vegan and vegetarian grocery shopping and cookery books

KRO-NCRV komt met duurzaam deugprogramma over koken met Eco-vriendelijke producten

Mediaaug 02 2023, 22:00
In hun nieuwste briljante zet, komt de KRO-NCRV op de proppen met "Restaurant van de Toekomst," een kookprogramma dat zich richt op de verduurzaming van eten. Speciaal gericht op de GroenLinks huisvaders die zich vooruitstrevend uitsloven achter het aanrecht tijdens hun papa-dag.
Het programma heeft een overbekend format waarin twee teams een "strijd" aangaan om de populairste gerechten van Nederland te maken, maar dan met duurzame alternatieven. De presentatoren gaan op zoek naar "futureproof ingrediënten," zodat de Michelinster-chefs hun culinaire magie kunnen laten zien. We hopen tenminste dat ze ons zullen vermaken met wetenschappelijk gemodificeerde sla of met een wortel uit de ruimte. Geen Herman den Blijkers hier, nee, alleen de crème de la crème van de culinaire wereld, die ons op elegante wijze zal laten zien hoe we een milieuvriendelijke maaltijd kunnen bereiden.
KRO-NCRV denkt blijkbaar dat Nederland zit te popelen om te zien hoe we een eco-bewuste maaltijd bereiden in plaats van te genieten van onze overheerlijke biefstukken en spareribs. Dit programma zal waarschijnlijk net zo'n succes worden als een poging om een vegetarische barbecue te organiseren tijdens het WK voetbal. Nederlanders houden van hun vlees. Eco-vriendelijke producten zijn alleen betaalbaar voor de elite, terwijl de gewone man het moet doen met een handvol soja en een portie schuldgevoel.
Laten we ons opmaken voor dit grensverleggende kookavontuur waarin we leren hoe we met onze toekomstige voedselkeuzes een wereld van verschil kunnen maken. Of we kijken gewoon naar iets anders waar we eigenlijk wel zin in hebben. De keuze is aan ons - en ik gok dat het grootste deel van Nederland nu al naar een smakelijke burger verlangt.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten