FaRQgi XgAMzkyq

Omroep ON! kondigt nieuw presentatieduo Ongehoord Nieuws aan: Raisa Blommestijn en Arlette Adriani

Binnenlandaug 16 2022, 11:58
Ongehoord Nieuws heeft een nieuw presentatieduo. Hoewel het oude duo, met name Ahmed Aarad, het prima deden heeft Omroep ON! een nieuwe presentatrice binnengehaald. En ja, het zijn schitterende namen. Arlette Ariani gaat door met waar ze mee bezig was. Prima. Maar de nieuw aanwinst is pas écht een mooie: onze eigen columnist Raisa Blommestijn.
Vandaag om 12:20 uur begint een nieuw seizoen van Ongehoord Nieuws. Daar zijn we natuurlijk allemaal blij mee omdat dit het enige nieuwsprogramma is dat nog énigszins het kijken waard is. Alle andere nieuwsprogramma's zijn wanstaltig links; één grote partijkartel-incestbende.
Maar voor ON! geldt dat dus niet.
Vorig seizoen werd de presentatie gedaan door Ahmed Aarad en Arlette. Die deden het prima. Maar ON! kondigt nu aan dat een nieuw duo de boel gaat presenteren. Normaal gesproken zou ik daar toch kritisch over zijn juist omdat Aarad het alleraardigst deed, maar er is fantastisch nieuws: de nieuwe aanwinst is Raisa Blommestijn. Jawel, déze Raisa. En deze. En deze.
Niet alleen heeft Ongehoord Nieuws dus een fantastische presentatrice, maar de gastenlijst van vandaag is ook nog eens prima. Bart Kemp van Agractie zit er, Patrick Kicken ook en, last but certainly not least, Gideon van Meijeren. Iedereen weet onderhand: als dat FVD-Tweede Kamerlid langskomt krijg je some real talk.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Dat wordt vanaf twintig over twaalf (dat is al bijna) dus een ongekend spektakelstuk. Mooi! (Wij zetten de video indien mogelijk natuurlijk hier in dit artikel in de loop van de dag, of in ieder geval enkele korte video's met fragmenten)
Overigens goed nieuws voor fans van Ahmed: hij blijft natuurlijk gewoon verbonden aan Ongehoord Nederland en gaat leuke dingen voor ze doen (ook met/voor Raisa). Dus dat wordt killer.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten