prison gaed6702a5 1920

Respectloze tiener slaat politieagent tijdens arrestatie in Beverwijk

Binnenlandmrt 19 2023, 12:30
In Beverwijk zijn twee jongens opgepakt door de politie nadat één van hen een agent had geslagen! Schandalig gewoon. Het gebeurde tijdens een evenementenlocatie aan de Hoflanderweg. De politie kreeg rond 00.45 uur een melding van een vechtpartij. Toen de politie een jongen van 15 jaar oud had aangehouden, bemoeide een brutale 16-jarige zich ermee en sloeg een agent. Kan je het geloven? Een agent die gewoon zijn werk doet en dan wordt geslagen door een snotneus.
Beide jongens zijn afkomstig uit Heemskerk, een plaats naast Beverwijk. De politie zoekt nog getuigen die mogelijk iets hebben gezien van het incident. Het is toch van de zotte dat dit soort gedrag nog steeds voorkomt in Nederland? Waar gaat het heen met deze samenleving als jongeren al zo weinig respect hebben voor onze helden in uniform?
Gelukkig is de agent niet gewond geraakt door de klap, maar dit had heel anders kunnen aflopen. De politie moet steeds vaker optreden tegen geweld en agressie. Dit is onacceptabel en moet stoppen. Het wordt tijd dat er harder wordt opgetreden tegen deze criminelen in de dop en dat hun ouders hier ook verantwoordelijkheid voor nemen. Want laten we wel wezen, als een 16-jarige zich op zo'n wanstaltige wijze gedraagt, dan betekent dit dat er thuis iets aan schort.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Laten we hopen dat de daders gestraft worden voor hun daden en dat dit soort geweld in de toekomst voorkomen kan worden. We moeten onze respect en waardering tonen voor de mannen en vrouwen die dag en nacht klaarstaan om onze samenleving veilig te houden. Dit soort wangedrag is simpelweg onacceptabel en moet hard worden aangepakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten