Massa-immigratie betekent 'unsustainable' bevolkingsgroei en een ENORME waslijst aan problemen, politiek ZWIJGT

Geen categorieapr 30 2019, 16:00
De titel is een mond vol, maar alles hangt met elkaar samen. Zo ook de massa-immigratie, de bevolkingsexplosie en haar uitwassen. En dat is eigenlijk een vreemde zaak. Zeker als we 'klimaat en milieu' meenemen in het plaatje.
In 2016 groeide de bevolking met 230.000 personen, met name door migratie. Dat betekent concreet dat een stad zo groot als Groningen ieder jaar erbij wordt gebouwd. Dat het milieu, de huisvesting en de infrastructuur hierdoor onder druk staat is logisch. Toch durft bijna niemand in de Tweede Kamer dit te zeggen. Het is eigenlijk onhoudbaar. Niet duurzaam en dat terwijl de politiek voortdurend spreekt over 'duurzaamheid'.

"Hoe kan iemand met droge ogen beweren voor duurzaamheid te zijn en deze bevolkingsexplosie negeren?"

Gek hé? Zou het de massa-psychose zijn? U weet wel: de 'mentale toestanden' waardoor 112 Tweede Kamerleden instemden met de onbetaalbare Klimaatwet? De toestanden waardoor men het in dit land ogenschijnlijk normaal vindt dat buschauffeurs dagelijks tegen een hongerloon worden geïntimideerd door ondankbare migranten?
Afijn, hoe het ook zij, terug naar de bevolkingsgroei en de uitwassen daarvan! Volgens het CBS groeide de bevolking in de eerste drie maanden van 2019 dubbel zo snel als in 2018! Voor de bouwers onder ons zijn het gouden tijden: lekker hutjes bouwen voor de migranten terwijl de woningcorporaties en projectontwikkelaars de winsten pakken.
De belastingbetaler betaalt ondertussen de huur via het omslagstelsel van de huurtoeslagen en mag in de kranten lezen hoe 'racistisch' hij is.
Behalve de druk op de huisvesting slibt de infrastructuur langzaam dicht door de bevolkingsexplosie. Nederlanders staan langer in de file dan enkele jaren geleden. En dat is allemaal tijd waarvoor u niet betaald krijgt. Tijd dat u ook bij uw familie had kunnen zijn. Maar in plaats daarvan mag u in een afgesloten cabine plaatsnemen om de afvalgassen te inhaleren.
Voor degenen die nog wel nadenken zijn bovenstaande feiten namelijk de tekenen aan de wand dat het goed mis is! Bijvoorbeeld goed mis op de huizenmarkt. Goed mis voor onze cultuur. Goed mis voor de luchtkwaliteit. Voor het gevoel van welbehagen.
En dan hebben we het nog niet eens gehad over de impact van steeds meer mensen op het milieu. Op de luchtkwaliteit bijvoorbeeld. Je zou verwachten dat Jesse Klaver van GroenLinks nu de grenzen direct wil sluiten. Maar nee. Hoe kan dat? Hoe kan iemand stellen klimaatverandering te willen tegengaan, maar tegelijkertijd de bevolkingsgroei negeren? Dat is een intellectuele tegenstelling van significant niveau!
Maar niemand van GroenLinks heeft het door. Gek hé? Zou het de massa-psychose zijn? Of houdt Klaver zijn volgelingen moedwillig voor de gek? Wat is het Jesse? Je moet kiezen!
Tegelijkertijd hebben we een professor Slavenkunde en Migratie, Leo Lucassen die met zijn linkse gezwam op televisie komt vertellen hoe fijn dit alles is. En praat de politiek veel, maar gebeurt er niets. Al decennia niet. En daar komt ook de komende jaren geen verandering in.
De enige juiste vraag na al deze gegevens te hebben verwerkt is dan ook: 'wat is er gaande in dit land!?' Waarom ondertekend met het migratiepact van Marrakesh, terwijl de negatieve gevolgen van de enorme instroom aan mensen evident is?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten