Schiphol zo lek als een mandje! Personeel werkt mee aan cocaïnesmokkel

Schiphol blijkt zo lek als een mandje te zijn, voor drugscriminelen is het een feest om in Nederland te wonen. Ze werven personeel op Schiphol of bedreigen personeel om zo toegang te krijgen tot Schiphol, en kunnen vervolgens doodeenvoudig alle drugs ophalen die in tal van vliegtuigen ligt. Een vernietigend rapport laat zien wat er allemaal wel niet misgaat op Schiphol! 

Het rapport is werkelijk waar vernietigend over de dagelijkse gang van zaken bij Schiphol. Zowel de veiligheid van het personeel als van de vluchten staat al geruime tijd op het spel. Er is nauwelijks tot geen controle, waardoor criminelen bijna vrij spel hebben.

Criminelen schijnen al vrij lang mensen te rekruteren onder het personeel van Schiphol zelf. Van schoonmakers tot onderhoudsmonteurs, alles om aan toegangspassen te komen. Ook wordt overig personeel door middel van bedreiging of geweld het zwijgen opgelegd.

“Op de werkvloer wordt een zwijgcode gehandhaafd, zo nodig met harde hand door pesten, intimidatie en geweld”

De burgemeester van Haarlemmermeer is verantwoordelijk voor de openbare orde en veiligheid op Schiphol, zij is geschokt door de bevindingen van het rapport maar ook zij ziet in dat het te verwachten was. Schiphol is natuurlijk een internationaal knooppunt.

“Dit is een belangrijk knooppunt, dus ik ben niet verbaasd dat Schiphol het doelwit is van criminelen. Ik heb wel gezien dat we beter moeten samenwerken om een aantal zwakheden op te lossen.”

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

4 reacties

 1. Peetjoh

  En het zoveelste bewijs dat deze belasting ontduiker gewoon slecht is voor Nederland. Niks onze trots het is onze ondergang. Dankzij dat fijne Schiphol zitten we met 4 miljoen onrendabelen.

 2. Heras

  Mijn tekst is ineens weg. Waarom???

 3. 56RdK

  “Aantal zwakheden op te lossen” aldus die dikke VVD-trien, burgemeester van dat Haarlemmermeer.

  Al jaren is Schiphol al zo lek als een mandje, is wereldwijd bekend en zo’n dikke VVD-muts komt dan nu met zo’n bagatelliserend “Zwakheden”.

  Het mag een godswonder heten dat er nog geen toestel vol met passagiers door dit faalbeleid neergestort is.

  Maar ja, gedurende 10 jaar ondervinden we al de gevolgen van primair VVD-beleid, dus hoop op echte aanpak kan je ook hier wel vergeten!

 4. toetssteen

  In Singapore proberen…. Grinnik, denk wel aan dat hennepen venster,lees de galg.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.