Om dit artikel volledig gratis te lezen moet je enkel onze gloednieuwe Facebook-pagina volgen.
Op deze pagina staan wij samen pal voor de vrijheid. Met elkaar, voor elkaar.

Europarlementariër Marcel de Graaff spreekt zich uit tegen VN-document en transgenders op kleuterscholen

Europarlementariër Marcel de Graaff spreekt zich uit tegen VN-document en transgenders op kleuterscholen

Europarlementariër Marcel de Graaff (FVD) haalt in een toespraak hard uit naar pedofilie en de legalisatie van seks met kinderen door de Verenigde Naties. Er is een VN-document dat pleit voor de legalisatie van seks met kinderen en er is ook lesmateriaal in het basisonderwijs dat kinderen leert hoe ze orale seks moeten geven. Deze beweringen zijn gegrond en berusten op feiten.

Daarnaast is de bewering dat de EU met miljoenen euro's het optreden van travestieten en transgenders op kleuterscholen subsidieert waar. In elke voorstel in het Europees Parlement dat gaat over mensenrechten of buitenlandse handel worden bepalingen opgenomen over de rechten van travestieten en transgenders. In Engeland gaat het zelfs zover dat vakbonden eisen dat lagere scholen gedwongen worden om travestieten en transgenders zogenaamde shows te laten geven aan kleutertjes.

''Waarom moeten kinderen op school en daarbuiten geconfronteerd worden met transgenders? Met een omgebouwde man of vrouw? Wat moet een kleuter met een als vrouw verkleedde man? Waarom zou een kind geleerd moeten worden hoe het orale seks moet geven, zoals het lesmateriaal ‘Lentekriebels doet?'' vraagt de Graaff zich af.

Marcel de Graaff stelt dat het hier draait om de bevrediging van de lusten van volwassenen die op geen enkele wijze rekening houdt met de volstrekt ongelijke positie tussen volwassene en kind, die totaal geen inlevingsvermogen heeft in de wereld van het kind en slechts zijn eigen lusten wil botvieren.

Like onze gloednieuwe Facebookpagina: Strijders voor Vrijheid. Samen staan we sterk. Met elkaar, voor elkaar.

Wat betreft de vraag waarom kinderen op school en daarbuiten geconfronteerd zouden moeten worden met transgenders en seksuele voorlichting, is het belangrijk om te benadrukken dat het geven van seksuele voorlichting aan kinderen een belangrijk onderdeel is van de opvoeding en kan bijdragen aan het bevorderen van gezonde seksuele ontwikkeling en het voorkomen van seksueel misbruik en onveilige seks. Het is echter van belang dat deze voorlichting op een gepaste en leeftijdsgerichte manier gebeurt. Niet zoals nu dat het al begint bij kinderen vanaf 4 jaar. Eigenlijk hoort dit thuis te gebeuren. Het is een taak van de ouders. Zo niet, dan horen kinderen hierin op zijn vroegst in onderwezen te worden op middelbare school tijdens de biologieles.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties