Filmpje! Straattuig teistert Gouda: Sven Hulleman onderwerp van intimidatie in de stroopwafelstad

Binnenlandsep 04 2023, 15:00
Het lijkt wel alsof het openbaar fatsoen in sommige delen van ons mooie Nederland dagelijks verder afbrokkelt. Gouda, ooit bekend om zijn sfeervolle binnenstad en heerlijke kaas en stroopwafels, komt nu om heel andere, minder smakelijke redenen in het nieuws. Sven Hulleman, kandidaat-kamerlid voor BVNL en presentator van "Hoop Helder Hulleman", mocht dit onlangs aan den lijve ondervinden.
Hulleman was rustig bezig met de opnames voor zijn programma toen hij werd belaagd. Een brutale straatrat, onmiskenbaar uit de Marokkaanse gemeenschap, eiste aandacht op. Toen Hulleman, niet bang voor een beetje confrontatie, besloot de jongeman te filmen, werd de sfeer grimmiger. Met een gebrek aan opvoeding en respect riep het sujet: "Je kanker moeder!" – een scheldkanonnade die helaas voor sommigen het nieuwe normaal lijkt te zijn geworden.
En wie wijst ons op dit soort wantoestanden? Harm Beertema, die er op platform X geen doekjes om windt: "Dit is het probleem van gemeente Gouda, al tientallen jaren. #StemZeWeg #StemPVV". Hij heeft gelijk. Het is al te makkelijk om deze zaken te negeren of onder het tapijt te vegen, maar feiten zijn feiten.
Het feit dat een stad als Gouda, met al zijn potentieel en historie, wordt geteisterd door dergelijk straattuig is een schande. Wanneer wordt er daadwerkelijk ingegrepen? Wanneer wordt het voor de hardwerkende Nederlander weer veilig om zonder zorgen over straat te lopen?
Sven Hulleman probeert met zijn programma's juist de problemen in ons land aan te kaarten en oplossingen te bieden. En wat krijgt hij ervoor terug? Intimidatie en grof gescheld. Dit kan en mag niet het nieuwe normaal worden in ons land.
Het is tijd dat politici de ernst van deze situatie inzien en de handen uit de mouwen steken. We hebben recht op veilige straten, op steden waarin cultuur en historie worden gevierd in plaats van tenietgedaan door rauw straatgedrag.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Bij De Dagelijkse Standaard zullen we blijven rapporteren over deze zorgwekkende trends, in de hoop dat er eindelijk eens daadwerkelijke stappen worden ondernomen. Sven Hulleman verdient beter, Gouda verdient beter, en bovenal, Nederland verdient beter!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten