screen shot 2022 10 04 at 15

Kijkcijferkanonnen Genee, Van der Gijp en Derksen verlengen contract bij Talpa en werken aan nieuw programma met live muziek

Mediamrt 13 2023, 18:00
Het populaire trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen lijkt binnenkort hun contract bij Talpa (SBS6) te verlengen. John de Mol, de eigenaar van Talpa, wil de drie presentatoren koste wat kost binnenhouden en heeft hen een meerjarig contract aangeboden.
Volgens het Algemeen Dagblad zijn Wilfred Genee en Johan Derksen al akkoord gegaan met Talpa en staan ze klaar om te tekenen. René van der Gijp zou nog enkele zaken willen regelen voordat hij zijn handtekening zet.
Naast de verlenging van hun contracten, zijn Genee, Van der Gijp en Derksen ook bezig met onderhandelingen over een nieuw programma. Het programma zal een talkshow zijn, maar dan uitgebreider, met live muziek erbij, zoals we gewend waren toen ze één keer in de week Voetbal Inside presenteerden. Talpa verwacht snel actie en heeft het erover dat ze al op 7 april live kunnen gaan.
De heren zullen met hun nieuwe contracten aanzienlijk goed verdienen. Het zou gaan om bedragen tussen de 1,2 en 1,4 miljoen euro per persoon per jaar. Hoewel dit enorme bedragen zijn voor Nederlandse maatstaven, lijkt het gezien de hoge kijkcijfers van de presentatoren terecht dat ze zoveel verdienen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Het lijkt erop dat Talpa er alles aan doet om dit populaire trio binnen te houden en hun succesvolle samenwerking voort te zetten. De kijkers zullen ongetwijfeld blij zijn met dit nieuws, omdat ze zich kunnen blijven vermaken met de humor en deskundigheid van Genee, Van der Gijp en Derksen. Dat daarbij af en toe een relletje komt kijken vindt John de Mol blijkbaar wel prima. Sterker nog, misschien vindt hij dat geweldig. Want de kijkcijfers worden daar steeds eerder beter door dan slechter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten