Keiharde Prins Charles vertelde Prinses Diana dag voor huwelijk: ‘Ik houd niet van je’

Wat is die Prins Charles toch eigenlijk een zieke man. Je gaat trouwen. Je staat op het punt om in het huwelijksbootje te stappen. Alle ogen in de natie zijn op jouw gericht. Je verloofde weet dat. En wat zeg je de dag voor het grote huwelijk tegen haar? Dat je niet van haar houdt.

Dan is er echt iets mis met je. Ik kan er niets anders van maken.

De Telegraaf bericht dat Prinses Di nogal een zware huwelijksdag had omdat haar ‘geliefde’ Prins Charles haar had laten weten totaal niet van d’r te houden. Ja, ze zouden trouwen, maar niet omdat hij haar lief had. Helemaal niet zelfs.

Opnieuw een schokkende onthulling in de ITV-documentaire The Diana Interview: Revenge Of A Princess, over het schandaal rond het beroemde tv-interview met de prinses uit 1995. Astroloog Penny Thornton stelt in de docu dat de prins de dag voor het huwelijk met Diana tegen haar gezegd had dat hij niet van haar hield. Dat deed hij ’omdat hij het huwelijk niet wilde starten met een valse belofte’, verklaart zij. Diana zou echter kapot geweest zijn van de uitspraak en wilde eigenlijk helemaal niet meer trouwen.

Natuurlijk is dat precies wat ze had moeten doen: het huwelijk afzeggen. Jammer dan voor de Royals, maar deze vrouw verdiende het niet om een liefdeloos huwelijk aan te gaan — wat uiteindelijk natuurlijk wel gebeurde, en wat haar indirect het leven kostte.

Het wordt wel vaker gezegd, maar we mogen het best nog een keer herhalen: er is geen koningshuis zo koelbloedig en hardvochtig als dat van de Britten. Die mensen hebben echt een steen op de plek waar een normaal mens een hart heeft zitten.

Volg mij op Twitter en op Parler.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

10 reacties

 1. Dirk Jansen

  Helaas Mike, hier sla je de plank mis. Diana is zoals iedereen verantwoordelijk voor haar daden, dus nee zeggen was een optie. Haar dood stond hier los van.

  1. legalblond

   Dat is wel wat kort door de bocht. Er was al een miljoenen-industrie opgetuigd rondom het huwelijk: de hoofden van Charles en Diana stonden al op tea-towels, mugs, vlaggen, etc. Diana WILDE het huwelijk ook afbreken, maar haar zus vertelde dat dat niet kon, en dat ze een hele grote verantwoordelijkheid droeg. En dan bezwijk je als meisje van nog maar 19, zeker tegenover een heel land en een Monarchie. Diana gaat hier zelf op in in the “secret Tapes” die gefilmd zijn door James Settelen, haar voice-coach in 1992.

 2. Cor Grijpstra

  Waar DDS zich al niet druk over maakt.

  Webshop DDS, kersttruien met logo FvD zijn uitverkocht.

  1. Forlan

   En toch de moeite doen om te reageren. Bijzonder!

 3. Blondie

  Gerard Aalders heeft ook een boek geschreven, Oranje Zwartboek.
  Is wat dichter bij huis.

 4. Seneca

  MvdG pretendeert te weten dat Willem III van Emma hield, Hendrik van Wilhelmina, Bernhard van Juliana, Claus van Trix en WA van Maxima. beste MvdG het is allemaal bekokstoofd en gearrangeerd. overigens WA en Maxima zijn – weliswaar verre – familie van elkaar. het is geen incest hoewel dat binnen de diverse koningshuizen w.o. de Oranjes ook geen groot taboe geweest is.

 5. Bunky01

  Alle koningshuizen ter wereld staan of hebben gestaan in dezelfde traditie. Namelijk die van machtsmisbruik, wellust en uitbuiting. ikke ikke ikke en het gepeupel mag stikken.
  Ze wanen zich onmetelijk ver verheven boven alle andere stervelingen en betonen dit met hun daden (zeer zeker in het verleden) Wie zijn zij om zo te handelen?

 6. Kretoloog

  Verstandshuwelijken zijn binnen Koningshuizen zeer gebruikelijk. Net zo gebruikelijk als de geheime liefdes die de leden van een KH hebben. Dus het gedrag van prins Charles is eigenlijk heel normaal in die kringen. Diana had maar 1 taak: Troonopvolgers baren. En verder moest ze niet zeuren (maar mocht ze wel alles doen waar ze zin in had).

  Interessant is dan hoe dat in NL bij de Oranjes zit. Van Prins Bernhard (de man van koningin Juliana) is bekend dat hij (minimaal) 2 buitenechtelijke relaties had. Daaruit zijn ook kinderen geboren. Maar van jongere telgen is niks op dit gebied bekend. Al duiken er wel af en toe vage geruchten op dat prinses Beatrix iets heeft met L.J. Brinkhorst, de vader van prinses Petra (die zich Laurentien noemt).

 7. Sabreur

  Prins Charles zou er goed aan doen om terug te treden als kroonprins en deze titel over te dragen aan zijn zoon William. De man is totaal ongeschikt om het Empire te regeren en zijn moeder weet dat ook. Daarom zit ze nog steeds op de troon in de hoop dat zij die druiloor overleeft.

 8. Telex

  En ben benieuwd hoe de zonen op hun vader reageren……………

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.