2199678043 af526505f7 b

Parijs gaat ten onder: Britse politieagente op brute wijze verkracht nabij de Eiffeltoren

Buitenlandokt 18 2023, 20:00
In de schaduw van de iconische Eiffeltoren heeft wederom een gruwelijk incident plaatsgevonden. Een 23-jarige politieagente uit het Verenigd Koninkrijk, op vakantie in de Franse hoofdstad, werd het meest recente slachtoffer van een gewelddadige verkrachting schrijft het Vlaamse V-nieuws. Deze gebeurtenis bevestigt de trieste realiteit: het eens zo romantische Parijs is veranderd in een broedplaats voor criminele elementen, veelal van allochtone afkomst.
Volgens Le Parisien vond het voorval kort voor middernacht plaats op de Champ-de-Mars. Ondanks de pogingen van de jonge vrouw om haar aanvaller van zich af te weren, hield een mes haar in bedwang terwijl de brute aanval plaatsvond. Wat een nachtmerrie in het hart van Europa!
Het tragische incident roept opnieuw vragen op over de veiligheid in Parijs, een stad die steeds vaker in het nieuws komt vanwege de toegenomen criminaliteit en gewelddadige aanvallen. En laten we wel wezen: veel van deze criminele activiteiten worden gepleegd door individuen van buitenlandse afkomst. Waarom blijven de autoriteiten wegkijken?
Hoewel de politie snel reageerde en een 35-jarige verdachte oppakte, biedt dit weinig troost aan de vele toeristen en inwoners die zich in toenemende mate onveilig voelen in de straten van Parijs. De stad van licht, liefde en romantiek wordt steeds meer overschaduwd door een duisternis die zich steeds verder uitbreidt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Moeten we de bittere waarheid onder ogen zien? Is het oude Parijs, de stad die we allemaal kennen en liefhebben, nu echt verdwenen, overgenomen door een nieuwe, gevaarlijkere versie van zichzelf? Het wordt hoog tijd dat de autoriteiten deze zorgwekkende trend serieus nemen en stappen ondernemen om de veiligheid en het karakter van deze historische stad te behouden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten