shutterstock 1075105040

De onthulling van Frans Timmermans: opportunist, manipulator en miljonair

Politiekaug 24 2023, 13:00
Terwijl de Tweede Kamerverkiezingen van 2023 naderen, probeert één figuur zichzelf te profileren als de 'redder' van Nederland: Frans Timmermans. Deze zogenaamde kersverse lijsttrekker van PvdA-GroenLinks wordt door sommigen misschien gezien als een hoopvolle kandidaat, maar bij De Dagelijkse Standaard hebben we een heel ander beeld van deze man. Jan Dijkgraaf, met zijn scherpe pen, legt de ware aard van deze engnek bloot in een nieuw Briefje van Jan.
Dijkgraaf, die nooit terugschrikt voor de waarheid, heeft in zijn recente column Timmermans ontmaskerd als niets meer dan een manipulatieve opportunist. Waar sommige politici nog een greintje integriteit lijken te hebben, gaat Timmermans schaamteloos over lijken voor zijn eigen politieke gewin. Hij kapitaliseert op persoonlijke tragedies en zet deze in voor zijn eigen agenda, zonder enig respect voor de betrokkenen.
(Artikel gaat verder onder deze oproep) Doe jezelf een plezier! Blijf GRATIS op de hoogte van het échte nieuws: schrijf je in voor de DDS Nieuwsbrief!

Word lid van de DDS Nieuwsbrief!

* indicates required
Neem bijvoorbeeld zijn houding ten opzichte van klimaatgerelateerde rampen. Terwijl het land rouwt, ziet Timmermans een kans om zijn eigen politieke carrière te bevorderen. Zijn deze acties het teken van een ware leider of eerder van een koude, berekenende politicus?
En dan zijn dubieuze financiële claims. Timmermans, die zich voordoet als de 'gewone man' die "ook de huur moet betalen", probeert het Nederlandse volk duidelijk zand in de ogen te strooien over zijn ware financiële status. Dijkgraaf doorziet deze façade en onthult dat Timmermans wel degelijk miljonair is.
Dijkgraafs conclusie is dan ook helder: Nederland, laat je niet voor de gek houden. Frans Timmermans is niet de held die hij beweert te zijn. Achter zijn quasi-charismatische voorkomen schuilt een opportunist die bereid is alles en iedereen te gebruiken voor zijn eigen politieke ambities. Het is essentieel dat we verder kijken dan zijn gladde praatjes en in het stemhokje een weloverwogen keuze maken... en de types die hem nu promoten (nadat ze hem eerst jarenlang terecht aanpakten) zijn kwakzalvers.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten