Dictatoriaal CNN ontslaat drie ongevaccineerde medewerkers omdat ze zomaar naar kantoor kwamen

Het is ongelooflijk, maar tegenwoordig kan dit dus blijkbaar. Het Amerikaanse CNN heeft niet één, niet twee, maar drie medewerkers ontslagen omdat ze de euvele moed hadden… ongevaccinneerd naar het kantoor van de zender te komen. En dat mag niet. Dat is VERBODEN.

Directeur Jeff Zucker maakte de belachelijke misdaad tegen de menselijkheid zelf bekend in een email aan zijn andere werknemers. “Laat ik helder zijn: we hebben op dit gebied een zerotolerancebeleid,” aldus deze kleine coronadictator.

Bij CNN werken ze op dit moment nog met een systeem gebaseerd op vertrouwen. Als mensen zeggen dat ze gevaccineerd zijn, dan wordt dat geloofd. Maar in de nabije toekomst is het waarschijnlijk dat er wordt overgestapt op een systeem gebaseerd op vaccinatiepaspoorten.

Hoe ziek dat ook is.

Dit is natuurlijk verschrikkelijk. Maar wacht, CNN is niet het enige Amerikaanse bedrijf dat zich als op een manier gedraagt die gekopieerd lijkt te zijn uit de modus operandi van totalitaire regimes. Facebook en Google hebben vaccinatie ook verplicht gesteld voor kantoorpersoneel. Zonder vaccin mag je wel voor de bedrijven werken – voorlopig – maar vanuit huis. De Washington Post, waarvan het eigendom in handen is van Amazon-miljardair Jeff Bezos, gaat nog verder en verplichtte vaccinatie voor álle medewerkers, of ze nou thuis werken of niet.

Het is werkelijk ongekend wat er in de wereld gebeurt – en weer zien we, ik hamer daar vandaag nu meerdere malen op, dat (grote) bedrijven vrijwillig doen wat de staat wil. Namelijk een vaccinatieplicht invoeren voor hun medewerkers en/of klanten. Zie wat we al eerder berichtten over de geflipte dansschooleigenaar die eist dat leerlingen aantonen gevaccineerd te zijn, en de reisorganisaties die alleen nog maar gevaccineerde klanten accepteren.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Jongens, het is dé vrijheidsstrijd van onze generatie. Of we laten ons nu een medische apartheidsstaat inrommelen, of we rechten onze rug, en verdedigen onze vrijheid; niet alleen tegen de overheid, maar ook tegen (grote) bedrijven die ronduit fascistisch zijn.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

37 reacties

 1. Freewheeler

  Haahaha over jaar of 5 zitten al die bedrijven zonder personeel. 💉

  1. Xyz1234

   Ik ben daar nog niet zo zeker van. De meeste mensen zijn bang en afhankelijk. Het is niet vanzelfsprekend meer om voor jezelf op te komen. Zeker niet voor jongere generaties die minder historisch besef hebben.

   1. usb3.0

    Er waait een enorme fascistische wind over de aarde

    1. Xyz1234

     Helaas wel. En jammer genoeg zien veel mensen dit niet. Ze zijn slachtoffer van manipulatie door angst en chaos.

    2. Tommy76

     Ja, het loopt compleet uit de hand.

     h**ps://www.weforum.org/agenda/2020/06/internet-of-bodies-covid19-recovery-governance-health-data/

     Ik citeer:

     “We’re entering the era of the Internet of Bodies: collecting our physical data via a range of devices that can be implanted, swallowed or worn.
     The result is a huge amount of health-related data that could improve human wellbeing around the world, and prove crucial in fighting the COVID-19 pandemic.”

     Geïmplanteerde apparaten… Uiteraard om Covid19 te bestrijden.

     Bij mij gaan alle alarmbellen af.

   2. ElGuapo

    Het lijkt er inderdaad op dat afhankelijkheid zorgt voor de angst.
    De mensen die voor zichzelf opkomen zijn vaak een stuk minder afhankelijk.

  2. hans-e-pans

   Als ik de foto boven dit artikel van meneer Jeff Zucker, die trekpop van de CNN, zo bekijk dan zijn de bijwerkingen van de injectie(s) al heel goed zichtbaar.

 2. KippiX

  De hoofdoorzaak is te vinden op de beurs. Daar leiden de drie grootste aandeelhouders van de wereld, die overal aandelen in hebben, de beurs en dus de hele wereld. Zo hebben ze ook de meeste aandelen in pharma, ijzer, kleding, olie, software, elektriciteit Tech bedrijven, media en voedsel. Kortom waar de hele wereld afhankelijk is gemaakt is van hun. Die drie hebben ook aandelen in elkaars bedrijven/ holdings waaruit geconcludeerd kan worden dat het slechts om een grootaandeelhouder gaat. Vandaar dat we ook slechts een verhaal horen en vandaar dat bedrijven dat soort regels gaan hanteren. Allemaal door druk van ‘boven’ (de rijksten der aarde) Dus helemaal vrijwillig doen die bedrijven dat niet.

  1. usb3.0

   Klopt wat je zegt

  2. Xyz1234

   U heeft het dan over Black Rock, Vanguard en State Street?

   1. KippiX

    Dat klopt. En daar onder zijn er nog een paar…

    1. Xyz1234

     Precies. Dat is de beruchte piramide van investeerders. Die werd lange tijd gezien als een complottheorie. Nog steeds trouwens, door een aantal hardleerse mensen, terwijl dit gewoon ter inzage is op yahoo finance.

     1. KippiX

      Idd!

     2. usb3.0

      Nee hoor, dat is geen complot integendeel zelfs, wie graaft die vindt, en die duistere constructies komen gewoon aan het licht en het erge hieraan is dat dit dus als normaal wordt beschouwt, het zal mij benieuwen hoe lang het gaat duren voordat er een burgeroorlog uitbreekt ergens.

 3. Meriadoc Brandebok

  Antivaxx-wappies houden hun contröle over de slachtoffers die zich niet laten vaccineren door het middel van angst. Door angst te zaaien houden ze hun aanhangers in het gareel.

  Angst voor vaccins.
  Angst voor de overheid.
  Angst voor het WEF.
  Angst voor Klaus Schwab en/of Bill Gates (wappies hebben een kwade genius nodig).
  Angst voor de wetenschap.
  Angst voor artsen.
  Angst voor andersdenkenden.
  Angst voor moslims.

  Wappies kunnen niet aan de fabeltjesfuik ontkomen omdat zij bang zijn, een angst die door lieden als Baudet wordt aangewakkerd en zelfs gemaakt.

  1. ElGuapo

   Brandballetje roeptoetert weer iets wat nergens op slaat en niet klopt.

   1. DubbelZout

    Oh nee ?
    Wappies zoals u zoeken overal wat achter = angst
    Jij kan ze allemaal aanvinken schat ik zo

    1. ElGuapo

     Wie ben jij dan dubbeldrankje? Je kent mij helemaal niet.
     Stoere man achter de toetsen maar in het echte leven een waardeloos stukje vuil die denkt te weten wat anderen denken en doen als een echte schlemieltrekpop.

    2. usb3.0

     De enige angstigen hier zijn alle vaccinatiewappies, die poepen in hun broek voor ongevaccineerden en menen dat de ongevaccineerden hun vrijheid moet worden afgepakt, nou dan heb je pas angst, corjona heeft enorme angststoornissen opgeleverd bij gevaccineerden getuige hun dwangmatige gezwam

  2. Tommy76

   Beste Brandebok,

   Jouw reactie is wel erg kort door de bocht hoor!

   Angst voor vaccins. — Nee, ik denk dat 99% van de personen die geen gebruik wensen te maken van het niet uitgeteste coronavaccin wel gewoon gevaccineerd zijn tegen andere ziektes.

   Angst voor de overheid. — Nee, de meesten zijn simpelweg boos op de overheid vanwege hun leugens en asociaal gedrag.

   Angst voor het WEF. — Daar kun je gelijk in hebben! Rijken en belangrijke personen en grote bedrijven die gaan bepalen wat de rest van de wereld moet gaan doen riekt naar pure fascisme. Daar mag je inderdaad wel bevreesd voor zijn.

   Angst voor Klaus Schwab en/of Bill Gates (wappies hebben een kwade genius nodig). — Nee, de meesten hebben daar misschien een hekel aan vanwege hun betweterige en opdringend gedrag.

   Angst voor de wetenschap. — Wetenschap is jezelf altijd vragen blijven stellen. Dat doen de meeste personen die jij beschuldigt.

   Angst voor artsen. — Onzin en dat weet jij zelf ook. Niemand gaat voor zijn plezier naar een arts toe.

   Angst voor andersdenkenden. — Onzin, eerder het omgekeerde. Niet gevaccineerden worden op meer en meer plaatsen geweigerd … uit angst?!

   Angst voor moslims. — Nee, hooguit voor de islam. De meeste vluchtelingen in Nederland zijn gevlucht voor islamitische regimes. Dus het lijkt mij normaal dat je, als weldenkend mens, minstens vraagtekens zet bij de islam.

   1. usb3.0

    Tja Tommy, duidelijker kun je het niet zeggen

  3. usb3.0

   Het fascistische gedachtegoed van de vaccinatiedrammers neemt steeds grotere vormen aan.
   Angststoornissen van de fascistische vaccinatie drummende wappies nemen steeds ernstigere vormen aan, zij willen hun angsten projecteren op mensen die er geheel vrijblijvend voor kiezen om zich niet te laten injecteren met een experimentele mRNA vloeistof.

  4. Mistgabel

   Dramaqueen.

   17000 doden van 17 miljoen in meer dan anderhalve jaar tijs is 0,1%.
   Hoe noem jij dat?

   Stel u heeft 0,1% kans om de loterij te winnen.
   Hoeveel kans acht u uzelf dan?

   U bent juist bang gemaakt door politici en MSM om die shit te nemen.

   1. Mistgabel

    Bange poeperd.

 4. Mistgabel

  “95% van de ernstige patiënten wordt gevaccineerd”. “85-90% van de ziekenhuisopnames zijn bij volledig gevaccineerde mensen.” “We openen steeds meer COVID-afdelingen.” “De effectiviteit van het vaccin neemt af/ vervaagt” (Dr. Kobi Haviv, eerder vandaag op Chanel 13 @newsisrael13)

  h*tps://twitter.com/RanIsraeli/status/1423322271503028228

 5. Freewheeler

  Drs. Arno G.W. van Kessel,
  Advocaten dagen criminele staat voor rechter.
  https://www.youtube.com/watch?v=NlBczDCNhHA

 6. Freewheeler

  Mr. drs. Arno G.W. van Kessel.
  Advocaten dagen criminele staat voor rechter.
  h**ps://www.youtube.com/watch?v=NlBczDCNhHA

 7. Beukman

  De vrijheid van de een houdt op waarde vrijheid van de ander dit begint.
  Zucker staat op de bres voor het personeel dat wél gevaccineerd is, én voor hun vrijheid.

  De maatregel lijkt me wat disproportioneel, was er binnen zo’n groot bedrijf als CNN nou werkelijk geen oplossing te vinden geweest voor die paar werknemers die zich niet willen laten prikken?
  Consequent is ze echter wel. Enig begrip voor Zuckers besluit is daarom wel op zijn plaats. Ieder voorstander van law and order zal het daar mee eens zijn.

  1. Mistgabel

   Wat dan?
   De andere zijn toch gevaccineerd?
   Waar zijn die bang voor dan?
   Toch niet zo zeker van die vaccin?
   Of toch dwangmiddel?

   1. Beukman

    Sinds wanneer zijn gevaccineerden 100 procent beschermd, Vorkje?

    1. usb3.0

     Niet maar dat denken jullie wel, jullie denken dat het alleenrecht hebben op vrijheden in ons land, jullie zouden juist voor de mensen op moeten bij wie de vrijheden worden ontnomen, jullie zijn toch van die woke/deugmenschen

     1. Beukman

      jullie denken dat het alleenrecht hebben op vrijheden in ons land
      en
      jullie zijn toch van die woke/deugmenschen

      Alleen een dunning-krugerааpje als jij durft zijn toevlucht te zoeken tot dergelijke nepbeweringen om in een discussie overeind te blijven.

      Ik heb slecht nieuws voor je Woke Buskabouter. Ik hoef maar naar je te blazen en daar ga je al, plat op je bek.

     2. usb3.0

      Tuurlijk beukhoértje, met mijn postuur zal je dat flink tegenvallen, überhaupt voordat je blaast is de kans vrij groot dat vanuit automatisme je een maatje 43 tegen je onderkaak heb zitten, waarschijnlijk gevolgd door nog een aantal opeenvolgende atemi’s maar dit terzijde.

      Ik heb gelijk als ik zeg “dat jullie denken dat jullie het alleenrecht hebben op vrijheden in ons land, jullie zouden juist voor de mensen op moeten bij wie de vrijheden worden ontnomen, jullie zijn toch van die woke/deugmenschen”

      En vooral met dat laatste sla ik de spijker natuurlijk keihard op z’n kop.
      Slapjanussen zijn jullie deugers, fascistische deugkneuzen.

  2. Flengan

   Bukman, leugenaar!

  3. usb3.0

   Nee beukhoër, het fascistisch gedachtegoed begint waar het normale denken stopt

   1. Freba

    Helemaal eens. We zijn er allemaal weer ingetuind met het “vaccin” van de Zionist Pfizer…….Fear Sells

 8. Freba

  Zou zowiezo nooit voor die oorlogsophitsers willen werken. CNN is het “reclamebureau” van de oorlogsindustrie. Lockheed/Rothschild/Bauer. Een Zionistisch wraakzuchtig zooitje, die zeker na WWII overal in de wereld oorlog voeren. Ben zo blij met die optrekkende Chinezen. Over honderd jaar bestaat het fascistische Judaisme niet meer.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.