dds dh 00068

Aanval op democratie: FVD-Kamerleden dreigen met schorsing vanwege administratieve verzuim

Politieknov 08 2023, 17:30
Het lijkt erop dat we te maken hebben met een klassiek voorbeeld van de pot die de ketel verwijt dat hij zwart ziet. De gevestigde orde in de Tweede Kamer heeft weer een nieuwe manier gevonden om de luizen in de pels, FVD Kamerleden Thierry Baudet, Freek Jansen en Gideon van Meijeren proberen het zwijgen op te leggen. Een schorsing? Omdat ze de bureaucratische dans rond het registeren van nevenfuncties niet perfect hebben uitgevoerd? Wat een farce.
Laten we de feiten onder ogen zien: het presidium van de Tweede Kamer, dat bol staat van vertegenwoordigers van wat we gerust het 'partijkartel' mogen noemen, heeft het gemunt op Forum voor Democratie. Ze hebben hun pijlen gericht op Baudet, Jansen en Van Meijeren en dreigen nu met een schorsing van een week. Hun misdaad? Een administratieve verzuim, iets wat in de wandelgangen van het parlement zo vaak voorkomt dat je bijna zou denken dat het tot de officiële taken van een Kamerlid behoort als je RTL Nieuws moet geloven.
De timing van deze zogenaamde berisping kan men op zijn minst opmerkelijk noemen, zo vlak voor de verkiezingen. Het ruikt naar een wanhopige poging van de gevestigde macht om de opmars van FVD te stuiten en het volk te ontmoedigen om hun stem aan echte verandering te geven. Is dit de democratie die ons is beloofd? Of is dit een politiek schaakspel waarbij de koningen en koninginnen van het kartel zichzelf beschermen ten koste van het volk?
Vorig jaar werd Thierry Baudet al voor een week geschorst – een actie die meer weg had van een kleuterschoolstraf dan van een maatregel in een volwassen democratie. Het presidium gedraagt zich als een groepje kleuterjuffen en -meesters die hun favoriete kindjes beschermen en de buitenbeentjes in de hoek zetten.
Het is tijd dat we ons realiseren dat dit soort acties niet alleen een aanval zijn op individuele Kamerleden, maar een aanval op de democratie zelf. Het is een poging om de stem van de oppositie, de stem van verandering, de stem van het volk, te smoren. Maar laat dit duidelijk zijn: Forum voor Democratie laat zich niet de mond snoeren. Niet door schorsingen, niet door politieke spelletjes, niet door de angstige vingers van het kartel.
Help DDS deze moeilijke tijden door te komen. Help ons een vuist te maken tegen de mainstream media én tegen het partijkartel. Strijd zij aan zij met ons. Doneer op BackMe en strijd zij-aan-zij met DDS tegen de globalistische elites.
Dus, terwijl het presidium zich druk maakt over het al dan niet invullen van een formuliertje, gaat FVD door met de echte strijd: die voor vrijheid, soevereiniteit en de stem van het Nederlandse volk. Dat is de strijd die telt. Dat is de strijd die we niet mogen verliezen. En dat is de strijd die we zullen winnen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten