shutterstock 573319750

Knettergek! Klimaatindoctrinatie werpt zijn vruchten af: Portugese kinderen stappen naar Europees Hof

EUsep 27 2023, 19:00
Vandaag kwam het nieuws naar buiten dat zes jonge Portugezen met een opmerkelijke zaak tegen 32 Europese landen, waaronder Nederland, proberen te bewijzen dat het niet nakomen van klimaatverplichtingen een schending is van mensenrechten. Volgens deze jonge aanklagers hebben deze landen het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens met voeten getreden door onvoldoende actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Het is opmerkelijk dat deze jongeren nu al zulke diepgaande kennis hebben, nietwaar?
Als het Europees Hof voor de Rechten van de Mens in hun voordeel beslist, kunnen we ons schrap zetten voor de gevolgen. De uitspraken van dit hof zijn immers in beton gegoten en zullen dienen als het nieuwe normaal voor toekomstige klimaatrechtszaken. Bovendien kunnen landen die zich niets aantrekken van deze uitspraak flink in de buidel tasten.
De jongeren beweren dat hun toekomst wordt bedreigd door de opwarming van de aarde en verwoestende bosbranden. Hoewel niet elke bosbrand direct aan klimaatverandering kan worden toegeschreven, lijken deze jonge experts de oorzaken al haarfijn te doorgronden. Ze ervaren nu al persoonlijke gevolgen, variërend van slapeloze nachten tot concentratieproblemen tijdens hittegolven. Soms kunnen ze niet buiten spelen of sporten vanwege de luchtvervuiling door bosbranden.
Deze jongeren roepen regeringen op om dringend meer actie te ondernemen om te voldoen aan hun verplichtingen onder het Parijse Klimaatakkoord. Ze hebben besloten om hun eisen via de rechter af te dwingen omdat ze, in hun eigen woorden, "niet kunnen wachten tot ze volwassen zijn." Desondanks kunnen we ons afvragen welke rol de ouders spelen in deze zaak. Het lijkt wellicht een huzarenstukje dat kinderen tussen 11 en 14 jaar al zo vertrouwd zijn met juridische artikelen zoals artikel 2 en artikel 8.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten