaad, die kans is dik aanwezig. Helemaal nu diverse conflicten al een aardige tijd hebben geduurd. Maar we zien nu ook al dat slechts 4 procent van wat Turkije doorlaat richting Griekenland, Syriër is. De rest komt allemaal uit Afghanistan, Eritrea, Ethiopië, Irak, Iran, Soedan of Marokko. Die zijn dus al niet aan het vluchten voor oorlog.

Maar logica gaat er niet in bij de deugclubjes. Die zien alleen maar dat de Gay Pride ook een vluchtelingenboot heeft en dat sommige vluchtelingen juist vanwege hun geaardheid hier zijn gekomen. Dat zo’n Huffnagel dan zegt ‘stop maar even’, is direct racisme, xenofobie en islamofobie, volgens de ondertekenaars van die brief.

Ten eerste is het overduidelijk dat we ook intolerante, extremistische en gewelddadige figuren binnenhalen. Wat heeft vluchten naar Nederland wegens je geaardheid dan nog voor een zin? Ten tweede liegt een flink aantal vluchtelingen: die zijn ‘toevallig’ allemaal 17 jaar oud en homoseksueel. Ten derde is het zijn van een ‘vluchteling’ een categorie, niet een identiteit. Huffnagel heeft zijn uitspraken dan ook nooit bedoeld jegens de vluchtelingen die met zo’n Pride-boot meedoen. Die wil hij ook niet het land uit knikkeren voor zover ik weet.

Ik vind het dan ook belachelijk dat Huffnagel zich heeft verontschuldigd voor z’n uitspraken. En ieder individu en elke organisatie die meent dat zijn uitspraken vallen onder één of ander ‘-isme’ of een fobie, beschouw ik bij deze als totaal losgezongen van de realiteit en puur gericht op wensdenken. Kijk alleen al naar die namen. De paar extremisten die we hebben binnengehaald, zijn niet ineens van Nederland gaan houden of zo. Die zie ik er eerder voor aan om die vluchtelingenboot op de Pride met een raketwerper op te blazen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

18 reacties

 1. NoDoubt

  Het is verboden voor je burgers in NL op te komen. Alleen populisten kunnen de landen in Europa redden. Een daverend applaus voor Greta in Brussel eergisteren. En waarom. Straks zitten we met afgedankte zonnepanelen en windmolens en Tesla accu´s met dank aan het zelfverrijkende Timmermans/Nijppels maffia-groep

 2. Bullshit16

  Homo’s zijn hier welkom laats was hier een uitgeprocedeerde asielzoeker die was homo in omdat hij homo was kreeg hij een verblijfsvergunning zo zie je maar ons land word overspoeld door homos in lesbiennes
  Waardoor ons vrijheid van meningsuiting niet meer van toepassing is
  Het wordt steeds gekker in dit land
  Huffnagel is gek dat hij zijn excuses heeft aangeboden wij blijven bezig met excuses geven aan dat kut volk
  Laten ze lekker terug gaan waar ze vandaan komen ook die negers die ons land verzieken
  Stem fvd of PVV uit de eu

  1. Brenda Welsh

   Homo’s en Lesbiennes worden gekoesterd door DDS en aanhang. Dat komt omdat in Islamitische landen ze genadeloos vervolgd worden. Dus @Bullshit, hou je je een beetje in. Volg de lijn van het FVD, PVV en DDS geen kwaad woord.

   1. 1234vijf

    Het is nogal dubbel, als ik het kan volgen. Enerzijds worden homorechten hier verdedigt en net zo makkelijk wordt homo als scheldwoord gebruikt.

   2. Fonz

    “Homo’s en Lesbiennes worden gekoesterd”

    Uh nee hoor, beide is tegennatuurlijk en de islam is een satanische ideologie

    1. John Breekijzer

     Dacht ik het niet, Fonz en vele anderen hier zijn homohaters. Ze vinden het ‘tegennatuurlijk’. Domme hetero-lul.

     Ongelooflijk dat dit soort achterlijke debielen hier nog praatjes mogen verkopen.

     1. Fonz

      Het ís tegennatuurlijk, de term homohater die jij gebruikt is uiteraard onjuist, jij framed de boel..

     2. John Breekijzer

      Fonz vind medemensen onnatuurlijk maar natuurlijk haat hij ze niet. Hij vindt ze alleen niet deugen en ze mogen niet zijn wie ze zijn. Smerige potenrammer.

      Gore glibber.

     3. Fonz

      Wederom verdraai jij wat ik zeg, sterker nog, je laat helaas blijken dat je te dom bent om te begrijpen wat ik écht zeg,

     4. 777

      Brenda Welsh – 1234vijf – John Breekijzer?

   3. Bullshit16

    Brenda
    Begrijpelijk lezen is niet jouw sterkste kant .ik heb geen hekel aan homo’s of lesbiennes. Maar ik hoef die homo’s of lesbiennes niet uit die andere landen wij hebben hier al genoeg problemen
    Nu duidelijk

 3. perry

  In enkele grote Duitse steden, hebben kleine groepjes `vluchteling’ sympathisanten een burgerinitiatief opgestart om aan de Turks/Griekse grens zoveel mogelijk zielige economische migranten naar de EU te halen!
  De Duitse linkse media waaronder de ARD, doet nu voorkomen, alsof de meerderheid van burgers in deze steden, dit waanzins idee zouden steunen, niets is minder waar!
  Het is pure propaganda en fake news van het Duitse kartel, de Duitse burgers aldaar hebben de strot vol van vreemdelingen!
  In Nederland vinden gelijksoortige initiatieven plaats, gelanceerd door D66 en Groenlinks en énkele gemotiveerde geitenwollen sokken dragers!

  1. inert

   perry!
   NPO en de woordvoerders van Rutte3 hanteren dezelfde trucs en manieren van berichtgeving, pure linkse volksverlakking en misleiding!

   1. Bullshit16

    Ja wat wil je verwachten van die staats zender in van die staatszender npo 1
    Ze laten je zien in horen wat je mag zien in horen boycotten deze rotzooi
    Stem fvd of PVV uit de eu

 4. JFU

  Nooit geen excuses aanbieden als je voor je eigen mening uitkomt. De fascisten die jou dat willen verbieden omdat het niet hun mening is moeten bij zich zelf te rade gaan en hun excuses aanbieden.

 5. Fonz

  Ach ach ach ach wat zijn ze toch politiek correct en dan te bedenken dat het allemaal hypocrieten zijn.,..

 6. plakband

  Die zogenaamde tolerante organisaties blijken broeinesten van haat.
  Zij hanteren het dogma “wie niet voor mij is, is tegen mij”.
  Werkelijk iedereen die hun in de weg staat wordt medogenloos vertrapt.
  En allemaal met subsidiegeld dat onder leiding van een VVD-coryfee is verdeeld..

  Stemzeweg zodra het kan.
  Stem PVV of FvD en Nexit voor het te laat is.

 7. Rud56

  Huffnagel heeft volkomen gelijk. Maar tegenwoordig mag je geen keiharde feiten benoemen.

  Bijvoorbeeld dat 99% van die vluchteling dat niet is, maar gewoon een parasiet die uit is op een leven geheel door een overheid verzorgd. Een leven waarin je niets meer hoeft te doen dan alleen te ontvangen en te nemen. Een leven waarin je een samenleving helemaal naar jouw hand kan zetten.

  Ja, Huffnagel, had schijt moeten hebben aan dat zooitje zwakzinnige en/of achterbakse, hypocriete ondertekenaars. Maar ja, ….

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.