POLITIEWAARSCHUWING! “Wij zullen keihard optreden als anti-virusbetogers zich misdragen!”

Er staat vanmiddag een generale repetitie op het menu waarbij onze politie ‘alvast’ kan oefenen voor het geval het weer eens helemaal uit de hand loopt in een van onze probleemwijken. De figuranten in dit klapstuk zijn de demonstranten van Virus Waarheid en doorgesnoven hooligans. Want de politie waarschuwt deze keer wel: “Wij zullen vanmiddag keihard optreden als anti-virusbetogers zich misdragen!”

Voor vanmiddag staat er op het Malieveld in Den Haag een demonstratie gepland tegen de spoedwet van schoenenkoning minister Hugo de Jonge. Afgelopen week liep een soortgelijke demonstratie nog volledig uit de hand, dus de politie heeft uit voorzorg een waarschuwing afgegeven. Ook de Mobiele Eenheid heeft zichzelf alvast gestationeerd in het centrum van de Hofstad, want daar voelen ze zichzelf immers toch veiliger dan in de Schilderswijk.

Hoewel de vriendelijke burgemeester Jan van Zanen (VVD) zichzelf lange tijd heeft stilgehouden (want hij was op vakantie…) omtrent de rellen in de Haagse Schilderswijk, de dodelijke schietpartij in Scheveningen en de rellen in zijn voormalige stad Utrecht, is hij nu wél scherp van tong:

“Als actievoerders waarschuwingen of aanwijzingen van agenten negeren, treedt de politie of ME op.”

Tegenover De Telegraaf zegt Van Zanen vervolgens:

“De Haagse politie zorgt er onder andere voor dat er meer dan duizend demonstraties per jaar ordelijk verlopen. Het is onacceptabel dat agenten worden belaagd, bedreigd of zelfs gewond raken.”

De waarschuwing van Van Zanen lijkt juist alle ingrediënten te bevatten voor een hotpot die vanmiddag weleens zou kunnen overkoken. Gelukkig is de hittegolf (qua temperatuur dan) ten einde en wordt het vandaag ‘slechts’ maximaal 20 graden in Den Haag.

Mocht u gaan demonstreren: U bent bij deze gewaarschuwd. En misschien kan de organisatie van Virus Waarheid de demonstratie beter verplaatsen naar de nabijgelegen Schilderswijk. Dan hebben ze in ieder geval geen last van boze politieagenten die ‘oudere witte vrouwtjes’ meppen.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

27 reacties

 1. Jannes-46

  Vraag mij wel af waarom die rel-berbaren dan ook niet KEIHARD worden aangepakt. Waarom worden die niet bijeen gedreven en massaal opgepakt, veroordeeld tot vergoeding van de aangerichte schade, en daarna cadeau gedaan aan Mohamed VI?

  1. JochemX

   Nee Jannes, veel te riskant, die meppen terug en hard ook.

 2. Gebande3

  De DDS vlakgompolitie treedt vandaag, zonder waarschuwen, ook keihard op.

  1. NEXIT.

   dan hadden ze de frituurkoning met lege zakjes er al lang af moeten trappen ! De vlakgompolitie toont veel compassie om de dagelijkse onzin te gedogen

 3. ikweetwatikwil

  De politie treed alleen maar op bij ouderen . Die kunnen ze de baas. Waar is “onze” overheid mee bezig. Niet met ons, dat is duidelijk.
  Ik weet dat veel agenten het niet eens zijn met de gang van zaken , maar bevel is bevel van de laffe figuren achter het bureau.
  50 besmette asiel zoekers naar het brandschone Musselkanaal verplaatsen. En we weten dat asielzoekers zich ook houden aan “bevel is bevel” dus binnen blijven. Wie geloofd dat.

 4. Buzz68

  Ergens gaat het een keer geweldig fout. Misschien niet hier -en misschien niet vandaag.
  Met regels en repressie los je geen problemen op!

 5. RPML

  Pas als deze geuniformeerde helden zich in de kantine van het politiebureau moeten melden voor een verplichte prik met hét vaccin, zullen zij zich realiseren wie de grenzen bepaald van hun persoonlijke integriteit. Vreemd dat er nog geen Corona-uitbraak is uitgebroken in die volgepakte ME-busjes zonder spatschermen….

  1. andergeluid

   Misschien hebben ze Rob Elens zijn advies opgevolgd HCQ met zink en Azitromycine
   als voor zorg ingenomen.
   en dat werkt zo te zien want de romeo’s en de Politie en ME kunnen gewoon dicht op elkaar staan en in een auto gepropt worden.
   Als je het maar in de eerste lijn gebruikt.
   Oh ja nog even ter herinnering als een vrouw dus niet luistert dan sla je haar eerst keihard op haar rug en dan nog even je frustratie af te maken vervolgens nog een keer keihart op haar been.
   En dat laat de hele media niet zien maar, als er een agent een zachte tik krijgt het dan opblazen om te zeggen dat de politie aangevallen is dat is toch wel heel zielig.
   Politie mensen zijn getrainde mensen met een complete uitrusting en beschermers de gewone mensen zijn ongetraind en onbeschermd en ongewapend .

   1. NO8DO

    Politie mensen zijn getrainde mensen met een complete uitrusting en beschermers de gewone mensen zijn ongetraind en onbeschermd en ongewapend .

    Dus???

    1. andergeluid

     Dus is het toch lekker makkelijk om gewone burgers lekker verrot te slaan
     ga de filmpjes een bekijken jij schijnt het heel normaal te vinden begrijp ik uit jouw reactie

     1. NO8DO

      jij schijnt het heel normaal te vinden begrijp ik uit jouw reactie

      Gelukkig deel ik uw begrijpen niet.

    2. andergeluid

     Dus ?????

    3. Buzz68

     Politie agenten zijn BOA’s met een blaffer die ten dienste zouden moeten staan van “Gewone Mensen”!

   2. Heinz

    Op het been is het ergste. Daar loopt de grootste lichaamszenuw vanuit heup via bil naar de voet hoorheen. Op het hoofd is een sterk schedeldak aanwezig.

 6. Blondie

  De politiestaat is niet in wording, de politiestaat is er en vooral gericht op personen met een andere mening en de oudere dames.

  Het gaat goed Mark, jij als MP van alle Nederlanders.

  Ga weg knul, neem verkering en ga weg.

 7. Heras

  Nogal logisch dat mensen steeds minder vertrouwen hebben in de politie.
  Marokkanenmaffia, Chinese maffia, oost europeanen-maffia, BLM mogen blijven.
  En als je de video hebt gezien bij die paar demonstranten, is dat buiten proportie.
  Jonge vrouw krijgt tikken met een stok, oud mens werd omver geduwd. Vrouw die Omtzigt gewoon een vraag stelde, “belaagde hem”. Alleen de jonge man had zijn mond moeten houden.

  En wat schreeuwt onvolwassen Rutte: blijf met je poten van politie en ministers af.
  Nou, chapeau Mark.
  Hoe geloofwaardig zijn jullie geworden

 8. andergeluid

  5000 mensen op het malieveld gaat niet helpen 5000 mensen op het binnenhof wel dat maakt pas indruk.
  je zag wat wat het teweeg bracht laatst op het binnen hof en dat waren niet eens echt veel mensen.
  en alle kamer leden die het gebouw in of uit gaan de vraag stellen waarom ze mee helpen Agenda 2030 uit te voeren en zeker aan M. Rutte en Hugo de Jonge eens kijken of ze daar eerlijk antwoord op durven geven.

  1. Blondie

   Kijk andergeluid.

   Je sluit af met het noemen van twee namen, deze twee personen zijn nog nooit betrapt, op een eerlijk antwoord zonder leugens.

 9. Che

  Heerlijk om te zien, guur rechts janken.

  1. Grasmaaier

   De gezags- en overheidsgetrouwe SP’er Che, verheugt zich nu al op de volgende filmpjes waarop te zien is hoe oude vrouwen in elkaar worden geslagen door psychopaten vermomd als politie.

   1. Pauline Kummer

    Die gezellige oude dames hadden ook een kopje koffie met versnapering kunnen gebruiken in de Korte Poten. Maar eerder had ik het idee dat het moeder en dochter waren. Kan mij vergissen. De Meilandjes…

    1. Ernest Stern

     Ja, het was een moeder en dochter met kennelijk hoorproblemen.

 10. NEXIT.

  En daar zit nu precies het probleem. Mensen die tegen de achterlijke totalitaire beperkingen in het geweer komen doen dit vreedzaam. Staan niemand naar het leven , plunderen geen winkels , slopen geen tuinsteden , gooien geen stenen en zwaar vuurwerk maar komen gewoon op voor grondrecht.

  De vieze laffe honden in een uniform hakken er gewoon op los. Disproportioneel geweld omdat een tegengeluid tegen de covid idioterie wordt niet geduld. Walgelijk vertoon waar iedereen een grote bek over opzet als het in wit rusland gebeurt. We zijn echter geen haar beter in de dictatuur van rutte.

 11. Cycle25

  VVD’s army dus, ze blijven net zo lang kort geschoren gajes verdedigen totdat ADO de schuld krijgt : h*tps://www.omroepwest.nl/nieuws/4094585/Woede-om-uitspraak-burgemeester-Hooligans-worden-genoemd-om-echte-probleem-te-verdoezelen

  Typerend VVD, je begint je zo langzamerhand af te vragen of VVD en het gajes een verbond hebben afgesloten.

  De Mocromaffia is kennelijk een onderdeel van VVD zelf..

 12. Meneer de Wit

  De Politie is uw beste vriend…
  Behalve in corona-tijd.

  Stop deze virusgekte, stem sociaal, stem PVV

 13. SubTec

  Alsof je de Sturm Abteiling hoort.

 14. SubTec

  De politie is heel druk bezig zichzelf de meest gehate organisatie van Nederland te maken.
  Ik was daarnet op Maliveld en een stuk achter me stonden 2 politie mensen.
  Maar echt met een straal van zeker 5 meter leeg veld om ze heen terwijl ze midden in op het veld stonden.
  Alsof ze lepra hadden!
  Zover heeft Rutte de politie al kapot gemaakt en het zal steeds erger worden!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.