4556677729 1509896ed1 o

Nederlandse infrastructuur in kritieke staat: waar is het geld gebleven?"

Binnenlandjan 05 2023, 19:00
De hoofdredactie van de Telegraaf wordt eindelijk wakker en realiseren zich dat het gigantisch fout is gegaan met de onderhoud van de infrastructuur in ons land. De Nederlandse wegen, sporen en waterwegen zijn verouderd en kunnen de hoeveelheid en de belasting van het moderne verkeer niet meer aan.
Bruggen, viaducten, sluizen en andere kunstwerken die dateren uit de vorige eeuw voldoen niet meer aan de eisen van de huidige tijd. Het afgelopen week in allerijl afsluiten van de A7 in Friesland en het afsluiten van de A12 vanwege de Nelson Mandelabrug zijn slechts twee recente voorbeelden van de slechte staat van onze infrastructuur. Het is duidelijk dat de overheid in het verleden de verkeerde keuze heeft gemaakt. In plaats van geld te investeren in de infrastructuur, energiebronnen en welvaart voor de bevolking, is het geld opgegaan aan ongecontroleerde massa-immigratie. Nu is het gas op, is de infrastructuur slecht en is energie ontzettend duur. Het is tijd voor een verandering en voor het maken van de juiste keuzes voor ons land.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
De hoofdredactie van de Telegraaf stelt terecht dat een goede infrastructuur in een klein, dichtbevolkt land als Nederland van vitaal belang is. De politiek heeft decennia verkeerde keuzes gemaakt en dat had de Telegraaf eerder kunnen zien als het tijdig haar VVD bril had afgezet. Het is natuurlijk een grof schandaal als je ziet in wat voor slechte staat onze infrastructuur is terwijl we er genoeg belasting voor betalen. Ook hier zie je weer dat de regeringen van Rutte meer oog hebben voor het buitenland en non problemen (zoals klimaathysterie, stikstof en woke red.). Binnenlandse problemen waar de Nederlander echt last van heeft doen er niet toe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten