640px 2018 07 04 Sophia in t Veld MEP 0500

Wierd Duk fileert D66-Europarlementariër Sophie in 't Veld: 'Nepnieuws!'

EUaug 20 2022, 9:45
Wierd Duk vindt het ongekend dat D66 Europarlementariër Sophie in 't Veld de euvele moed heeft om de asielzoekersopvang in Ter Apel te vergelijken met het vluchtelingenkamp Moria, dat in 2020 tot de grond toe afbrandde. "Zo ziet fakenews eruit," aldus de onderzoeksjournalist en podcaster.
Precies zoals je zou verwachten van een Nederlandhatende D66'er is Sophie in 't Veld, die voor die anti-Nederlandpartij in het Europees Parlement zit, helemaal losgegaan in een poging ons land zwart te maken. Dit vanwege de situatie in Ter Apel. Daar zit een asielzoekersopvang maar het gaat er niet helemaal goed, onder meer omdat er te weinig ruimte zou zijn maar, belangrijker, omdat hele horden 'immigranten' zich misdragen.
In 't Veld laat het laatste weg, en focust zich totaal op het eerste. Vervolgens heeft ze de euvele moed om Ter Apel te vergelijken met Moria. Dan bedoel ik dus niet de berg van, voor en door Bergen in Lord of the Rings, maar het Griekse vluchtelingenkamp dat in 2020 totaal afbrandde (en waar groepen immigranten flink huishielden, maar dat mogen we geloof ik niet hardop zeggen).

Wierd Duk woest

Telegraaf-onderzoeksjournalist, podcaster en opiniemaker Wierd Duk vindt dit totaal belachelijk van In 't Veld. Sterker nog, hij vindt de opmerking nepnieuws. En daar zegt hij ook even bij dat het toch wat frappant is dat mevrouwtje het nodig vindt ons land internationaal een slechte reputatie te geven.
"Kijk, zo ziet fakenews eruit. Ter Apel met Moria vergelijken is absurd maar de vergelijking doet ‘t goed voor de internationale bühne," aldus Duk in zijn reactie op In 't Velds tweet.
(Tekst gaat verder onder de promotie van onze apps)
Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!
Natuurlijk is het wél weinig verrassend. Want als puntje bij paaltje komt hebben D66'ers gewoon een bloedhekel aan ons land; aan onze cultuur, onze geschiedenis, en zelfs aan ons vólk. Dat In 't Veld deze situatie aangrijpt om Nederland zwart te maken ligt dus in de lijn der verwachting.
Zie trouwens ook hoe ze de EU er met de haren bijsleept in de hoop dat die technocraten ons hun wil even gaan opleggen. Ook dat is typerend voor D66 en de figuren die voor die partij in de politiek zitten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten