DDS Tweede Kamer 35

Caroline van der Plas (BBB) is kláár met lafhartige aanvallen: 'Het zijn vooral mannen van middelbare leeftijd'

Politiekaug 26 2021, 10:43
BoerBurgerBeweging-leider Caroline van der Plas is helemaal klaar met lafhartige en oneerlijke kritiek van "mannen van middelbare leeftijd." Want, stelt ze, het valt haar op dat het vooral dat soort types zijn die niet kunnen omgaan met haar manier van communiceren. Nou, daar heeft ze lak aan.
Als je Twitter een beetje in de gaten houdt weet je dat Caroline van der Plas met enige regelmaat hard clasht met haters. Elke dag bijt ze van zich af, maar elke dag komen er ook weer zielige tweets bij van sneue veelal linkse figuren.
Een voorbeeld daarvan is Jan Aarts. Deze twitteraar vindt dat Van der Plas haar mond moet houden, en vooral minder actief moet zijn op Twitter. Want, gossiegossie, ze is wel heel actief. En dat kan niet!
https://twitter.com/JanAarts18/status/1430799852854730752
Van der Plas is onderhand wel een beetje klaar met dat soort gezeur. Want, zegt ze, het valt haar op dat het eerst en vooral "mannen van middelbare leeftijd" zijn die steeds weer vallen over haar manier van communiceren. Op de één of andere manier kunnen die mannen het maar niet tolereren dat ze van zich afbijt.
"Wat mij opvalt de laatste maanden, het zijn vooral mannen van middelbare leeftijd die veel moeite hebben met mijn manier van doen en communiceren," schrijft ze.
https://twitter.com/lientje1967/status/1430805297816350721
Eerder bekritiseerde Van der Plas al Bas Paternotte van TPO. Die verkondigde namelijk allerlei onwaarheden over haar. Defensie, zei hij, is "kapotgeluld door boeren en deugers." En daar zou Van der Plas medeverantwoordelijk voor zijn.
Onzin, reageerde Van der Plas op díé lafhartige aanval van, jawel, alweer een man van middelbare leeftijd. "Ik heb er 1 tweet aan gewijd en bij #Op1npo gezegd dat ik dit raar vond. Meer niet. Het zou je sieren om geen onwaarheden te verspreiden en stemming te maken," schreef ze toen direct aan Paternotte. Die natuurlijk niet eens bijna een stapje terugdeed want in de oorlog tegen het zogenaamde 'populisme' vanuit de grachtengordelaars is alles toegestaan. Thierry Baudet kan daar over meepraten.
https://twitter.com/lientje1967/status/1430438281041354752
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Je kunt zeggen wat je wilt over Caroline van der Plas, maar ze heeft wel een punt: het zijn inderdaad maar al te vaak "mannen van middelbare leeftijd" die haar niet kunnen tolereren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten