De PvdA was nooit sociaal, Carin Benders (PvdA) verdedigde kinderarbeid: 'maar vader kan nu wel op 'pensioen''

Geen categorieapr 23 2019, 15:00
De PvdA is één van de meest bizarre partijen van Nederland. Niet alleen omdat ze haar roeping al decennia heeft begraven, maar ook vanwege de gure lieden die huizen in de krotten van dat wat ooit 's lands trotse arbeiderspartij was. En de kortten staan op instorten. Zelfs het bizarre piramidespel AOW wordt verdedigd ten koste van kinderarbeid!
De realiteit is namelijk harder dan de geschiedenisboekjes u weergeven en de PvdA heeft er een handje van om de realiteit te verdraaien om daarmee aan de macht te blijven. Het is een kartelpartij niet voor niets. Niet voor de arbeider, maar voor het netwerkje baantjespolitici en vakbondsbazen (lees: gewelddadige maffia). Sterker nog: als je kritiek hebt op de AOW omdat deze werd ingevoerd terwijl kinderarbeid nog veelvuldig voorkwam negeren ze dit: 'ja, maar je vader kan nu wel met pensioen'.
En toen kwam één of andere PvdA-druif loeren om haar propaganda te verspreiden:
De dame in kwestie denkt dus te weten hoe het leven van mijn vader was verlopen zonder de PvdA: 'nu kon hij gelukkig met 65 met pensioen'. Suggererend dat het anders niet zou kunnen. En blijkbaar maakt het niet uit, want in plaats van 'tot zijn dood te werken' heeft hij nu niet de kans gehad om onderwijs te volgen. Dat is hoe ze bij de PvdA 'schuiven met welvaart en levens'. Mijn vader, Pieter Dokter, heeft een reactie voor deze PvdA-druif: 'op mijn 15e moest ik werken zodat ons gezin genoeg te eten had. 2/3 van ons inkomen ging naar de sociale dienst'.
Bam, eat that! De realiteit is: de PvdA bood sommigen een pensioen, maar wel ten koste van anderen. Ten koste van mijn vader. Zo verliep het met duizenden jongeren op het platteland. Terwijl de oudjes in de dichtbevolkte steden genoten van de rijkelijke voorzieningen. Men geloofde in een 'ideale samenleving' en construeerde deze ten koste van anderen. Walgelijk.
Ik word er écht misselijk van. Maar het wordt nog gekker als we de 'wapenfeiten' van deze partij in perspectief zetten.
Niet alleen is de PvdA medeplichtig aan de grote zilver en goudroof, waarmee arbeiders definitief hun geld verloren, maar zijn zij ook politiek verantwoordelijk voor de verkoop van 's lands goudreserves aan Indonesië voor de allerlaagste prijs ooit. Tevens heeft de partij nooit een vinger uitgestoken voor de tonnen aan reserves die de nazi's ons ontnamen en nog steeds in Zwitserland liggen. Anno 2019 neemt de geldontwaarding snel toe. Fijn die euromunt: nog zo'n PvdA-gedrocht overigens.
Het grote argument van de PvdA is toch wel de AOW. Zo werd in 1957 het AOW-systeem van Willem Drees (PvdA) ingesteld. Een prima systeem overigens met enige beperkingen vanwege de wijze waarop nakomende generaties hun leven inrichten, maar dat terzijde. De ironie wil echter dat er in die tijd nog volop kinderarbeid te lande was. De PvdA was er namelijk wel voor de arbeider, maar enkel voor de arbeider die op dat moment leefde. Niet voor de arbeiders die nu leven of de kinderen van het platteland.
Dit verklaart waarom de partij anno 2019 volledig in elkaar is geklapt in electoraal opzicht. Wat er met de invoering van het AOW 'omslagstelsel' (lees: piramidespel) gebeurde was dat honderden jongeren in arme gebieden. Denk aan Groningen, Drenthe, Limburg, de Achterhoek en natuurlijk in de visserij gewoon moesten werken. Het was destijds in de jaren '50 normaal dat 'Jantje' of 'Klaasje' een tijdje niet aanwezig was in het klaslokaal.
En terwijl de eerste oudjes in hun droge Amsterdamse stenenhuizen met AOW-pensioen gingen in 1957 was de jeugd elders aan het spijbelen om zilveren Rijksdaaldertjes te verdienen. Want pa en ma moesten flink geld inleveren om dat AOW-pensioentje te betalen. Héél sociaal dus. Maar dit wordt u niet verteld. Dit wordt zelfs ontkend door PvdA'ers. Typetjes als Carin Bender zeggen eigenlijk 'jouw vader liegt'.
Als dat je niet het bloed onder de nagels vandaan haalt, dan weet ik het ook niet meer! Zo ging het voor duizenden jongeren destijds. Maar de egoïsten van de PvdA willen dit dus niet horen. Zij zijn 'trots' op hun AOW-systeem. Dat vader daardoor niet naar de middelbare school kon omdat zijn vader hogere belastingen moest betalen voor het AOW-systeem van rijke armen in Amsterdam doet natuurlijk niet ter zake.
Want vader 'kon gelukkig met 65 met pensioen'.
Ze praten kinderarbeid dus goed. Typisch de linkse salonsocialisten: 'het doel heiligt alle middelen'. En dat doel is dan vooral graaien voor henzelf. Voor de arbeiders van het moment. Dat jongeren van nu pas op hun 80e met pensioen kunnen doet ze helemaal niets.
Of dat de jeugd te maken heeft met massa-immigratie om de AOW'tjes van een 'generatie zonder kinderen' te betalen, dat mag je natuurlijk ook niet zeggen. Dat is de wérkelijke reden waarom ze je een 'racist' noemen.
Niet omdat je dat bent, maar omdat deze oudjes hun falen niet durven toegeven. En hun weelderige decadentie van de jaren '70 en '80 niet durven erkennen en waar dat toe leidde. Gelukkig weten de millennials wel beter.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten