Geweldig! DDS App in top 3 van meest populaire Nieuws-Apps!

Geweldig! DDS App in top 3 van meest populaire Nieuws-Apps!

Het is geweldig om te zien: de nieuwe iOS app (dus voor iPhone en iPad, maar ook voor iMac en MacBook!) van De Dagelijkse Standaard doet het werkelijk fan-tas-tisch. In eerste instantie was de app de nummer 7 van de dag in de categorie Nieuws. Maar daarmee was het einde nog niet in zicht. Oh nee. Want aan het einde van de dag was de Dagelijkse Standaard App voor iPhone en iPad namelijk de derde meest populaire Nieuws-app in de AppStore van Apple. Geweldig!

Toen we vandaag de nieuwe De Dagelijkse Standaard (DDS) app voor iPhone en iPad lanceerden hoopten we dat de app populair zou blijken onder onze vaste lezers. Nou, dat effect was groter dan we dachten. Want toen we later op de dag checkten zagen we dat de App op de zevende plek in de lijst van meest populaire AppStore-apps stond voor Nieuws-apps.

Geweldig, natuurlijk. Achter de schermen vierden we dan ook een feestje.

Maar aan het einde van de dag werd het nog mooier. Want dit is wat we toen zagen

Jawel, dankzij jullie was de app van De Dagelijkse Standaard de 3e app in de categorie Nieuws. DDS staat boven de apps van NRC, Volkskrant, AD, Telegraaf... en, jawel!, zelfs boven de app van de NOS.

Duizendmaal dank. Dit is echt een geweldige manier om te beginnen aan onze aanwezigheid in de AppStore.

Heb jij de app nog niet gedownload? Doe dat dan nu... en help ons door te stijgen naar de bovenste plek in de Nieuws-Ranglijst.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties