Ramp voor Nederland! BIJ1 heeft alle ondersteuningsverklaringen binnen en mag aan Kamerverkiezingen meedoen

Er zijn van die dagen waarop je denkt: ‘Was ik maar nooit opgestaan.’ Vandaag is zo’n dag. Want BIJ1 van Sylvana Simons heeft bekendgemaakt dat de partij alle benodigde ondersteuningsverklaringen binnen heeft, en dat nog op tijd ook. “We voelen ons dankbaar en hoopvol!” schrijven de professionele slachtoffers op Twitter.

Racismeroepend Nederland kan opgelucht ademhalen: de radicaal-linkse anti-Nederlandse partij van Sylvana Simons gaat echt meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen in maart. BIJ1 heeft genoeg ondersteuningsverklaringen binnen en, oh ja, de club heeft ook nog eens 100.000 euro ingezameld. Nou hebben ze daar wel een zielig lange tijd over gedaan, maar toch. Het is ze gelukt.

BIJ1 zelf is dan ook dolgelukkig:

“Vandaag hebben we 1.273 ondersteuningsverklaringen binnen, onze doelstelling van € 100.000 bereikt, en Sylvana is 50 jaar geworden,” schrijft de partij op Twitter. “We voelen ons dankbaar en hoopvol. Bedankt aan iedereen die dit heeft mogelijk gemaakt!”

Politieke partijen die nog niet in de Tweede Kamer zitten moeten deze ondersteuningsverklaringen ophalen om in de twintig kiesdistricten die Nederland telt op het stembiljet te komen. Een drempel die BIJ1 ruimschoots gehaald heeft.

Misselijkmakend natuurlijk. Maar wacht, het wordt nog erger. Want de tweet wordt afgesloten met de racistisch-socialistische slogan: “Op naar radicale gelijkwaardigheid!”

Ja, dat lees je goed. BIJ1 wil niet “gelijkwaardigheid,” maar radicale gelijkwaardigheid. En nee, dat is geen leuke woordgrap, gewoon even om het belang van gelijkwaardigheid te benadrukken. BIJ1 is werkelijk een radicale partij. Hun verkiezingsprogramma laat daar echt geen twijfel over bestaan. Lees maar. Iedere rechtgeaarde, weldenkende Nederlander schrikt zich rot bij zoveel radicaal-progressivisme.

Ze willen het onderwijs radicaal transformeren, ze roepen dat er “menstruatieverlof” moet komen, omdat vrouwen blijkbaar te zwak zijn om te werken als ze ongesteld zijn. Ook eisen ze dat er belastinggeld naar prostituees gaat, en gaan ook nog eens vol op het “klimaatrechtvaardigheid!”-orgel.

En dat linkse soepzooitje gaat dan ook echt meedoen aan de landelijke verkiezingen. Laten we in vredesnaam hopen dat er niet genoeg gestoorde Nederlanders zijn die op deze radicale foppartij willen stemmen. Want dat zou écht een radicale schande zijn voor het land!

Word lid van onze NIEUWE Facebook-groep (en like mijn persoonlijke Facebook-Pagina) en abonneer je (gratis en voor niets)op mijn Telegram-kanaal.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

15 reacties

 1. Barbera

  Haha wat een zure Mike, we leven in een democratie en ieder die de wet niet overtreedt en voldoet aan alle eisen, kan mee doen.

  Wel mag er van mij een kiesdrempel komen van 5 zetels, zijn we veel partijen kwijt inclusief het FVD.

  1. usb3.0

   De vraag is natuurlijk waarom babrba zo’n verschrikkelijk hekel heeft aan Nederland..

   1. WayneGretzky99

    De oetkieroeng zal niet hoog genoeg zijn.

  2. Mireille

   💥 👍 😋 geweldig, laat die kleine clubjes maar fuseren onder leiding van het Forum van weet ik wat.

 2. Response

  Wat je ook van deze partij vindt, de mening van de schrijver klinkt wel erg zwaar door in dit artikel. Ik zie geen enkele maatschappelijke meerwaarde van z’n clubje maar de tijd zal ’t leren .Gelukkig is meedoen geen garantie voor zetels.

 3. WayneGretzky99

  Laat aub die snolvana simons maar een zeteltje pakken. Kunnen wij ons helemaal de krampen lachen als dat monster haar onmetelijke domheid gaat etaleren. Jammer wel dat dat veel moet kosten maar goed…die asieleisers worden ook met bootladingen naar binnen gezwendeld.

 4. dezelfde

  Respect voor BIJ1; de pioniers van de 2e kamer tussen al die racisten. ( sarcasme modus uit )

  1. Jack Flash

   De herinvoerders van racisme van bij1 maken meer kans om zichzelf te exposen.
   Aan het front S.S.

   Dat wordt lachen.

 5. Nostradamus

  De meest racistiche partij van Nederland, Bij1.
  Ze willen niet gelijkwaardig. Ze willen de blanke bevolking onderdrukken. Het is een wraak-partij waar de wraak gebaseerd is op feitelijke onjuistheden. De basis is het vermeende slavernij verleden maar vergeten daarbij de belangrijkste punten;
  • De slavernij is niet door blanken bedacht, maar wel door blanken afgeschaft.
  • De Arabische slavenhandel begon veel eerder dan de Trans-Atlantische, duurde veel langer en was omvangrijker.

  Bonus materiaal;
  h**ps://www.nporadio1.nl/economie/17352-slavernij-was-niet-de-kurk-van-de-economie
  h**ps://www.universiteitleiden.nl/nieuws/2019/07/de-impact-van-de-slavenhandel-op-de-nederlandse-economie

  En iedereen weet inmiddels. De voorouders van Akwasi hebben dit alles in gang gezet.

  1. Fax uit Darmstad

   Maak je niet druk, niemand op rechts van het midden stemt erop.
   Ik vrees voor de SSP en GroensLinks, er komt een tsunami op jullie af bij monde van Mevr. Simons.

 6. Yoyo

  Ach, zie het positief:
  Er gaat wel wat te lachen zijn, mocht het ooit zover komen, dat dit clubje mag meedoen.

 7. liefdevol rechts

  Ramp voor Nederland! BIJ1 heeft alle ondersteuningsverklaringen binnen en mag aan Kamerverkiezingen meedoen
  En weet je wat zo”leuk” is? Er zal een dag komen dat ook zij daadwerkelijk de zweep gaan kunnen handteren en geen enkele échte Nederlander die daar nog iets aan kan doen want het omvolkingsprocces is in volle gang.

 8. Linksbuster

  ” Spreek je uit, beken kleur”…
  Ok..dan kies ik voor blank..waar kan ik dat aankruisen?

 9. Glenn_911

  Mevr. Simons heeft dan wel een ondersteuningsverklaringen binnen maar dat betekend nog niet dat ze een zetel heeft in de tweede kamer, eerst stemmen

 10. 56RdK

  Ik blijf me afvragen wat die zwarten hier nog doen in dit racistische land.
  Ja, uiteraard, de uitkeringen en toeslagen binnenhalen, uiteraard zonder te verrichten arbeid. Alhoewel, plunderen is ook een soort van arbeid, hé?!

  Ach, het is natuurlijk prachtig als je een heel land naar je eigen idiote waanzin kan zetten en dan ook nog geld toekrijgt omdat je zwart of getint bent.
  (Als er dan door de blanke geldverstrekkers grootschalige fraude onder die zwarte ontvangers wordt geconstateerd, is heel het politieke deuglandschap met behulp van evenzo deugmedia in rep en roer. Wordt er met tienduizenden euro’s gestrooid, want de constatering was discriminatie e.d.!

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.