de dagelijkse standaard dh 00981

-Michel Mulder- Het zoveelste briefje aan de Tweede Kamer

Opiniemei 23 2023, 14:00
Geachte slaapkamer,
Hoe vaak laten jullie je nog - spreekwoordelijk - verkrachten door dit kaaginet, voordat de beentjes sluiten voor de leugenachtige en dictatoriale schwanz van Rutte en de strapon van Kaag?
Deze week - toevallig rond het doordrukken van o.a. de nieuwe WPG en pensioenwet door de eerste slaapkamer - kwam naar buiten dat er wéér documenten zijn achtergehouden over het toeslagenschandaal (nee toch) en dat de kamer bewust wéér niet is geïnformeerd door een kabinet Rutte (hoe kan dat nou?).
Jullie zijn inmiddels the laughing stock van de democratische wereld geworden, en beginnen te lijken op wanhopige vrijgezellen die echt geloven dat hun buitenlandse prins op het witte paard, het beste met ze voorheeft, ook al zijn ineens al jullie centjes verdwenen van jullie penny-rekening.
Je hebt in Nederland Monique Westenberg die voor de 35e keer gelooft dat Andre Hazes jr. haar nou toch echt, maar dan ook heeeuul errug echt trouw blijft, voicekandidaten die geloofde dat Ali B om 12 uur 's nachts in een schimmig hok wat voor hun carrière kon betekenen, en dan heb je jullie... 'hoog opgeleide' volksvertegenwoordigers waaraan de eerste de beste autoverkoper een Yugo als Rolls Royce kan verkopen.
De waarheid en Rutte. De waarheid en Kaag. De waarheid en De Jonge. De waarheid en Kuipers. De waarheid en De Groot. De waarheid en Paternotte. De waarheid en Sjoerdsma. De waarheid en Kaaginet Rutte IV, het past niet, en het is net zo'n mismatch als een klimaatverantwoorde sneeuwpop in een zomerzonnetje... het smelt voor je ogen gewoon zichtbaar weg.
En nu? Nu zijn jullie wéér verontwaardigd. Oreren jullie allemaal weer furieus over de aantasting van de democratische rechtsstaat en gooien jullie er voor de bühne waarschijnlijk weer een motie van wantrouwen in, die het uiteraard nét weer niet haalt, maar wel een 'stevige' waarschuwing is aan het adres van dictator Rutte.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Wij kennen dit spelletje nu zo langzamerhand wel. Zijn iets te vaak getuigen geweest van jullie 'oprechte' verontwaardiging die bij een stemming weer omsloeg in waardering voor de getoonde 'spijt,' waarna dat aloude gezegde van glas, van der Plas en was weer om de hoek komt kijken.
Niet Rutte ligt aan de basis van zijn dictatuur beste slaapkamerleden, maar jullie vergevingsgezinde gedrag om de politieke rangorde niet teveel te verstoren, is de wortel waaruit de onkruid-achtige cactus van dictacratie Rutte is ontsproten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten