asielzoekers

Commissievoorstel voor bevolkingsgroei naar 20 miljoen: een recept voor rampspoed!

Immigratiejan 15, 19:00
Het idee van de Staatscommissie Demografische Ontwikkelingen 2050 om onze bevolking te laten groeien naar 20 miljoen in 2050 zoals de Telegraaf schrijft is niet alleen absurd, maar ook een regelrechte aanslag op de Nederlandse identiteit, cultuur, en welvaart. Waar halen deze bureaucraten het lef vandaan om te suggereren dat een 'gematigde' bevolkingsgroei, grotendeels aangedreven door ongebreidelde immigratie, de oplossing is voor onze demografische problemen? Dit is niet alleen een gevaarlijke illusie, maar ook een blinde vlek voor de harde realiteit.
Laten we de feiten onder ogen zien: ongecontroleerde immigratie en bevolkingsgroei leggen een enorme druk op onze sociale voorzieningen, infrastructuur, en openbare diensten. We worstelen nu al met een tekort aan woningen, een overbelaste gezondheidszorg, en een onderwijsstelsel dat kreunt onder de last van integratieproblemen. En dan hebben we het nog niet eens over de stijgende criminaliteit en sociale onrust die vaak gepaard gaan met snelle demografische veranderingen.
De commissie lijkt een wereld te schetsen waarin we allemaal vrolijk hand in hand leven in een dichtbevolkt, multicultureel utopia. Maar de harde realiteit is dat dit soort utopische fantasieën in de echte wereld leiden tot spanningen, conflicten en het verlies van onze nationale identiteit. Het is tijd dat we stoppen met deze gevaarlijke demografische experimenten en ons richten op het beschermen van onze grenzen, onze cultuur, en onze manier van leven.
De voorstellen van deze commissie zijn niets minder dan een recept voor sociale en economische rampspoed. In plaats van ons land te overspoelen met immigranten in de hoop onze vergrijzende bevolking te compenseren, moeten we ons richten op het stimuleren van de geboortecijfers onder Nederlanders en het beheersen van de immigratie tot een duurzaam niveau.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Bij DDS zijn we KLAAR met dit soort spelletjes. Wij willen ECHTE oplossingen en ons land REDDEN. Denk jij daar net zo over? STEUN ONS DAN! Doneer aan DDS via BackMe en help ons een vuist te maken tegen de kartelianen die de wil van de Nederlanders bewust negeren.
Het wordt tijd dat onze beleidsmakers wakker worden en beseffen dat de oplossingen voor onze demografische uitdagingen niet liggen in massale bevolkingsgroei door immigratie. We moeten ons richten op duurzame, evenwichtige oplossingen die de Nederlandse cultuur, waarden en welvaart beschermen, in plaats van ons land te veranderen in een overbevolkte, onherkenbare samenleving waar niemand zich meer thuis voelt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten