WHO noemt herhaaldelijke boosterprikken ‘geen goede strategie’ en pleit voor betere vaccins

Het steeds herhalen van boosterprikken is volgens experts van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geen levensvatbare strategie. In plaats daarvan pleiten zij voor de ontwikkeling van nieuwe vaccins die de overdracht van het coronavirus beter kunnen tegengaan.

De WHO heeft zijn geloofwaardigheid natuurlijk al lang geleden te grabbel gegooid, maar hier zeggen ze toch wel iets interessants. Impliciet erkennen ze namelijk dat de huidige vaccins niet goed genoeg bestand zijn tegen de omikronvariant. Laat staan dat ze de overdracht van het virus fatsoenlijk tegen kunnen houden.

Het lijkt er zelfs sterk op dat een boosterprik maar slechts zo’n twee maanden echt effectief is. Als overheden daar naar gaan handelen dan brassen rijke staten die vaccins er zo doorheen, terwijl veel burgers van de meeste Afrikaanse landen hun eerste prik nog moeten krijgen. Vanuit epidemiologisch en economisch oogpunt is dat een vrij beroerde strategie. Nog los van de eventuele gevaren van het blijven prikken met coronavaccins, kan het er ook toe leiden dat de immuunsystemen van herhaaldelijk geboosterde burgers voornamelijk ‘getraind’ worden om de oude coronavarianten te herkennen. Wéér een nieuwe variant zou dat eventueel kunnen omzeilen, waardoor dan alles voor niets is geweest.

Opvallend is ook dat de WHO nu pas komt met dit bericht (via het AD) over de strategie van herhaaldelijk boosterprikken en de uitgesproken wens voor betere vaccins die ook de overdracht van het coronavirus tegengaan. Want laten we eerlijk wezen, letterlijk iedereen kon zien dat die vaccins niets tegen besmettelijkheid deden. Bij de omikronvariant niet, maar bij eerdere varianten was het ook één groot drama. Waarom dan nú pas aan komen zetten met de wens voor betere vaccins?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

De farmaceuten Pfizer, BioNTech en Moderna lijken vooral ‘nieuwe’ vaccins te gaan produceren die in alles hetzelfde zijn als de oude vaccins, behalve dat ze toegespitst zijn op de omikronvariant. De overdracht van het virus óók tegengaan heeft geen enkele prioriteit. En dat is ook wel logisch, want dat ondermijnt natuurlijk hun hele verdienmodel van de afgelopen twee jaar.

 

Abonneer je gratis en voor niets op het Telegram-kanaal van De Dagelijkse Standaard, en like onze spiksplinternieuwe Facebook-pagina!
In dit artikel

Wie op onze website reageert, gaat akkoord met ons huisreglement.

Reacties

50 reacties

 1. marcel_2011

  Vertrouw daarom op je eigen immuunsysteem. Israelische studies hebben aangetoond dat dat de beste bescherming is. Een “vaccin”heb je helemaal niet nodig. Het zorgt eerder voor nog meer problemen. Stop dus met die onzin en keer terug naar het normale leven, waar we leven met virussen die we de baas kunnen.

  1. Nostradamus

   Helemaal juist Marcel!

   Israel komt ook voor in het gesprek tussen Joe Rogan en dr. Robert Malone.

   h**ps://unityprojectonline.com/news/dr-robert-malone-md-on-the-joe-rogan-experience/

   Dan kan je jezelf afvragen welke deals de Israëli’s (of Joden of zíonísten) hebben gemaakt met de Big Pharma om als eerste en zo snel hun eigen volk als experiment te gebruiken.

   1. Irma Genau

    Dan kan je jezelf afvragen welke deals de Israëli’s (of Joden, smousen of zíonísten) hebben gemaakt met de Big Pharma om als eerste en zo snel hun eigen volk(eerst) als experiment te gebruiken.

    1. Harry Haller2

     “.. Joden, smousen of zíonísten..”

     Irma SS Genau laat zich van haar beste antisemitische kant zien. Verkoop je ook Zyklon B in handige, moderne spuitbussen, Irma?

     1. Irma Genau

      H.H (Heftig Harry)

     2. Re-al

      ‘Irma’ houdt wel van haatspraak; zoals alle ‘linksen’.

    2. Mr.blauw.sky

     Irma zal ook wel op het Forum stemmen…

     1. Re-al

      @Mbs : Forum voor Democratie is niet ‘links’ [ maar conservatief liberaal ].

    3. Gregorius van Dubbeldam

     Deze bijdrage komt, om het zacht te zeggen, nogal antisemitisch over.
     Misschien wil Irma even toelichten of ik dat juist zie.

     1. Irma Genau

      “Bedankt, je reactie is opgestuurd en zal spoedig worden beoordeeld”

      Hopelijk wordt het dan duidelijk. U kunt het ook gewoon opzoeken met Google, Ensie.

  2. Augustus

   Snap de paniek ook niet. Eén keer beetje ziek geworden, daarna alleen verstopte neus. Zullen altijd wel mensen zijn die flink ziek worden, maar daarom moeten juist gezonde mensen een sterk immuunsysteem hebben en niet zo’n lek vaccin wat er voor zorgt dat covid eeuwig blijft rondzweven.

   Laat je gezonde mensen gec0ntr0leerd besmet raken, dan is de ernst binnen een jaar over. Dat is het nu ook eigenlijk al omdat vrijwel alle Nederlanders al eens besmet zijn geweest. De Spaanse griep was ook ‘opeens’ na 1.5 jaar weg.

 2. Nostradamus

  Het enige vaccins is gewoon ziek worden en indien echte covid ziekenhuisopname, behandelen met bestaande middelen. Deze middelen bestaan allang en kosten bijna niets. We worden opgelicht door de farmaceutische industrie en we hebben het niet eens door. Zoek de podcast van Joe Rogan met dr. Robert Malone, maak jezelf wijzer, verspreid het en red de levens van je dierbaren.

  1. Baco

   Het gaat niet om de vaccins natuurlijk

   1. Nostradamus

    Bedoel je de giftige vaccins waar de farmacutische industrie vele miljarden mee binnenharkt?

    Luister naar dr. Robert Malone.
    Dr. Robert Malone is the inventor of the nine original mRNA vaccine patents, which were originally filed in 1989 (including both the idea of mRNA vaccines and the original proof of principle experiments) and RNA transfection. Dr. Malone, has close to 100 peer-reviewed publications which have been cited over 12,000 times. Since January 2020, Dr. Malone has been leading a large team focused on clinical research design, drúg development, computer modeling and mechanisms of action of repurposed drúgs for the treatment of COVID-19. Dr. Malone is the Medical Director of The Unity Project, a group of 300 organizations across the US standing against mandated COVID vaccines for children. He is also the President of the Global Covid Summit, an organization of over 16,000 doctors and scientists committed to speaking truth to power about COVID pandemic research and treatment.

    1. Gregorius van Dubbeldam

     Robert Marlone is een oplichter en fantast en om die reden een betrouwbare bron voor Nostradamus.

     theatlantic.com/science/archive/2021/08/robert-malone-vaccine-inventor-vaccine-skeptic/619734/

     1. Xyz1234

      U mag nog niet in de schaduw staan van dr. Malone.
      Het feit dat u met een website als theatlantic aankomt zegt alles over uw troebele geest en uw enorme behoefte kwaad te spreken over anderen op basis van leugens. Zoek hulp Dubbeldom. Dit soort geestelijke afwijkingen kan behandeld worden. Ook bij u.

     2. Gregorius van Dubbeldam

      “Het feit dat u met een website als theatlantic aankomt zegt alles over uw troebele geest”

      The Atlantic is een betrouwbare kwaliteitssite.

      mediabiasfactcheck.com/the-atlantic/

     3. Gregorius van Dubbeldam

      Zie ook: en.wikipedia.org/wiki/The_Atlantic

     4. Baco

      Hahahahahahahahahahaha Wikipedia, gekleurde fackcheck.com

    2. Nostradamus

     Goorlap von Dubbeldom is een oplichter en fantast en om die reden een onbetrouwbare bron voor de rest van de wereld.

     dagelijksestandaard.nl/2022 dagelijksestandaard.nl/2021 dagelijksestandaard.nl/2020 dagelijksestandaard.nl/2019 dagelijksestandaard.nl/2019

     1. Gregorius van Dubbeldam

      apnews.com/article/coronavirus-pandemic-science-health-joe-rogan-ap-fact-check-a87b1044c6256968dcc33886a36c949f

    3. Re-al

     @Nostradamis : Hele goede en leerzame bijdragen. Bedankt.

     1. Nostradamus

      Graag gedaan.

      Wellicht een idee om het verder te verspreiden…

  2. Nostradamus

   h**ps://unityprojectonline.com/news/dr-robert-malone-md-on-the-joe-rogan-experience/

   P.S.
   Niet Goorlap von Dubbeldom vertellen want die hoeft niet gered te worden.

   1. Baco

    BOEM

    1. Nikita

     Gedrochten als dubbeldom moeten met al dat fakenieuws onmiddelijk worden verwijdertdt

 3. marcel_2011

  Dubbeldom,theatlantic.com/science/archive/2021/08/robert-malone-vaccine-inventor-vaccine-skeptic/619734/ dit is een onbetrouwbare bron

  1. Nostradamus

   Joh, dat ga je toch niet lezen! Denk je dat hij drie uur gaat luisteren naar Joe Rogan en dr. Robert Malone om een eigen oordeel te vellen? Besteed er geen moeite aan. Hij/het is het niet waard.

   1. Gregorius van Dubbeldam

    “Denk je dat hij drie uur gaat luisteren naar Joe Rogan en dr. Robert Malone”

    Klopt, de man is al volledig ontmaskerd als leugenaar. Daar besteed ik verder geen aandacht aan.

    1. Baco

     Nee hoor Pipo, jij bent hier de leugenaar die allergisch is voor de waarheid

 4. leukeditter

  stapje voor stapje zullen de kwade linkse geesten verbannen worden zonder de hulp van priesters en duiveluitdrijvers

 5. Nikita

  Mensen als dubbeldam die hier continu fakenews verspreiden dienen hier onmiddelijk te worden verwijderdtd .

  1. Jack Flash

   Nog n paar boosters en hij is opgeruimd hier Nikita.
   Komt wel goed.
   😎

   1. Nostradamus

    😂😂😂🤣🤣🤣👍🏻👍🏻👍🏻

   2. Nostradamus

    Deed mij in één keer denken dat als alle gevaccineerden en geboosterden hartaanvallen krijgen, dan hebben we straks geen Forumland maar Forumwereld…

    1. Gregorius van Dubbeldam

     Nostradamus is onnozel genoeg om te denken dat gevaccineerden als gevolg van het vaccin hartaanvallen zullen krijgen.

     Zelf wacht hij ongevaccineerd het virus af.

     1. Re-al

      GvD : on-ge-injekteerd ben je
      99,85% beschermd tegen dat “virus”, en
      100% beschermd tegen die “vaccins”.

      Good deal.
      [ Zelfs voor een tr*ll als jij. ]

     2. Baco

      Pipo is een structurele vaccinwappie een pandéwappie die echt denkt dat de experimentele vloeistoffen altijd veilig zijn en oh ja als er dan wel iemand aan overlijd, zijn het ineens wel de onderliggende aandoeningen..

     3. Nostradamus

      @Re-al
      Goorlap von Dubbeldom weet volgens mij wel dat ik allang genezen ben van covid. Ja, het was een griep en niet fijn. Maar ik ben nu beter beschermd en beschermend dan een gevaccineerde.

      Aanvulling op jouw bijdrage;
      ge-injekteerd ben je
      0,84% beschermd tegen dat “virus”, en
      0% beschermd tegen die “vaccins”.

      Zie ook: h**ps://rumble.com/vqx3kb-the-pfizer-inoculations-do-more-harm-than-good.html
      Geldt vast ook voor de andere vaccins.

      En nee, laat Goorlap von Dubbeldom lekker zijn boosters nemen. Des te eerder zijn we van ‘m af.

     4. Gregorius van Dubbeldam

      overlijdt

     5. Baco

      Wat een trieste loser ben je pipo, triester dan jij is onmogelijk

   3. LifeBuddy

    DubbeleDomme denkt nog steeds dat zijn Quasimodo gedrochte lichaam geholpen moet worden tegen duizenden virussen, die ons iedere dag aanvallen. Daarom valt, wat er tussen zijn benen vandaan komt op zijn sokken.

    1. Nikita

     Stink het ook ?? Hahaha
     De eikel denkt hier dat ie Jezus is jammer voor dubbeldom want ik ben GOD dat is nog net een stapje hoger hahaha .

   4. Nikita

    Die zak hooi kan mij niet snel genoeg de ogen sluiten lol .

 6. Florissa

  Nieuwe etiketten erop,en ze gaan weer gewoon verder met moorden

 7. Re-al

  Het beste blijft : geen “vaccins”. Ze zijn schadelijk.
  Stoppen met testen, injekties en qr-codes.

  Er is geen epidemie. WHO : IFR = 0,15%.
  Het auto-immuun-systeem is de beste bescherming :
  altijd al.

 8. RvdBe

  Niks met WHO te maken, Hugo heeft nog 40 miljoen doses besteld, en deze zullen hoe dan ook gezet moeten worden, gelukkig mogen er nu ook 5 jarigen blootgesteld worden aan de rotzooi van Hugo: moge hij branden in de hel.

 9. tim p

  h**ps://swprs.org/professor-ehud-qimron-ministry-of-health-its-time-to-admit-failure/

  nu jij nog gregor

  1. Gregorius van Dubbeldam

   ” Overall, we rate Swiss Policy Research (SPR) a Moderate Conspiracy website based on the promotion of unproven claims. We also rate them Mixed for factual reporting due to poor sources and complete lack of transparency.”

   mediabiasfactcheck.com/swiss-policy-research/

   1. Re-al

    GvD : Ehud Qimron is een Israelische professor [ immunoloog. ], die een
    wetenschappelijke verhandeling aan dit Israelische kabinet heeft geschreven.

    Als je zoveel tr*ll-fouten blijft maken,
    wordt het toch : functie elders.

e-mail:

 
Ja, ik ga ermee akkoord dat Dagelijkse Standaard mij incidenteel commerciële emails stuurt.