0123 Paul de Leeuw

Deuger Paul de Leeuw wil niets meer met VI te maken hebben

Binnenlandjun 20 2022, 16:39
De vaste kijkers van het populaire programma Vandaag Inside was het al opgevallen dat een paar mensen niet meer aan tafel zaten bij de heren sinds de kaarsrel. Waaronder de deugers Paul de Leeuw en Roos Schlikker willen niet meer geassocieerd worden met het programma. De kijker is er niet rouwig om als men behoefte heeft aan politiek correcte prietpraat dan schakelt men wel over naar het oersaaie Op1 of een voorspelbaar praatprogramma op RTL4.
Paul de Leeuw en auteur Roos Schlikker spraken in de podcast Dit komt nooit meer goed over Vandaag Inside. „We zijn samen gestopt met VI. Ik was al iets eerder gestopt, omdat ik dacht: ik geloof dat ik in een moeras van meningen terechtkom, waarin ik word meegetrokken. Wat ik niet wil. Uiteindelijk gebeurde dat met die (Steven, red.) Brunswijk. Dus ik was net op tijd weg. Maar toch was het spannend om daar te zijn, om dat mee te maken. Het was een enorm ander gebied, want ik vond het heel spannend om daar als homoseksueel – nou ja, ik kan ook wel van me afbijten – tussen te zitten. Maar soms dacht ik: wat zéggen ze nou? Dan wilde ik dat tegenspreken, maar dat was niet de bedoeling. ’Meningen zijn meningen, '' aldus Paul de Leeuw. 
Na de kaarsrel was Cornald Maas er als de kippen bij om Schlikker tot de orde te roepen en haar te vragen of zij blijft aanschuiven bij VI. „Hey Cornald. Heb medewerking vanmorgen vroeg opgezegd”, luidde haar reactie. Dit is het ware karakter van een deuger bij een zuchtje tegenwind gelijk de benen nemen. „Ik vermaak mij nog steeds met die jongens. Alleen, ik wil er niets meer mee te maken hebben. Ik wil me er niet van distantiëren. Ik vind het zo moeilijk, omdat ik het er soms niet mee eens ben. Maar in het geval van Steven Brunswijk (die tijdens de kaarsuitzending aan tafel zat, red.) was het heel duidelijk: er werd een verhaal verteld – mensen in het publiek dachten: wat gebeurt hier nu? – en pas later werd het een enorme rel. Een terechte rel, overigens. Maar ja, dan zit die Brunswijk daar en die krijgt dan ook eigenlijk de zwarte piet toebedeeld – de ’zwarte kaart’, laten we het even zo zeggen, in zijn geval. En dan moet je je ineens allemaal gaan lopen verweren en excuseren: what the fuck is er gebeurd?”, aldus een wegduikende Paul de Leeuw.
Paul de Leeuw wordt nu opeens de grootste deuger van Nederland. Als men kijkt naar de TV carrière van Paul de Leeuw die vol zaten met relletjes en grove schuttingtaal dan was hij in deze tijd zeker gecanceld door de deugbrigade. De Leeuw laat echt zien een grote hypocriet te zijn. Links lullen maar rechts zijn zakken vullen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten