screen shot 2023 04 27 at 150605

Nederlands koningspaar geconfronteerd met boze menigte: roep om compensatie voor slavernij

Buitenlandokt 20 2023, 18:00
Het begon als een bezoek aan een slavernijmuseum in Kaapstad, maar wat vreedzaam had moeten zijn, liep al gauw uit op een chaotische scène. Woedende Zuid-Afrikanen, sommigen gehuld in traditionele klederdracht, omsingelden de auto van koning Willem-Alexander en koningin Máxima, eisen brullend voor erkenning en herstelbetalingen schrijft de Telegraaf. Een tragisch tafereel dat op het eerste gezicht zou passen in de categorie 'Wie wind zaait, zal storm oogsten'. Constant meegaan met de linkse idioterie en 'woke' cultuur creëert alleen maar chaos en verdeeldheid.
Binnen waren onze vorsten hartelijk ontvangen, maar buiten twinkelden de honderden protesterende ogen boos. Hun eisen? Meer aandacht voor het heersende onderwerp en uiteraard, compensatie. Maar vergeten zij niet dat het de erkenning, en niet geld, is wat werkelijk telt? Nee deze mensen hadden rand tekens in hun ogen. Ze willen er vooral financieel beter van worden.
Bovendien, waarom wordt een Nederlands koningspaar aangevallen over een zwarte bladzijde in een boek dat zij niet geschreven hebben? Het waanzinnige plan om herstelbetalingen te doen aan landen die betrokken waren in de slavernij, behoort tot de hallucinante ideeën van de linkse deugelite.
De situatie escaleerde dusdanig dat beveiligers in moesten grijpen om koningin Máxima veilig in de auto te krijgen. En daar gingen onze vorsten, vast foutloos gekleed, maar toch beschimpt en beschuldigd door de menigte.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Misschien is de echte les van vandaag, dat het hoog tijd wordt om te stoppen met het plooien naar de linkse culturele druk. Schuldgevoelens over iets waar we geen deel aan hebben gehad helpen ons niet verder. Laten we onze Nederlandse waarden verdedigen en trots zijn op ons koningspaar in plaats van hen te laten omsingelen door woedende hordes.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten