Klap in het gezicht! Dries van Langenhove fileert Caroline van der Plas: 'Ja, élke dag rennen mensen uit Afrika naar hier!'

Immigratiesep 30 2023, 12:13
De Vlaamse oud-politicus en tegenwoordig opiniemaker Dries van Langenhove is totaal niet onder de indruk van Caroline van der Plas. Sterker nog, hij pakt haar hard aan op X. Waarom? Omdat zij ontkent dat er horden Afrikanen naar Europa rennen, elke dag weer. Maar dat is precies wat er gebeurt, zegt Dries.
Van Langenhove volgt de Nederlandse politiek tegenwoordig aardig op de voet. En hoe meer hij dat doet, hoe vaker hij hypocriete of zelfs leugenachtige Nederlandse politicus goed aanpakt. Want ja, het valt hem op dat die met grote regelmaat waarheden ontkennen - feiten negeren. En daar is hij klaar mee.

Tweet not found

The embedded tweet could not be found…

Hij reageert dit keer op een video van Caroline van der Plas. De BBB-leider zei bij een commissievergadering van de Tweede Kamer onlangs namelijk dat het écht niet zo is "dat er duizenden mensen uit Afrika naar hier rennen." Dat is volgens mevrouw allemaal flauwekul. Propaganda! Met de feiten heeft het niets van doen.
En trouwens, ging ze verder, als die lui eenmaal hier zijn, dan zijn ze echt geen feestjes aan het vieren! Het zijn heel serieuze, vervolgde, zielige mensen. Niks geen twintigers die zich gedragen alsof ze een succesvolle invasie uitgevoerd hebben! Heus niet!
Nou, stelt Van Langenhove, helaas klopt het niet wat Van der Plas zegt. Want er komen wel degelijk "duizenden" mensen uit Afrika naar Europa. En ja, ze "rennen" erin. Hoe hij dat weet? Nou, anders dan Van der Plas kijkt hij naar video's en foto's van de steden en dorpen waar deze gelukszoekers Europa binnenkomen. Die beelden heeft hij voor het gemak even in de video gezet.
Zo is het precies. Waarom Van der Plas dit ontkent is mij een raadsel.
Wat ik wél weet is dat het héél goed is dat er mensen als Van Langenhove zijn die dit soort onzin van Van der Plas exposen. Als wij Nederlanders dat zelf niet afdoende doen, tja, dan moeten we maar hulp krijgen van een uitgesproken Vlaming.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten