dh 10051

Een onbezonnen excuses: Koning Willem-Alexander's belediging aan de Nederlandse geschiedenis

Opiniejul 01 2023, 18:58
Het is een gitzwarte dag in de geschiedenis van Nederland. Een dag die zal worden herinnerd als de dag waarop onze zogenaamde koning, Willem-Alexander, een verpletterende slag toebracht aan de eer en de waardigheid van ons grote volk. Vandaag bood hij, in al zijn oppervlakkige wijsheid, zijn excuses aan voor het slavernijverleden van Nederland. Dit is niet alleen belachelijk, het is een schandelijke misdaad tegen de Nederlandse geschiedenis en het Nederlandse volk.
Wat maakt deze verontschuldiging zo schandelijk, zo diep beledigend? Het feit dat slechts een minuscule fractie van de Nederlandse bevolking betrokken was bij de slavernij. Het waren de elite families, degenen met macht en rijkdom, die verantwoordelijk waren voor deze gruwelijke daad, en niet de gewone man of vrouw die dag in, dag uit zwoegde om een betere toekomst voor hun kinderen te waarborgen.
Deze verontschuldiging, uitgesproken namens het hele Nederlandse volk, is een directe aanval op de duizenden hardwerkende Nederlanders die generaties lang hun bloed, zweet en tranen hebben gegeven om dit land te bouwen en te onderhouden. Het is een regelrechte belediging voor degenen die nooit een vinger hebben uitgestoken naar de gruwel van de slavernij, maar nu worden opgezadeld met de schuld ervan.
Het is onvergeeflijk dat Willem-Alexander, een man die zelf afkomstig is uit een van die elite families, probeert de schuld van de slavernij op het gehele volk te schuiven. Een volk dat zelf eeuwenlang is onderdrukt door de aristocratie en de superrijke bankiers. Een volk dat zijn eigen strijd heeft gevoerd tegen onrecht en uitbuiting, en dat nu wordt beschuldigd van de misdaden van een paar rijken en machtigen.
Het is een klap in het gezicht voor iedereen die ooit heeft geploeterd onder het juk van armoede en onrechtvaardigheid in dit land. Het is een flagrante miskenning van de realiteit van de Nederlandse geschiedenis en een schandalige poging om de waarheid te verdraaien voor politieke doeleinden.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, hier staan we, geconfronteerd met de absurditeit van een koning die ons land en zijn geschiedenis beledigt in een wanhopige poging om zijn eigen geweten te sussen. Het is een pijnlijke herinnering aan hoe ver we nog te gaan hebben in onze strijd tegen onrechtvaardigheid en ongelijkheid, en een duidelijk signaal dat we moeten blijven vechten voor de waarheid, ongeacht hoe pijnlijk of ongemakkelijk die ook mag zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten