Gáán we weer! Kabinet vervroegt persconferentie en trommelt OMT op voor eerder advies over nieuwe coronamaatregelen

Het demissionaire kabinet komt met een herhaling van zetten. Het aantal coronapatiënten loopt ineens hard op, dus komt men op dat moment pas in actie. Het OMT is door het kabinet gevraagd om eerder advies te geven over mogelijke coronamaatregelen en de geplande persconferentie wordt naar voren gehaald, naar 2 november.

Zoals verwacht krijgen ongevaccineerden weer de schuld van het falende coronabeleid. Dat blijkt wel uit het volgende citaat:

“De Jonge vindt dat “de epidemie in toenemende mate een epidemie is geworden van niet-gevaccineerde mensen die ook elkaar onderling het meest besmetten”. Deze personen zouden volgens de bewindspersoon “zelf het grootste risico lopen op besmetting, zelf het grootste risico zijn op een besmetting van anderen, zelf het grootste risico lopen op ziekenhuisopname”. De minister vindt dat dit extra maatregelen rechtvaardigt”, meldt NU.nl.

Heel Nederland kan weer in spanning afwachten hoe het demissionaire kabinet opnieuw met draconische maatregelen aan komt zetten, die voor een verdere tweedeling in de maatschappij gaan zorgen. De Jonge sluit namelijk niet uit dat wetgeving aangepast zal moeten worden als er nieuwe maatregelen zullen worden aangekondigd.

Na de persconferentie van het demissionaire kabinet en de (her)introductie van coronamaatregelen zal de druk op niet-gevaccineerden toenemen om alsnog de ‘juiste keuze’ te maken. En als er wetgeving moet worden aangepast, dan kun je er donder op zeggen dat dit heel veel mensen flink zal gaan benadelen.

Het wijst er in ieder geval op dat dit demissionaire kabinet totaal geen voortschrijdend inzicht heeft en lak heeft aan de fysieke en mentale gezondheid van de burger. Er valt namelijk geen maatregel te bedenken die in dit stadium van de coronacrisis nog effectief is én niet nadelig is voor het welzijn van de burger.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Het demissionaire kabinet dat tijdens de persconferentie een terugkeer van de oude coronamaatregelen aankondigt, zorgt voor spanning in de maatschappij. Een introductie van nieuwe maatregelen doet dat ook. De effectiviteit van beide valt nauwelijks aan te tonen, terwijl de schade steeds beter in beeld komt. En naar logica of tegenargumenten wordt allang niet meer geluisterd, want de spreadsheetbestuurders zijn helemaal opgegaan in hun eigen papieren werkelijkheid.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

57 reacties

 1. Albert Egberts

  Met dank aan de ongevaccineerden.

  🙁

  1. Docm

   Ja, maar er komt een lockdown voor ze, dan hebben wij er minder last van.

   1. Mistgabel

    Mooi, gaan we lekker thuis zitten, kunnen de gevaccineerde lekker elkaar aansteken,

    1. leukeditter

     dat gebeurt nu al ..overal lopen de gevaccineerden de deuren plat van de ziekenhuizen…tja als je zonder test overal ziek binnenkomt is dat niet raar he

     1. Antihedo

      Rekenmachine kapot?

    2. Gerda2

     Als de ongevaccineerden een lockdown krijgen opgelegd, dan kunnen we de vaccinatiestatus ziekenhuis/ic-opnames Covid patiënten eens wat beter beoordelen. Durft de leugenachtige de Jonge dat aan?

     1. Albert Egberts

      Het ziet er naar uit dat de Jonge dat inmiddels aandurft. De vraag is of hij er een meerderheid in de Kamer voor kan vinden.

     2. CZ

      We weten natuurlijk allang dat ongevaccineerden medisch worden gediscrimineerd in Nederland, als je dit ontkent ben je een oorwurm, geen QR is geen toegang tot….
      En zelfs dan worden ongevaccineerden als schuldige aangewezen voor de “besmettingen” op basis van de onbetrouwbare pçr test in een griepseizoen, pfffff

     3. Krasvast

      @CZ: Probeer het maar, 100% succes verzekerd!

   2. september

    Ik ken

    1. september

     Ik ken geen ongevaccineerden dus heb er geen last van

     1. Krasvast

      Geeft niets, je hebt ook geen hersens dus kun je ze ook niet gebruiken. Da’s dan weer mooi meegenomen want dan heb je er ook geen last van.

      #altertje

  2. Mistgabel

   Mijn fragment van Humberto/Gommers niet gehoord?

   Nog een keer dan…

   #Humberto tegen Gommers: Wat is plan B als de vaccins niet lijken te werken?
   Gommers: Boosters 🤡🤡🤣 h**ps://t.co/bJZJirs4N1

   h*tps://twitter.com/Bascardi2/status/1452362139763630081?t=Uht_V3ofsNVBEJyQ5h74xw&s=08

  3. Mistgabel

   Hoort u het fragment nou of niet?

  4. leukeditter

   met dank aan de gevaccineerden!!!

   1. september

    Praat weer geen onzin leukeditter

  5. Mistgabel

   Joehoe, Egberts, wakker worden. Fragment nou gehoord?

  6. Human Beast

   Dank u, graag gedaan😇

 2. Joko

  En als iedereen geprikt is, inclusief kinderen, wordt een andere smoes verzonnen om de mensen angst aan te praten. De NWO rust niet eerder totdat alle mensen zombies zijn.

  1. Jack Flash

   En iedereen stinkt er weer in?
   Man man, wat n poppenkast.
   😆

  2. dumbfarmer

   dan komt er gewoon weer een nieuwe variant, die voorheen totaal onbekend was en waar ze heel hard op gaan testen en zoeken… om aan te tonen dat die dan echt wel bestaat en dat je daarvoor boost nummer 123 nodig hebt.

  3. Mikse

   Zombies bestaan niet. Alleen Gojs.

 3. Mistgabel

  Snap de gevaccineerde ook niet.
  Nu blijkt dat de vaccins niet werken, een derde nodig is, lopen ze het nog te verdedigen.

  1. Mistgabel

   Ik zou laaiend zijn met die onbekende troep in je lichaam dat uiteindelijk geen enkele nut blijkt te hebben.

   Nu ik dat als ongevaccineerde weet, ga ik toch ook niet alsnog die bende dat niet werkt nemen?

   1. Mr.blauw.sky

    ” Ik zou laaiend zijn met die onbekende troep in je lichaam dat uiteindelijk geen enkele nut blijkt te hebben.”

    Dat krijg je dus als je van selectief shoppen houdt:
    het universum van de alternatieve waarheden.

    1. Mistgabel

     h*tps://twitter.com/Bascardi2/status/1452362139763630081?t=Uht_V3ofsNVBEJyQ5h74xw&s=08

 4. dumbfarmer

  lekker laten door rommelen, er komt gewoon een punt dat iemand dit beleid nog serieus kan nemen en gewoon heel die muppetshow negeert, behalve dan als er weer zo’n weekend cursus boa zichzelf weer onsterfelijk belachelijk maakt.
  Maar in de tussentijd: ga eens na waar ze het nu over hebben, waar zitten die ongevaccineerden precies en wat is daar dan de reden van?
  Wedden dat er dan ineens een heel ander beeld ontstaat.

  1. Mistgabel

   Zijn veel meer ongevaccineerde dan ze vermelden.

   1. Krasvast

    Inderdaad, daarom trekt Liego zijn register open.

    ht.ps://i.imgur.com/pXPpsjY.jpg

 5. Paardenmiddel

  De schrijver doet net alsof het om gezondheid gaat…
  Schrijf eens een artikel over de geldstromen en de namen achter deze geldstromen.

  1. Jack Flash

   Paardemiddel, gaat niet gebeuren.
   Te veel stank uit deze beerput.

   1. Mr.blauw.sky

    Yep, zelfs het vaccin van Poetin blijkt waardeloos te zijn

 6. Krasvast

  Als je nu nog steeds geen injectie hebt gehad dan is het duidelijk… je wilt er geen.

  Dat weten ze. Het kan ze gewoon niets schelen.

  Als je het tot nu toe hebt volgehouden en je denkt aan opgeven, vergeet dan niet dat ze de druk verhogen omdat ze weten dat je het zwaar hebt. Ze weten dat als ze de druk verhogen er weer een paar zullen bezwijken. Maar jij niet!

  Jij weet dat als je niet toegeeft je hen uiteindelijk gek maakt en ze nog meer druk gaan zetten. Hoe langer je het volhoudt, hoe gekker ze gaan doen.

  Hoe gekker ze gaan doen, hoe gekker ze er uit gaan zien. Hoe gekker ze er uit gaan zien, hoe meer mensen het zal opvallen.

  Hoe meer mensen het opvalt, des te meer mensen er wakker worden. Des te meer mensen wakker worden, hoe banger zij worden.

  Hoe banger zij worden, hoe gekker ze worden, hoe meer mensen wakker worden, hoe gekker ze worden.

  Uiteindelijk vernietigen zij zichzelf.

  Wee moedig, wees sterk, GEEF NIET TOE aan de druk.

  Het enige dat je kunt doen: Verzetten.
  Geeft dat niet zomaar weg, laat ze er voor vechten.

  1. Jack Flash

   Krasvast@ Goed omschreven👍

 7. Pieter48

  Een liegende overheid.De bijbelbelt schijnt minder gevaccineerd te zijn. In grote steden zijn in de wijken waar de allochtonen wonen nog heel veel mensen niet gevaccineerd. Stilte over deze wijken. Nu blijkt de er ook veel gevaccineerden ook weer opgenomen worden. Weer geen eerlijke cijfers door de overheid verstrekt. Het personeel in de ziekenhuizen verteld de waarheid. Niet de overheid.

  1. Albert Egberts

   vertelt

  2. september

   In heel Nederland is tot nu toe 84% gevaccineerd.En in de bijbelbelt is het een stuk minder.En onder allochtonen.Ook.dat is zo

 8. Albert Egberts

  Goed nieuws, het Kabinet denkt eindelijk na over een oplossing voor de oorzaak van dit probleem:

  “Kabinet zint op nieuwe coronamaatregelen: regels voor niet-gevaccineerden geen taboe meer”
  ht*ps://www.ad.nl/politiek/kabinet-zint-op-nieuwe-coronamaatregelen-regels-voor-niet-gevaccineerden-geen-taboe-meer~a26def5b/

  1. Mistgabel

   Ze doen maar.

   Nog steeds het fragment niet gehoord?

  2. Mistgabel

   Niet zo moeilijk he, in ieder geval de 2G-maatregel.
   Dat had u zelfs kunnen bedenken…

  3. CZ

   Nazi albert is het eens met het buitensluiten van onschuldige mensen en vindt dat dwang om te vaccineren tot wet moet worden verheven, en nu krijgen alle mensen die dit hebben voorspeld en door albert weggezet zijn als wappie, gelijk.

   1. Mistgabel

    Hij geniet ervan, laat hem, kan jou dat nou schelen.
    Gaat niet om wat hij ervan moet denken, maar eventuele lezers.

    Ik gebruik hem om info door te geven, misschien pikken mensen wat op.

  4. Mistgabel

   Zou het niet eens raar vinden als ze QR-code ook in supermarkten gaan gelden.
   Ze zullen uiteindelijk ook die ongevaccineerde krijgen.
   Grrrr….

   1. Krasvast

    @Mist: Juist, Liego Nazi heeft dat vorig jaar ook gezegd; hij zou er alles aan doen om de fakziegnazigraad zo hoog mogelijk te krijgen. Blijkbaar kun je daar gewoon mee doorgaan als je bent ontslagen.

   2. Mistgabel

    Kan wel adviseur van ze worden.

    1. Een aantal ongevaccineerde te pakken.
    2. Uitbreiding van hun QR gebied.

    2 vliegen in 1 klap.

 9. Mar

  Het wordt al weken gemeld dat de vaccjnatiegraad in bepaalde wijken met veel allochtonen in de grote steden lager is. Er worden allerlei initiatieven op touw gezet door o.a huisartsen, GGD en andere instanties. Doe eens een google op moskee en vaccinatie. U zult verbaasd zijn en uw woorden moeten inslikken. Niks geen stilte, ook op tv komt het regelmatig aan bod.

  1. Mr.blauw.sky

   Klopt, de Pieter’s en de andere ‘ usual suspects ‘ van dit blog verdommen het nou eenmaal om zich (óók) door de reguliere media te laten informeren waardoor ze in eenvoudigweg niet meer in staat zijn om zich een objectief oordeel te vellen over de aard en inhoud van die media.

   Zo krijg je de alternatieve praatjes in de wereld.

   1. Mistgabel

    Dagelijks wordt je dood gegooid door de reguliere media, tv, radio, hele dag 24/7 lang bijna allemaal dezelfde riedeltjes, daar ontkom je niet aan.

    Mocht u ooit ook eens verder kijken, komt u ook misschien eens tot een andere conclusie.

    1. CZ

     Npo wappies luisteren inderdaad stelselmatig naar leugens oftewel halve waarheden..

   2. Mistgabel

    Begin hier eens mee, misschien lijkt het u wat.

    h*tps://www.blckbx.tv/

 10. DutchOutlaw

  Ik als NIET GEVACCINEERDEN (waar ik trots op ben) laat me niks,maar dan ook helemaal niks opleggen door onze doortrapte overheid. Die QR-codes en vaccinatiepaspoorten kunnen ze bij zichzelf in een lichaamsdelen duwen waar de zon nooit schijn…If you know what I mean 🙂
  Je moet toch echt helemaal getikt zijn om een QR-code op je smartphone te zetten of met een vaccinatiepaspoort (ik ben geen koe) te gaan rondlopen.
  Als je dat doet ben je ten eerste een slaaf van onze overheid en ten tweede heb je waarschijnlijk een groot minderwaardigheidscomplex ander doe je zoiets niet.
  Beetje meer respect voor jezelf graag.

  Ik schop graag tegen de gevestigde orde,zouden er meer moeten doen.

  “Rebel Born,Rebel Bred,I Will Be A Rebel Untill I’m Dead”…..

  Ofwel kom eens in opstand!

 11. Augustus

  Elke normale griepseizoen gaat nu misbruikt worden om zakken te vullen en macht toe te eigenen. Veel enger dan die nothing-burger (nog geen 1/20e van Spaanse griep) die COVID-19 is geweest.

  1. CZ

   Dat zeg ik GRIEPSEIZOEN

 12. Krasvast

  De prik moest immuniteit geven. Van Janssen hadden we er één nodig, bij de anderen zouden twee volstaan. Er zou geen prikdwang komen, er zou geen prikpaspoort komen. Bij 70% prikgraad zouden we terug gaan naar normaal. Gevaccineerden zouden niet in het ziekenhuis komen.

  Hoeveel leugens kan een mens aan?

  1. Mistgabel

   👍

 13. Mistgabel

  Een ontslagen kabinet die alles bij elkaar gelogen en bedrogen hebben, gaan ongevaccineerde maatregelen opleggen.😂

  1. CZ

   Precies dat is dé waarheid

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.