lossy page1 640px Marco Borsato 2016tif

Slecht nieuws voor Marco Borsato: Openbaar Ministerie begint strafzaak

Mediasep 27 2023, 18:00
Slecht nieuws voor Marco Borsato, de Nederlandse zanger zit momenteel stevig in de penarie. Hij wordt beschuldigd van betrokkenheid bij ontucht met een minderjarig meisje. Het Openbaar Ministerie gaat over tot vervolging. De zanger heeft via zijn advocaat laten weten dat hij met teleurstelling kennis heeft genomen van de uitspraak.
De zaak kwam aan het licht toen een 22-jarige vrouw, naar verluidt de dochter van een voormalige medewerker van Borsato, in december 2021 aangifte deed. Volgens de beschuldigingen begon de ontucht toen het meisje slechts 15 jaar oud was. Het Openbaar Ministerie Midden-Nederland heeft de zaak met de hoogste prioriteit behandeld, wat slecht nieuws betekent voor Borsato. Hij zal voor de rechter moeten verschijnen om zich tegen deze ernstige aanklachten te verdedigen.
Marco Borsato heeft de beschuldigingen krachtig ontkend via zijn advocaat Geert-Jan Knoops. Volgens hem zijn er maar liefst 29 ontlastende getuigenverklaringen en bewijsstukken die aantonen dat de zanger onschuldig is. Knoops noemde de beslissing van het OM om tot vervolging over te gaan dan ook "onbegrijpelijk".
Het is belangrijk op te merken dat deze zaak losstaat van de eerdere beschuldigingen rondom de talentenjacht The Voice of Holland, waarin Borsato als coach optrad. Hoewel hij eerder werd beschuldigd van ongepast gedrag tegenover kandidaten en medewerkers, werd die zaak in maart geseponeerd wegens gebrek aan bewijs.
De zanger zal zich dus moeten voorbereiden op een rechtszaak die zijn carrière en reputatie op het spel zet, als die überhaupt nog intact is na alle aantijgingen. De harmonieuze tonen van zijn muziek zullen moeten wijken voor het gerechtelijke getouwtrek in de rechtbank. De komende tijd zal uitwijzen hoe deze juridische strijd zal eindigen voor Marco Borsato.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten