Socialisten der wereld verenigt u! PvdA en GroenLinks stemmen voor samenwerking

De kogel is dan eindelijk door de kerk: leden van de PvdA én GroenLinks hebben vandaag gestemd voor vergaande samenwerking tussen de twee partijen. Omdat de PvdA een motie over het uitsluiten van lidmaatschap van een kabinet met Rutte als premier niet eens in stemming bracht staat de deur nu open naar Rutte IV. Wat een hel. 

Marxistische bloedbroeders

Als je hét ultieme bewijs wilt dat socialistische partijen – met allemaal hun verschillende nuances – nauwelijks van elkaar te onderscheiden zijn heb je nu het bewijs. Zowel leden van GroenLinks als marxisten van de PvdA hebben zojuist namelijk voor vergaande samenwerking gestemd tussen de fracties van de partijen in de Tweede Kamer. In de praktijk betekent dit natuurlijk dat Jesse Klaver, Lilianne Ploumen en hun marxistische partijgenoten samen de onderhandelingen ingaan met VVD, CDA en D66. De Kaag-coalitie komt er dus aan.

Het leek van tevoren spannend te gaan worden onder PvdA’ers. Intern was er namelijk echt wat kritiek op het plan om een twee-eenheid te vormen met GroenLinks. PvdA-coryfee Adri Duivesteijn noemde het plan onlangs zelfs nog “helemaal gek.” Veel helderder dan dat wordt het niet. Niet zo gek natuurlijk, want feitelijk plegen de twee partijen gewoon kiezersbedrog. Dat hun leden dat wel prima vinden doet daar, gezien het lage aantal leden dat ze hebben, niets aan af.

Rutte

Bij de PvdA was het ook nog even de vraag of leden Ploumen wel de gelegenheid wilden geven om te onderhandelen met Mark Rutte. De achterban van die partij heeft namelijk een enorme pishekel aan hem, ook al omdat hij over alles en nog wat liegt. De PvdA stemde eerder dit jaar dan ook voor een motie van wantrouwen tegen hem, en beschuldigde hem van liegen over de affaire-Omtzigt.

Maar Ploumen smeekte haar achterban om haar tóch de gelegenheid het gesprek aan te gaan met Mr. Pinokkio. “Wij willen dolgraag een kabinet zonder Mark Rutte, zonder de VVD,” huilde ze onoprecht. “Maar de kiezer heeft gesproken. Een kabinet zonder de VVD kan simpelweg niet worden gevormd. Maar laten we de rechtse partijen hun gang gaan of proberen we dingen voor elkaar te krijgen voor onze eigen kiezers?”

Met andere woorden, we willen ook niet met Rutte, tenzij het de enige manier voor ons is om de macht te grijpen. Dán willen we het bést.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het zegt alles over de PvdA (en GroenLinks): ze zijn bereid om een samenwerking aan te gaan met iedereen… zolang ze er maar macht voor in ruil krijgen. Aan principes doen ze niet bij het partijkartel, en zeker niet bij de linkse leden ervan.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

96 reacties

 1. Albert Egberts

  Ja, een schitterende doorbraak!

  1. Cootje

   Je maak je blij met een dode mus ,onze gaten vuller zal wel lust naar de macht hebben met deze aangeschoten honden , maar Hoekstra gaat niet mee doen met twee linkse idioten , die brengt niet zelf zijn partij naar de begrafenis , dus even feest in het wekend , maandag / dinsdag huize huilie want ze worden niet geaccepteerd , en als Rutte ballen heeft nieuwe verkiezingen dan is hij van de Arabische merrie ook af , even een schop na en terug in het hok aan het werk met de BEZEM

  2. vlekkenoplosser

   quote Albert Egberts 4 uur geleden Beantwoorden
   Ja, een schitterende doorbraak! End

   de strónt vlé®k bedoelt , Ja, een schitterende afbraak!

 2. Monty

  ”Zowel leden van GroenLinks als marxisten van de PvdA hebben zojuist namelijk voor vergaande samenwerking gestemd ”

  Ja dat kan met een ledenpartij.
  Makkelijker is het als je partij uit maar één lid bestaat.
  Dan kan je de stemming op de Wc houden en is het altijd 100% voor.

  1. Aborifa

   Haal de bedelstaf maar te voorschijn.
   Dat wordt eerlijk delen. Tenzij Rutte zijn poot stijf houdt. Een minderheidskabinet. Of in de oppositie.

   1. Monty

    ”Haal de bedelstaf maar te voorschijn.”

    Hoe zo te ‘voorschijn’, het is toch al 10 jaar kommer en kwel.

    1. Aborifa

     Het wordt met die communisten en klimaclowns nog veel erger.

    2. Albert Egberts

     Ik denk dat we nog meer armoede en gebrek gaan beleven. Nederland wordt onder leiding van de Groenlinkse neocommunisten een land dat nog armer en gewelddadiger is dan Afghanistan.

     Toch?

     1. Aborifa

      Albert lijkt schizofreen.

     2. Aborifa

      Albert lijkt schizofreen.

     3. usb3.0

      leugenaar tamil draait het graag allemaal om, en heeft het niet zo op Nederland…

  2. Cootje

   En jij denkt dat het wat uit maakt , al hebben ze een hele parochie ze mogen met ze tweeën niet meedoen , en we kunnen wachten op de vuile was die er naar buiten komt bij de pvda

 3. Harry Haller2

  Een capitulatie die de verdere marginalisering tekent van de ruggegraatloze Arbeiderspartij en de hersenloze GroeneKhmer.

  Het is niks, was niks en zal nooit wat worden. De totale uitverkoop: alles moet weg, tegen elke prijs.

  Wat een drama.

  1. Albert Egberts

   Ik zie dat Haller er knap zenuwachtig van wordt.

   Ik snap dat wel.

   1. Cootje

    Moet jij niet voor de tweede keer op het potje mongool ? Dat gehandicapte weten we nu al wel.

    1. Poeniem Noegien

     Cootje is natuurlijk oud, dom en dik en kan kan geen fatsoenlijke zin schrijven maar hij is wel een eerlijke homofiel die geen blad voor de mond neemt.
     Dit soort platte vuilspuiters mag ik wel.

     1. Albert Egberts

      😂

     2. september

      Het is Cootje en het blijft Cootje,altijd onveranderd,we doen het er maar mee

     3. Cootje

      Heb je nog een zusje van zeg 50/55 jaar ervaring door een doden of versleten door een of meerdere mannen en niet op waarde gewaardeerd ? Dan laten we Rob Jetten links liggen

     4. usb3.0

      poeniem noegien heeft natuurlijk een nick gestolen van poemien noegien, dus het is belangrijk dat iedereen even goed op let, eigenlijk hoeft dit ook weer niet want als pedö verheerlijker tamil iets goedkeurt of het ergens mee eens is weten we met wie we te maken hebben….

 4. Vrijedenkert

  Als Groene Khmer en PvdAllochtonen samen met D666 in een kabinet gaat plaatsnemen ten koste van CU en een uitgekleed CDA waarbij rechtse conservatieve partijen worden genegeerd zal het alleen maar meer bergafwaarts gaan voor dit land op heel veel punten!

  Kiezer kiest centrum-rechts en krijgt links waarbij verliezende partijen op links juist worden beloond…

  Krom en belachelijk.

  1. Cootje

   Doet het cda niet aan mee .

   1. RS

    Wij weten nog niet wat Pieter Omtzigt gaat doen, die zou in September toch weerkomen ? Hoop dat die een eigen partij begint en het CDA helemaal leeg trekt. En Kaag is niet voor niks weg (gegaan) naar Afghanistan, waar zij gaat praten met de Taliban? Wel van een afstand,dat dan wel weer…….er worden gezegd dat er 7 september een Afghanen debat is…………

 5. Pieter48

  Zie hier wat democratie voor inhoud heeft.Twee partijtjes die bij de verkiezingen verloren hebben mogen misschien toch mee regeren. De langzame ondergang van onze democratie werd al duidelijke toen het referendum werd begraven.Het was niet te doen dat het domme Nederlandse volk de de regenten voor de voeten zouden lopen. De regenten beschouwen het Nederlandse volk als nuttige idioten.Dat blijkt hoe dit land bestuurd word. Er wordt ons veel door de strot geduwd waar de burgers wel aan mee mogen betalen maar het er niet mee eens. Nu blijkt dat twee splinter partijtjes nodig zijn om een nep democraten kabinet te formeren.Dit alles heeft het gevolg dat bij de volgende verkiezingen veel mensen niet meer gaan stemmen. Volg de hedendaagse politiek en u valt van de ene verbazing in de volgende.

 6. Meriadoc Brandebok

  Het failliet van de PvdA.

  1. Cootje

   Of het failliet van het CDA .

 7. Cootje

  Onze gehandicapte mongool is zo blij dat er twee van die halfbakken partijtjes samen gaan om hun doelstellingen te verwezenlijken , de twee echte partijen de VVD en het CDA hebben gezegt wij beginnen niet aan twee van die linkse idioten , als je een idioot in je regering hebt is het meer dan genoeg , ik verheug mij op de talkshows op maandag waarin Ploumen en klaver huilie huilie dat ze niet mee mogen doen met ze tweeën ,

 8. Mistgabel

  Je kunt het gewoon niet maken om met 2 afgeslachte partijen een kabinet te vormen.
  Nederland heeft laten zien dat niemand op een handje vol mafklappers na zitten te wachten. Nederland heeft GroenLinks en PvdA uitgekotst.
  Onbegrijpelijk.

  1. Harry Haller2

   Zo is het wel, Mistgabel. Waarin leef je liever: in een bananendemocratie of een elitedictatuur?

   1. Cootje

    Volgens mij vandaag 2 explosies in woonwijken , criminaliteit met een totale omzet 80 miljard dus die bananen republiek is er al , onder ruim 10 jaar Rutte een gestage uitbreiding , en niet iedereen is zo held al de vries dus ondermijning ten top kan ook niet anders als je de banken laat wegkomen met een voor de belasting aftrekbare boeten zonder individuele strafvervolging

 9. Meriadoc Brandebok

  PvdA en GroenLinks willen samen formeren, maar voor ‘rechtse gasten’ blijft het ‘nee’ – h**ps://nos.nl/l/2395504

 10. Pieter48

  De ware aard van onze politici gaat zich langzaam openbaren. Inplaats van een deltaplan te maken en ons land weer enigszins te normaliseren kiezen deze rubberen figuren voor partij belangen. Eerst word Rutte gekielhaald en nu er kans is op een klein stukje macht binnen te halen word de voormalige zondebok weer op de troon gehesen. Wat een walgelijke figuren zijn deze ruggengraatloze figuren. Van D66 tot de splinterclubjes wat een misselijkmakende vertoningen mogen wij aanschouwen.

 11. Albert Egberts

  De schuld van deze stagnerende formatie ligt zonder twijfel bij VVD en CDA, maar dat wordt nu ook duidelijk zichtbaar.

  Als Rutte en Hoekstra de komende dagen niet gaan bewegen is duidelijk wie de zwarte piet krijgt.

  1. Meriadoc Brandebok

   De VVD en het CDA waren bereid alle varianten te accepteren (met uitzondering van twee partijen, aangezien een niet nodig is voor een meerderheid). Kaag leed van meet af aan aan tunnelvisie en sloot elke variant uit, uitgezonderd GL/PvdA.

   Een doorstart van de huidige coalitie was in een vroeg stadium reeds mogelijk.

   Kaag frustreert en saboteert deze formatie zeer.

   1. Albert Egberts

    “ Een doorstart van de huidige coalitie was in een vroeg stadium reeds mogelijk.”

    Hoe beoordeelt Meriadoc het feit dat Segers inhoudelijk geen aanknopingspunten ziet in het formatiedocument en heeft aangegeven niet mee te willen doen? Meent hij dat Segers zich over die inhoudelijke bezwaren moet heen zetten?

    1. Cootje

     In een moderne democratie horen over grote emotionele onderwerpen mensen met een bindend referendum zich te spreken over die onderwerpen , D66 kroon juwelen overboord geflikker ten kosten van de macht , ethnische problemen en overboord geflikker voor meedoen aan de macht , je zal op zo partij gestemd hebben en ze het even 4 jaar in de ijskast zetten omdat de macht lonkt , ze hadden toen de christen unie nodig en die eisten dat het van tafel ging en wat deed pechthold het ging van tafel dus die christen unie had voor zijn publiek een rechte rug , en onze Arabische merrie gaat ook op haar knieën en zelfs plat voor regeringsdeelname ze durven geen nieuwe verkiezingen hebben ze geen ruggengraat voor .

    2. Meriadoc Brandebok

     De coalities die wb de VVD en het CDA acceptabel waren:

     – VVD/CDA/D66/JA21
     – VVD/CDA/D66/CU
     – VVD/CDA/D66/PVDA
     – VVD/CDA/D66/VOLT
     – VVD/CDA/D66/GL

     De coalities die wb D66 acceptabel waren:

     – VVD/CDA/D66/PVDA/GL

     1. usb3.0

      Uiteraard missen we de rechtse partijen PVV en FvD, sterker nog, de stemmers worden recht in hun bek gespuugd door de arrogantie van dit kabinet
      Nederland heeft rechts gestemd.
      De d666 is een partij die Nederlanders en het leven zwaar schoffeert

     2. Albert Egberts

      JA21 en Volt vielen als in de eerste verenigingen in de formatie af als mogelijke coalitiepartners. CU trok zichzelf terug. D66 sprak zich nooit uit over een afzonderlijke coalitie met PvdA of GL, die mogelijkheid heeft namelijk nooit voorgelegen.

      Beetje demagogische voorstelling van zaken, Meriadoc. Ik heb je wel eens sterker zien argumenteren.

     3. usb3.0

      Types als tamil vinden het heerlijk dat kiezers recht in hun bek gespuugd worden…

  2. Cootje

   Ha ha maar die geven er niet om als die hun rug recht houden worden ze beloond , en die komen maandag / dinsdag met een duidelijke NEE tegen die twee linkse zwervers . En Kaag heeft nooit de touwtjes in handen gehad ze heeft nog geluk gehad dat ze toen niet gelijk van die tafel is geflikkerd , is ondertussen zwaar beschadigt en van Rutte zijn ze het vergeten dus onze merrie krijgt de zwarte piet . En ik verheug mij op de reactie van Wilders welke donatie hij haar gaat geven voor haar beleid .

  3. vlekkenoplosser

   zwarte piet bestaat toch niet meer strónt vlé®k ! domme woordkeuze decadente hypocriete t@rrél

 12. Pieter48

  Wie wat met ons land op heeft word niet goed bij de gedachten dat D66 met de splinter clubjes hier ook maar iets voor het zeggen zal krijgen. Dan word de slogan eigen volk niet eerst bewaarheid.

  1. Ab Infinitum

   Pieter, het gaat om kwaliteit, niet kwantiteit. Briljantjes of kiezels.

   1. Cootje

    Gestolen ? Of voor gewerkt !

   2. usb3.0

    Nee adje het gaat om het eigen volk, niemand heeft gestemd op partijtjes die er voor de Afghanen, Afrikanen, Syriërs, mensen uit islamitische landen zijn…

 13. Ome Cor

  Criminelen en linkse extremisten bepalen tot aan de dag van vandaag het DNA van GroenLinks.

  Deze partij heeft diepe wortels heeft in het communisme en marxisme! Zo onschuldig en sympathiek als de naam klinkt, zo donker zijn de sleutelfiguren en het verleden van Groenlinks. Het is belangrijk dat ook jongeren weten waar GroenLinks vandaan komt. We proberen de koppeling te maken tussen de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, naar de jaren 20 van nu. En dat is niet zonder reden. De generatie van toen, staat nu, achter de schermen, om Jesse Klaver heen.

  Maak kennis met de ware aard van GroenLinks:
  h**ps://youtu.be/BNlH1UwgYx4

  1. Cootje

   Tegenwoordig ook gespecialiseerd in het moslimbroederschap , en ze hebben een uitstekende vertegenwoordiger in de button 1873 sector , een passend figuur of gezicht voor de spulletjes van Easy toy hebben ze niet , maar misschien wat voor Laura Bromet want die het autistische van greta turnberg

  2. Ab Infinitum

   Mensen die zich “Ome” noemen, willen meestal nogal populair uit de hoek komen. Andere tijden Cor! Meer niet.

   1. usb3.0

    Ja “ome” mag niet meer van woke adje want adje meent dat men dan populair uit de hoek wil komen ja en dat is natuurlijk geen genderneutraal woke gedrag en mag niet van adje infentarisch

   2. Poemien Noegien

    @USB: Ab zegt dan ook niets en dat is zoveel als niks.

 14. Aborifa

  Klaver heeft al een zondagspak en een stroppie aangeschaft. De das op corporale wijze geknoopt. Hij wil er bij horen. De klimaclown. Zielig.

 15. vlekkenoplosser

  quote Albert Egberts 18 minuten geleden
  JA21 en Volt vielen als in de eerste verenigingen in de formatie af als mogelijke coalitiepartners. CU trok zichzelf terug. D66 sprak zich nooit uit over een afzonderlijke coalitie met PvdA of GL, die mogelijkheid heeft namelijk nooit voorgelegen.

  Beetje demagogische voorstelling van zaken, Meriadoc. Ik heb je wel eens sterker zien argumenteren. end

  de strónt vlé®k zijn geheugen is erg slecht ! dit was het eerste coaltie voorstel wat sneuvelde domme jongen

  1. Cootje

   Onze gehandicapte mongooltje zeg wel meer gekke dingen Kaag heeft de touwtjes stevig in handen , buiten een Arabische l.u.L. Heeft ze weinig om vast te houden , maar 2 x per dag op het potje tast je geheugen aan , wat dat betreft had hij een vriend van Rutte kunnen zijn maar gehandicapt en last van dementie gun je zelfs deze mongool niet , maar maandag gaat ze terug in haar hok onze merrie kan ze gaan janken dat ze haar zin niet gekregen heeft

 16. dumbfarmer

  volgende dat we zien: mevrouw kaag die niet op tafel danst, maar op het graf van democratie en fatsoen, dat onder begeleiding van daverend applaus naar het graf gedragen gaat worden.

  1. usb3.0

   Maar eerst even met het vliegtuig naar Afghanistan..

   1. Aborifa

    Die gaat de Taliban mores leren! Beetje laat.

 17. sonny

  Een nieuwe vorm van politieke richting heeft zijn intrede gedaan, het ‘dictatoriaal socialisme’!
  Het electoraat slikt het?
  Het zou me niet verbazen!
  De dwazen!

  1. Albert Egberts

   Wat heeft deze mogelijke fusie met dictatuur te maken?

   1. sonny

    Ernst,
    Alleen de ‘wijzen’ en ‘objectieven’ onder ons kennen het antwoord!
    Wat jou betreft?
    Paarlen voor de zwijnen!

    1. right

     Sonny@
     Het krampachtig “links” in het zadel houdend, volksverlakkende cordon sanitaire is puur kiezersbedrog!
     Inderdaad het is dictatoriaal te noemen, het electoraat is vernederd tot “kiesvee”!
     Het feit dat twee geminimaliseerde partijen, erbij geprutst moeten worden, is geen correcte politiek, en dus dictatoriaal aangestuurd!

     1. Poemien Noegien

      @right: Volgens mij had rechts een meerderheid na de laatste verkiezingen? Rutte wil perse over links, niet voor niets want Klaus heeft een klus voor hem en dat kan alleen over links.

   2. Poemien Noegien

    @Sonny: “Paarlen voor de zwijnen!”

    Juist, en zwijnen moet je natuurlijk gewoon (weg) jagen.

    1. sonny

     Echte zwijnen slachten, dan in de vriezer!
     Uiteraard geen menselijke zwijnen!

   3. vlekkenoplosser

    PARTIJKARTEL

    of daar raakvlakken inzitten met democratie moet jezelf maar even uitzoeken strónt vlé®k

  2. Harry Haller2

   Onzin Sonny. De samenwerking achter 1 loket van PvdA/GL duidt juist op de totale deconfiture van de overleefde linkse cultureelmarxistische ideologie: ‘de mense’ pruimen die maatschappijvernietigende flauwekul niet meer – we kijken naar de laatste stuiptrekkingen.

   Voorts is de kans dat VVD en CDA deze combinatie in een kabinet gedoogt, naar mijn mening nagenoeg nihil.

   1. sonny

    Harry,
    Beide partijen onderschrijven elkaars ultralinkse agenda, ondanks de wensen van de ‘kiezer’!
    Het electoraat heeft geen invloed op de ‘linkse’ krachten, de coalitie’s keer op keer, bewijzen dat!

   2. Albert Egberts

    Als, zoals Haller meent, GL en PvdA slechts nog machteloze stuiptrekkingen van links zijn, dan hoeft hij deelname van deze partijen aan een regering ook niet te vrezen. Die zullen dan immers vermorzeld worden door de rechtse VVD en CDA?

    1. vlekkenoplosser

     inderdaad strónt vlé®k , stuiptrekkingen van antiek links overigens hadden we onlangs gezamenlijk vast gesteld dat de vvd ook links was strónt vlé®k

     merkwaardig dat de vvd nu weer rechts plaatst uitgesmeerde t@rrél

    2. sonny

     De parlementaire democratie doet geen recht meer aan kiezers, het is een misbruikte politieke stroming, weg ermee!
     Dan verkies ik liever een technocratie gestoeld op directe democratie!
     Dat maffiose gerommel met het vormen van een regering moet afgelopen zijn!

  3. Poemien Noegien

   @Sonny: Je bedoelt met een nodeloze spoedwet die ze minimaal twee jaar in gang hebben gezet vanwege een mild verkoudheidsvirus?

   oogtv.nl/2021/08/corona-wordt-mild-verkoudheidsvirus-uitdaging-is-om-in-harmonie-met-het-virus-te-leven/

   1. Vanduinen

    Van tijd tot tijd zal er een IC verpleeg unit opgetuigd moeten worden en zullen nierpatiënten nog maar even moeten wachten. Milde klachten eerst. Daarna de luitjes met hartfalen en andere simulanten.

    1. ElGuapo

     Nog een met een glazen bol.

 18. Eindbaas

  Poeniem Noegien is een overduidelijk alterego van Albert ‘Emile Takma’ Egberts.
  De eenzame oude stakker had weer eens te veel tijd om handen.

  1. sonny

   Eindbaas/
   Zoveel mogelijk ignoreren, die persoon is de moeite niet waard!
   Hij was ook zeker dat Trump nooit president zou worden en UK geen Brexit zou lukken!
   Dus links laten liggen, te weinig inzicht!

   1. right

    Sonny@
    Waterdichte feiten, valt niet te ontkennen!

   2. Vanduinen

    Slaaf ! Likken naar de baas.

    1. AIbert Egberts

     Sorry, ik vergat weer eens van nick te wisselen.

   3. AIbert Egberts

    Slaaf ! Likken naar de baas.

  2. Albert Egberts

   Eindbaas vergist zich, zoals gebruikelijk.

   1. ElGuapo

    Roep Brendaatje, Emmaatje en de rest van de dieptrieste zolderkamer poppenkast erbij om het even te bevestigen kwakma.

    1. Albert Egberts

     Genoemde reaguurders zijn evenmin ‘sokpoppen’ van mij, paranoïde sukkel.

     1. vlekkenoplosser

      emma is wel degelijk een karakter van jouw strónt vlé®k hoe hardnekkig je ook het ontkent. Je bent te dom om te begrijpen dat je unieke decadente arrogante hypocriete gewauwel zeer gemakkelijk te herkennen is.

      Dat domme dedain gedrag en gewauwel is niet na te doen t@rrél. Bij de eerste maximaal tweede reactie val je al door de mand rien

     2. ElGuapo

      Nou nou wat een taalgebruik…dat kan echt niet hoor. Ben jij of zijn je sok/trekpoppetjes nu boos?
      De timing van de opvolging van reacties, het taalgebruik en dezelfde domheid van je sokpoppetjes kan alleen maar leiden tot de conclusie dat naast het feit dat je een trieste, uitkeringtrekkende zolderkamerimam bent dat jij en je sokpoppetjes al lang door de mand gevallen zijn.

     3. Albert Egberts

      Je bent pas echt dom als je het verschil tussen stijl en inhoud van de bijdragen van mij en Brenda niet ziet.

     4. ElGuapo

      Blijf rustig ontkennen kwakma…dat brengt geen verandering in de feiten.

     5. vlekkenoplosser

      iedereen is dom volgens de strónt vlé®k maar de naam van de duitse kandidaat correct spellen lukt de strónt vlé®k even niet !
      dom arrogant decadent stuk vuilnis

     6. sonny

      Ernst,
      Als je zo vaak van nickname wisselt, roep je dat over jezelf af!
      Dit is wederom niet te ontkennen!

     7. sonny

      Ernst,
      “paranoïde sukkel”
      Schelden is zwakheid!

     8. ElGuapo

      “Als je zo vaak van nickname wisselt, roep je dat over jezelf af!”

      Ik weet niet eens hoe vaak dat al het geval is geweest maar als ik dingen van anderen lees is dan is dat al heel vaak geweest.

     9. AIbert Egberts

      Dat is juist, ik maak zelfs wel eens de domme fout dat ik vergeet met welke nickname ik ook alweer ingelogd ben, waardoor ik met de verkeerde naam op een verkeerd onderwerp reageer.
      Voor mijn medereaguurders is dat een ‘give away’ die ik dan zal ontkennen.
      Zo laf ben ik wel.

   2. Brenda Welsh

    Eindbaas wordt binnenkort bij de baas geroepen. Dat geklungel aan de productielijn moet afgelopen zijn. Verkeerde etiketten plakken op potten jam waar appelmoes in zit. Dat kan niet.

    1. ElGuapo

     Ah kwakma is na overal uitgekotst te zijn even teruggetrokken in z’n hoekje en waagt een nieuwe poging met Brendaatje…..Brendaatje doet regelmatig een poging om met cash te betalen maar dit lukt nog niet zo goed.
     Brendaatje zit graag in haar kooi aan de ketting te kijken naar de stommiteiten van haar baasje kwakma.

    2. ElGuapo

     Ah kwakma is na overal uitgekotst te zijn even teruggetrokken in z’n hoekje en waagt een nieuwe poging met Brendaatje…..Brendaatje doet regelmatig een poging om met cash te betalen maar dit lukt nog niet zo goed.
     Brendaatje zit graag in haar kooi aan de ketting te kijken naar de stommiteiten van haar baasje kwakma.

    3. vlekkenoplosser

     zo voorspelbaar , emma staat al te steigeren in de box

 19. Vrijedenkert

  Een schizofreen is nooit alleen…

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.