Geert Wilders is witheet: “KAAG MOET OPSTAPPEN!”

PVV-leider Geert Wilders is he-le-maal klaar met terroristenknuffelaar Sigrid Kaag. Op Twitter én in een nieuwsbrief aan PVV-sympathisanten maakt hij duidelijk dat het wat hem betreft einde politieke carriere moet zijn voor de D66’er. “KAAG MOET OPSTAPPEN!”

In Iran werd “de slachter van Teheran,” Ebrahim Raisi, benoemd tot president. Als je je afvraagt wie die vent is, dan is hier een korte video die redelijk duidelijk maakt met wat voor type we hier te maken hebben. De man is een extreem-religieuze psychopaat. Er is écht geen andere passende manier om hem te beschrijven.

Ongelooflijk genoeg was onze eigen ambassadeur, ongetwijfeld op aanwijzing van minister van Buitenlandse Zaken Sigrid Kaag, als één van de weinige westerse ambassadeurs tóch bij de presidentiële ceremonie van die slachter. Dit terwijl iedereen weet dat Raisi ongelooflijke misdaden op zijn geweten heeft.

PVV-leider Geert Wilders vindt die aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur volkomen belachelijk en ongepast. Wat hem betreft bewijst het zelfs, voor de zoveelste keer, dat de verantwoordelijke minister – D66’er Sigrid Kaag – per direct uit de politiek gejaagd moet worden. Want zij heeft deze aanwezigheid ongetwijfeld goedgekeurd, en mogelijk zelfs gepromoot.

“Kaag was idolaat van massamoordenaar Arafat,” schrijft Wilders. “Kaag financierde Palestijnse terroristen. Kaag boog gesluierd voor Iraanse islamofascist. Kaag stuurde Nederlandse ambassadeur naar inhuldiging nieuwe Iraanse President-Slachter.”

“Kaag heeft NIETS met Nederland,” concludeert hij. “Kaag moet opstappen.”

En Wilders is niet de enige die zich boos maakt over de aanwezigheid van de Nederlandse ambassadeur bij deze satanische plechtigheid. Internationaal staan we er óók bijzonder bedroevend op. Kijk maar naar deze tweet van de invloedrijke twitteraar Hillel Neuer:

“Waarom heeft Nederland, één van de meest gerespecteerde democratieën ter wereld, de Slachter van Teheran gelegitimeerd, door de Nederlandse ambassadeur naar de presidentiële inauguratie te sturen van een man die 5.000 onschuldige politieke gevangenen naar hun dood heeft gestuurd?” schrijft Neuer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het antwoord laat zich raden: Kaag vindt hem helemaal niet een vijand van de mensheid. En dat zegt meer over haar, dan over hem.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

63 reacties

 1. vlekkenoplosser

  Dat was al heel lang bekend. Al kaq heeft goede banden met terroristen. Ze maakt ook graag Nederlands belastinggeld over naar deze groeperingen . Al kaq zal wel feest vieren dat ISIS een opmars maakt.

  al kaq is graag gesluierd

  1. LifeBuddy

   Afgelopen jaar was er ineens 19.000 Miljoen euro via de Ned. bank overgemaakt, zonder adres naar de moslim landen. RaRa!!! Hoe betalen de taliban de oorlog in afganistan. Oh ja, das waar ook, de moslimbroederschap van GL. is een zusterorganisatie van de taliban. Onbegrijpelijk dat het Volk dit accepteert.

   1. Brenda Welsh

    U heeft geen verstand van internationaal betalings verkeer. “Voor wereldwijde betalingen vul je een rekeningnummer met of zonder nationale bankcode en de BIC, Business Identifier Code, van de bank van de ontvanger in. Heb je geen BIC, dan kun je ook de naam- en adresgegevens van de bank van de ontvanger invoeren. In dat geval geldt een toeslag.”

    1. vlekkenoplosser

     hahahahahahaha , het witwas circus via “normale” overboeking , de strónt vlé®k wordt met de minuut extremer.

    2. usb3.0

     Wat is brandaatje haar punt? het is nog steeds €19.000.000 dat wordt weggesluisd via “legale” wegen baar terroristische organisaties of heeft brandaatje daar wél verstand van

    3. LifeBuddy

     HaHaHaHa, lodewijk heeft nergens een actieve herinnering aan. Als takkeventje [wijs] was geweest, had hij zeer belangrijk nieuws wel onthouden.

 2. vlekkenoplosser

  Dat was al heel lang bekend. Al kaq heeft goede banden met terroristen. Ze maakt ook graag Nederlands belastinggeld over naar deze groeperingen . Al kaq zal wel feest vieren dat ISIS een opmars maakt.

  al kaq is graag gesluierd

 3. KippiX

  Ik denk dat Kaag zich aangetrokken voelt tot gewelddadige mannen.
  Kaag is het paard van Troje van onze art.1 en dus een volksvijand nr.1.
  Dat mens moet fijn in een van de kalifaten gaan wonen daar waar ze een heel volk aan gewelddadige mannen treft.
  Maar ja zolang deze ‘regering’ demissionair is gaat zij nergens heen!

  1. Jannes-46

   Kouwe Qaq Kaag doet een Mabel’tje.

 4. Emile Takma

  Geert is deze keer WITHEET. Vorige week was hij nog WOEST en de week daarvoor WOEDEND.

  Arme man.

  1. vlekkenoplosser

   inhoudelijk ook wat mede te delen over de hork al kaq strónt vlé®k ?

   Waarschijnlijk is de strónt vlé®k ook in zijn nopjes met de opmars van ISIS. Ze hebben immers recht op het kalifaat volgens sommige idioten.

  2. Stanly2000

   Zielige opmerking van de “beste?” debater!

  3. Steiner

   Je bedoelt met “Arme man” zeker die Van Der Galien,die altijd met deze onnozele koppen boven zijn artikelen komt aankakken.

  4. Cootje

   Arme man . Was jij maar zo gezond ? Arm en zielig ben je als je afhankelijk bent van derde . Als je als tijd verdrijf 14/15 uur op een forum zit te blaaskaken naar anders denkende . Terwijl je fysiek een derderangs burger bent , fysiek niet mee kunnen doen in je zelf gekeerd geen vrienden die je eens meenemen , begrijpelijk dat D66 met hun ethische vraagstukken de partij is die jou kan helpen .

  5. Jannes-46

   Nou Takma, ik zie liever een withete, woeste of woedende Geert dan een deerniswekkende Kaag die de konten kust en de hielen likt van een stelletje Iraanse extreem-religieuze psychopaten.

   1. Emile Takma

    “een deerniswekkende Kaag die de konten kust”

    Heb je daar een plaatje van?

 5. Emile Takma

  “terroristenknuffelaar Sigrid Kaag.”

  Belachelijke laster.

  1. vlekkenoplosser

   de waarheid kan hard zijn maar ze is een terroristenknuffelaar en betaalt zelfs Nederlands belastinggeld aan die groeperingen die vervolgens wapens kopen en Israëlische burger doelen bestoken .

   de strónt vlé®k heeft weer moeite met de feiten de ziele poot

  2. usb3.0

   Wat raar dat tamil terroristenknuffelaar kaag zo verdedigt, Wilders legt toch even haarfijntjes uit hoe het zit met mevrouw kaag, islamofascist tamil doet er alles aan om maar mee te glibberen

  3. AS210854

   Tak, geen laster maar de keiharde waarheid. Maar dat is voor jou orde van de dag.

   1. Emile Takma

    Ik zie geen enkele onderbouwing van de laster dat Kaag terroristen zou knuffelen. Ik zie ook geen Nederlandse ambassadeurs die dat doen. Er is ook geen enkele reden voor.

    1. vlekkenoplosser

     droom je weer strónt vlé®k ?

     h**ps://www.telegraaf.nl/nieuws/1911399687/nederland-subsidieerde-palestijnse-terreurverdachten

     1. Emile Takma

      “Geldkraan dichtgedraaid

      Het tweetal was niet betrokken bij door Nederland gesubsidieerde projecten van de Palestijnse organisatie UAWC. Maar uit nader onderzoek blijkt dat het duo salaris ontving dat deels is betaald met Nederlands geld. Kaag laat na Kamervragen van PVV, CU en SGP weten dat ze het ’betreurt’ dat dit niet eerder duidelijk is geworden.”

      Het betrof dus een fout en zeker niet een bewust beleid.

     2. vlekkenoplosser

      je cursus begrijpend lezen niet afgerond zeker strónt vlé®k.

      kaag heeft haar werk niet naar behoren gedaan domme jongen !

     3. Emile Takma

      “kaag heeft haar werk niet naar behoren gedaan domme jongen !”

      Dat zou kunnen, maar ter discussie stond de bewering dat ze terroristen zou knuffelen. Dat kan onmogelijk uit deze beleidsfout worden geconcludeerd.

     4. vlekkenoplosser

      dat heeft ze dus gedaan omdat ze haar werk niet deed debiel !
      Wat kun je nou niet begrijpen ?

      palezwijnen knuffelaar met ons belastinggeld !

     5. usb3.0

      Zodra tamil typt liegt hij, verdraait hij de boel.
      Mensen die verantwoordelijk zijn wassen hun handen in onschuld.
      kaag moet zich kapot schamen

     6. usb3.0

      Het wordt nu even een nuance woordenspelletje.

      Ok, nou kaag knuffelt terroristen geeft geld aan terroristische organisaties, zij is zelfs getrouwd met een terrorist een voormalig ambassadeur van de terroristische organisatie PLO van arafat de huidige hamas en Fatah beweging.
      En als je dit ontkent ben je een tamil

     7. vlekkenoplosser

      er is geen woordspelletje maar dat begrijpt de strónt vlé®k nog niet.

      De palezwijnen hóer heeft Nederlands belastinggeld overgemaakt naar haar en haar mannetje zijn vriendenclubjes dat vervolgens gebruikt is voor mumitie om Israel te beschieten. De strónt vlé®k kan draaien keren wat ie wil maar al kaq is verantwoordelijk voor die daad de terroristen knuffelaar.

    2. usb3.0

     tamil is ervoor om zijn psychopatische narcisme openlijk als geaardheid te erkennen.
     Dan zie je het ook niet natuurlijk

     1. vlekkenoplosser

      alles wat de strónt vlé®k beweert kan je in 99% van de gevallen doodsimpel weerleggen. rutte was zijn leermeester

  4. Cootje

   Zeg een zwaar gehandicapte klootzak , die ook leeft van de gemeenschap anders heeft hij niet te vreten , ze maken zich druk on een democratischs gekozen leider van Hongarije , terwijl de beerput KAAG gesloten blijft , en wat te denken dat je een officiële vertegenwoordiger stuurt na een inhuldiging van een massa moordenaar. Nederland is een bananen republiek en een officieel kutland voor heel veel buitenlandse elite . En onze meeloper is een zwaar gehandicapte die zijn ballen nergens voor kan gebruiken het is een officiële stumperd , en die zitten nu voor zijn ogen

   1. Emile Takma

    “En onze meeloper is een zwaar gehandicapte die zijn ballen nergens voor kan gebruiken”

    De vraag rijst nu hoe onze Cootje zijn ballen gebruikt.

 6. HD

  ‘ terroristenknuffelaar ‘ ISS inderdaad niet de juiste benaming, het is nog vele malen erger.
  Na de oorlog schoren ze dit soort types kaal, daarna pek en veren 🪶

 7. Monty

  ”one of the world’s most respected democracies”

  Daar denken veel mensen op dit blog toch wel heel anders over.
  Deze invloedrijke twitteraar Hillel Neuer valt dus niet serieus te nemen.

 8. Duckday

  Klopt precies D66 Mw. Kaag is een gevaar voor de westerse samenleving en zorgt dat de teroristen verheerlijkt worden en strooit met subsidie van de Nederlandse belasting betaler.Hoe is het mogenlijk dat de VVD CdA hier mee een regering wil in elkander flansen

 9. Brenda Welsh

  Geert is angstig voor prominente vrouwen. Eerst Ollongren en nu weer Kaag.

  1. vlekkenoplosser

   inhoudelijk wat te melden strónt vlé®k ? nee natuurlijk niet want iedereen weet inmiddels dat deze bitch palezwijnen financiert die burger doelen in Israël bestoken

  2. Jannes-46

   Geert heeft tenminste geen kouwe qaq.

  3. usb3.0

   Nou niet voor vrouwen natuurlijk wel wat ze uitdragen, de inhoudt daar ageert Wilders tegen dat is namelijk zo verschrikkelijk ziek niet normaal meer

  4. Cootje

   Sorry maar nu noem je er ook twee , is toch buiten een allochtoon niemand in geïnteresseerd , alles met het licht uit .

 10. Mistgabel

  Als de politie echt hun werk deden, had ze voor sponsoren terroristen allang een zwart/wit pakkie aangehad.

  Ze komen er gewoon mee weg.

 11. Meriadoc Brandebok

  Wilders ging op de foto met Orban, dus de schijnheil moet sowieso zijn mond houden. Autocratenknuffelaar.

  Cruciaal in dit opzicht is dat de omverwerping van het regime onvermijdelijk tot een nieuwe burgeroorlog zal leiden. Wilders heeft weinig benul van realpolitik. We moeten aan de belangen van ons land denken en niet aan die van het Iraanse volk. En zeker niet idealistisch onze cultuur willen opleggen bij het regime.

  1. Stanly2000

   “En zeker niet idealistisch onze cultuur willen opleggen bij het regime.”

   Guus wilt wel onze cultuur aan Polen en Hongarije opleggen. Maar dat is natuurlijk héél anders.

   1. Meriadoc Brandebok

    Zeker niet.

    1. Stanly2000

     Dus u wilt uw cultuur niet aan de Hongaren opdringen? Waarvan akte!

  2. Harry Haller2

   Orban heeft niemand vermoord, druif. De Slager van Teheran heeft 5.000 man op zijn naam staan.

   Er moet iets totaal ontbreken in je grijze massa als je die twee met elkaar durft te vergelijken.

   1. Meriadoc Brandebok

    Wel, je zou ook de Russische elite kunnen noemen met wie Wilders heeft samengezeten – een gesmeerde moordmachine is het Kremlin. Dus hij is sowieso hypocriet.

    1. Harry Haller2

     Dan geldt dat bijvoorbeeld ook voor Merkel die goede connecties met Putin onderhoudt. En voor vrijwel alle staatshoofden die in het Kremlin op bezoek zijn geweest.

     Leuteren en wauwelen zijn toch wel je grootste competenties.

     1. Emile Takma

      “Dan geldt dat bijvoorbeeld ook voor Merkel die goede connecties met Putin onderhoudt. En voor vrijwel alle staatshoofden die in het Kremlin op bezoek zijn geweest.”

      Zeker, dat betreffen diplomatieke betrekkingen. Dat is wat anders dan liefdesverklaringen en vertoon van vriendschap.

    2. Stanly2000

     Onze koning heeft gezellig een biertje met Putin gedronken. Hoezo hypocriet?

     1. Emile Takma

      Daar was dan ook terecht veel kritiek op.

     2. Stanly2000

      Hoezo kritiek? Wel bij de waarheid blijven als dit al mogelijk is.
      “Minister-president Mark Rutte vindt het prima dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima zondag in het Holland Heineken House een biertje dronken met Putin.”

   2. Emile Takma

    “Orban heeft niemand vermoord, druif. De Slager van Teheran heeft 5.000 man op zijn naam staan.”

    Het verschil is wel dat Wilders bewust vriendschap sluit met deze corrupte fascist en Kaag vanwege haar functie ook diplomatieke betrekkingen moet onderhouden met staten die niet deugen. Uit niets blijkt dat Kaag enige sympathie heeft voor het misdadige Iran terwijl Wilders vriendschappelijke gevoelens uitvent over de smeerlappen Orbàn en Putin.

    1. Monty

     ”de smeerlappen Orbàn en Putin”

     Geweldige leiders zul je bedoelen. Zij staan daadkrachtig voor hun volk, welke op hen gestemd hebben, een ieder die hun in de weg staan worden op een doordachte wijze (mond)dood gemaakt.

     Dit zijn zeer slimme en sterke leiders i.p.v. onze corrupte gummy nekken.

    2. usb3.0

     Jawel hoor, dat blijkt uit het respect dat kaag geeft domoor, de Nederlandse ambassadeur die aanwezig is..
     Uit alles blijkt dit, je bent een leugenaar tamil

    3. vlekkenoplosser

     wat een onzin strónt vlé®k , zullen we bij het onderwerp blijven ? een palezwijnen hóer die belastinggeld ter beschikking stelt om Israël aan te vallen !

     Orban heeft daar geen hand in domme jongen

    4. Wally

     Okee.. jij je zin. Die Iraanse figuur heeft maar 4000 moorden mogelijk gemaakt. Zo beter?

  3. Harry Haller2

   “We moeten aan de belangen van ons land denken en niet aan die van het Iraanse volk.”

   Hoe krijg je zo’n zin uit je smerige bek, Brandebok.

  4. usb3.0

   Waarom toch dat verdedigen van types als kaag die ons land juist kapot willen maken, terwijl een Wilders juist voor Nederland is, wat is dit toch, ik leef in een land waar veel nep-Nederlanders zitten die niets goeds met mijn land voorhebben

 12. Pauline Kummer

  Bij een bezoek aan het Kremlin kreeg Geert van de een of andere onderknuppel van het Politbureau een vriendschapsspeldje. Rusland Nederland. Dolgelukkig als een kind keerde hij terug, het geschenk koesterend. Op iedere rommelmarkt zie je ze liggen. Ik heb er een Duitsland Denemarken. Ook Wilders!

  1. Cootje

   Heb jij geen beurt nodig van zeg een centimeter of 40 , maar je kan je ook vermaken met de spulletjes van EASY TOYS , bij de eerste ben je precies op maat gezet dat je er weer een tijdje tegen kan , en rommelmarkten zijn voor stumpers , dat zijn geen stampers kijk even op de site bij aesy toys

 13. Wally

  Ik voel weer een dagvaarding aankomen. Want uitvaren tegen een islamknuffelaarster….DAT kan natuurlijk niet.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.