2l4a6194 minister volksgezondheid ernst kuipers minister volksgezondheid ernst kuipers

-Michel Mulder- Was er leven na Hugochenko?

Opiniemei 23 2023, 16:00
Er ging een zucht door Nederland heen, toen Mister frikandel, a.k.a. prikpooier Hugochenko de Jonge werd weggepromoveerd van het ministerie van VWS, omdat zijn dictatoriale leugens en machtsmisbruik toch iets te zichtbaar kwamen bovendrijven.
Het kan nóóit slechter dan Hugochenko dacht menigeen... but damn, kwamen wij even bedrogen uit.
Als een nooit geschreven sequel van Harry Potter werd Lord Voldemort uit de hoge hoed getoverd, als volgende dictator op het beerputdossier corona, en die schakelde zelfs nog het tandje bij, wat wij na Hugochenko niet meer voor mogelijk hadden gehouden.
Vergeleken bij Ernst de verschrikkelijke was Hugochenko slechts een 'goedwillend' amateurtje met een houten speelhamertje tot zijn beschikking, daar waar Voldemort zich heeft verzekerd van een voorhamer en pneumatische boor in zijn gereedschapskist, door de omarming van de vernieuwde WPG door slaapkamer 1 en 2.
Zagen wij bij Hugochenko soms nog een vorm van 'schaamte' in de kaakstreek - later netjes weggepoets door zijn 5 daagse zwerversbaard - daar is aan het doodgraversuiterlijk van de nieuwe Kim Jong-un op VWS, nog geen druppeltje zweet, of schammtevol blosje op zijn lijkkleur te ontdekken.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
De selectie van deze Harry Potter karikatuur is er één van de uiterste perfectie, want er is in heel Den Haag waarschijnlijk niemand te vinden die het meer koud laat wat zijn dictatoriale machtswellust - en maatregelen - met de bevolking doet, dan deze 'liefdesbaby' van Lurch en Lord Voldemort.
Strap your seatbelts, cause it's going to be a bumpy ride.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten