Caroline van der Plas BBB 9O1A6866

Caroline van der Plas: 'Rapportcijfer 3,3 voor kabinet? Best hoog gezien de omstandigheden'

Politieksep 18 2022, 13:30
Het kabinet heeft het vertrouwen van de Nederlander totaal verloren. Dat blijkt ook uit het rapportcijfer dat kiezers Rutte IV gemiddeld geven: een miserabele 3,3. Caroline van der Plas van de BoerBurgerBeweging (BBB) reageert daar gevat op. Want "gezien de omstandigheden" vindt ze dat eigenlijk best nog een aardige score voor zo'n enorm rampenkabinet.
Rutte IV maakt er een enorme puinhoop van. Ik heb werkelijk nog nooit zo'n slechte regering gezien. Of eigenlijk: zo'n desastreuze regering. Want als je nu nog gelooft dat het pure incompetentie is, nou, dan heb ik ergens nog wel een brug naar nergens voor je in de aanbieding. Kan je kopen voor 2 miljoen euro. Mail me maar.
Hoe dan ook, Nederlandse burgers zijn dan ook helemaal klaar met Rutte, Kaag, Hoekstra en dat mens van de LuciferUnie. Dat zie je misschien nog wel het beste uit het "rapportcijfer" dat Nederlanders Rutte IV geven: een miserabele 3,3. Als je dat vroeger op school kreeg schaamde je je niet alleen kapot; je ouders gingen ook nog eens goed met je in gesprek, en je docenten deden dat nog eens dunnetjes over. 
Slechts 15 procent van de Nederlanders heeft nog "vertrouwen" in het kabinet. 15%! Dat is zeg maar één op de zeven!
Vreselijke cijfers voor een kabinet dat nog serieus genomen wil worden door de bevolking natuurlijk - of dat de schijn van democratie wil ophouden. Maar Caroline van der Plas (BBB) zegt het eigenlijk best nog imposant te vinden.
Want het kabinet maakt er zo'n vreselijke puinhoop van dat alles boven de 1 qua rapportcijfer gewoon te hoog is.
Daarbij soms Van der Plas even alle crisissen op die ons land 'rijk' is. De koopkrachtcrisis, de energiecrisis, de wooncrisis, de toeslageaffaire, de crisis in de jeugdzorg, de problemen in Groningen, de watersnood, de mondkapjesgate, 5 miljard euro belastinggeld dat opeens, poef, verdwenen is, de immigratiecrisis en, natuurlijk, ook nog eens de stikstofcrisis.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Als je daar naar kijkt is het inderdaad eigenlijk ongelooflijk dat er nog steeds 15% van de Nederlanders zijn die iets van vertrouwen in dit walgelijke nachtmerriekabinet hebben. Zoals Sigrid Kaag ooit zei over de gewone mensen die jaren geleden al zagen wat voor ramp het partijkartel was: "Wie zijn die mensen?" 
Het antwoord is vast: partijkartelianen die op landelijk en gemeentelijkniveau als ambtenaar de kost verdienen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten