Caroline van der Plas haalt uit naar Hugo de Jonge: ‘Moet zijn webcareteam eens de maatschappij in sturen!’

Caroline van der Plas vindt het onbestaanbaar dat Hugo de Jonge heel blij twittert dat het écht niet zo kan zijn dat de Coronapas voor verdeeldheid zorgt in de samenleving. Misschien, stelt ze, moet hij zijn “zijn webcareteam even de maatschappij in sturen.” Dan horen ze nog eens van échte mensen wat die ervan vinden. 

De meest kwaadaardige minister van Nederland – ik heb het natuurlijk over zorgminister Hugo de Jonge – laat weten op Twitter dat het onzin is dat de Apartheidspas “tot tweedeling” leidt in de maatschappij. “Het tegendeel is waar,” schrijft Lucifer Jr. “‘Discriminatie’? Is het ook ‘discriminatie’ dat je niet zonder rijbewijs de weg op mag? Natuurlijk niet, het indammen van risico’s voor de volksgezondheid is gewoon ons werk.”

Van der Plas reageert

BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas heeft hier het perfecte antwoord op. Want, beseft zij, zoiets kun je alleen uit je vingers krijgen als je het contact met de samenleving totaal verloren bent. En ja, dan bedoel ik ook echt totaal. Gezonde mensen worden geweigerd omdat ze geen QR-code kunnen of willen laten zien. Omdat ze in hun grondrechten geloven. In de ménsenrechten.

En hoewel er inderdaad een grote groep is die dat prima vindt, moet je werkelijk blínd zijn om niet te zien dat heel veel anderen zich achtergesteld voelen. Trouwens, die dat niet alleen voelen, maar die dat ook zijn. Thierry Baudet kan er onderhand over meepraten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Natuurlijk weet Hugo de Jonge ook dat hij (of zijn webcareteam) onzin verkondigt. Het interesseert hem alleen geen biet. Deze man is bezig om Nederland te veranderen in een medische dictatuur, in een Apartheidsstaat op medische basis. En dat doet hij met alle plezier.

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

12 reacties

 1. vlekkenoplosser

  en volk dat voor tirannen zwicht, zal meer dan lijf en goed verliezen; dan dooft het licht.

  hugo goebbels heeft schijt aan de grondwet, daarvoor misbruikt de hork een verkoudheid virus !

  Artikel 1: Gelijke behandeling en discriminatieverbod
  Grondwet van 2008
  Hoofdstuk 1: Grondrechten
  XXX
  Artikel 1
  2
  Allen die zich in Nederland bevinden, worden in gelijke gevallen gelijk behandeld. Discriminatie wegens godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, ras, geslacht of op welke grond dan ook, is niet toegestaan.

  1. Zouaaf

   Weet Hugo veel van de dichtkunst. De Islam vaart er wel bij als je dit letterlijk neemt.

 2. HD

  De benzine is al boven de twee euries, nu beginnen de geestelijk zieke meelopende Nederlanders waker te worden.
  Want je moet natuurlijk wel in je geleende auto kunnen blijven rijden.

 3. StemPzeweg

  Maatschappij? Een kleine minderheid die steeds kleiner wordt bedoel je zeker

 4. Nostradamus

  “Mijn batterij is leeg maar ik ben wel gevaccineerd, restauranteigenaar…”

  NEIN, DU KOMMST NICHT REIN!!!

  (je gunt het Mindy)

 5. Mar

  En ongezonde mensen met geen QR-code worden ook geweigerd.

  1. vlekkenoplosser

   wat probeert de trut te zeggen. Besmette gevaccineerde worden niet getest of geweigerd trut

   gevaccineerde hebben een onvoorwaardelijke QR-code trut ziek of niet ziek !

  2. usb3.0

   Ongezonde mensen met een QR niet

 6. Mar

  Je zou het haast gaan denken, maar corona is niet het enige ter wereld waar mensen ziek van kunnen worden.

  1. usb3.0

   Klopt mensen worden doodziek van kwiebussen als rutte en de jong

  2. vlekkenoplosser

   klopt wordt doodziek van je domme gewauwel !

 7. Florissa

  Ze zouden eindelijk eens moeten kappen met die totale onzin,ondertussen gaat alles eraan ,toeleveranties,medisch personeel er onstaat straks een enorm tekort aan vakpersoneel,en dat kunnen al die binnengehaalde goudzoekers echt niet opvullen,die komen naar hier voor heel iets anders ,een huis uitkering en een makkelijk leven .Maar maak dat die lui in Den Haag maar eens wijs ,die leren alles uit een boekje en staan ver buiten de werkelijkheid ,met een salaris van anderhalve ton per jaar ,en 3 maanden vakantie .

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.