Schande: malafide Palestijnse leider Mahmoud Abbas steekt geld in eigen zak terwijl Gazanen honger lijden

Geen categoriejul 17 2019, 20:00
Bij de Palestijnen wordt het elk jaar minder rooskleurig. Niet alleen staat Gaza letterlijk en figuurlijk op instorten, maar heeft de bevolking ook nog eens te maken met malafide leiders als Mahmoud Abbas. Naar verluid zou de Palestijnse leider geld vanuit Qatar gewoon in eigen zak steken en de Gazanen toegang tot de fondsen ontzeggen.
Dat de Palestijnse leiders helemaal niet begaan zijn met 'het lijden van het Palestijnse volk' weten vriend en vijand al wel langer, behalve dan bij de EU en bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken waar ze de subsidies richting Hamas nog steeds niet hebben stopgezet. Dat het daar wel tijd voor wordt blijkt wel uit de meest recente feiten waarover parlementair verslaggever Ernst Lissauer ons informeerde via Twitter:
Dat Hamas het grootste probleem van de Palestijnen is bleek ook afgelopen voorjaar toen de terreurorganisatie de zoveelste 'mars van terugkeer' organiseerde: een ordinair martelaren bloedbad waar geen enkele eer aan te behalen viel en de nationale pers kopte met 'Israël opent het vuur op Palestijnen' -zo leren ze het dus nooit af. Het begrip 'kansloze volksstorm' had beter gepast.
Maar dat zal Abbas een worst zijn en andere Palestijnse leiders in zijn kamp evenzo. Hun verdienmodel is bloed voor geld. Ze sturen verarmde en verhongerde zielen op kansloze missies terwijl zij in weelde baden en met hoogwaardigheidsbekleders van westerse staten dineren. Maar hoe lang Abbas en de zijne deze hypocriete rol nog kunnen uitvoeren is maar de vraag: zelfs in Qatar zijn ze klaar met de Palestijnse leiders vanwege hun onbetrouwbare gedrag: terecht!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten