screen shot 2023 11 22 at 193328

De verschillen tussen FVD en beeld: voor of tegen de indoctrinatie én verminking van kinderen?

Politieknov 22 2023, 17:31
Met nog een aantal uren te gaan tot de stemhokken sluiten - om 21:00 uur - is het nog een mooi moment om de verschillen tussen PVV en FVD even duidelijk te maken. Er zijn namelijk mensen die nog steeds twijfelen tussen die twee partijen. Nou, laat daar vanaf nu een einde aan komen. De verschillen zijn namelijk wel degelijk groot in sommige opzichten - en van groot belang.
Natuurlijk: beide partijen willen de immigratie fors beperken en hebben vaak harde kritiek op de bestuurspartijen. Dat klopt. En ja, daarin lijken ze op elkaar. Maar er zijn ook echt significante verschillen. Om dat duidelijk te maken heeft FVD even een drie verschilpunten op een rijtje gezet:
screen shot 2023 11 22 at 193328
"FVD vindt dat de genderwaanzin die aan kinderen wordt opgedrongen veel te ver gaat," aldus de partij in de uitleg. "Al op de basisschool worden jongens en meisjes in verwarring gebracht over hun ‘gender’. Ze leren dat het mogelijk - en zelfs leuk - is om van geslacht te veranderen. Mannen zouden óók zwanger kunnen worden."
"Bovendien zien we dat kinderen veel te vroeg in aanraking worden gebracht met naakt en worden onderwezen over seksuele handelingen," gaat FVD verder. "Dit soort lesstof is verplicht onderdeel van het curriculum in Nederland. Kerndoel 38 voor het primair onderwijs bepaalt dat. PVV heeft de invoering hiervan gesteund. FVD wil kerndoel 38 juist zo snel mogelijk schrappen."
"Als gevolg van de transgender-propaganda op scholen zien we een explosieve toename in het aantal minderjarigen dat in transitie gaat. Vanaf 11 jaar kunnen kinderen in Nederland Decapeptyl-prikken toegediend krijgen. Deze injecties worden eufemistisch ‘puberteitsremmers’ genoemd, maar zijn in feite een intensieve hormoonbehandeling die kinderen chemisch castreert zodra de puberteit intreedt," legt FVD daarop samen.
"Vanaf 15 jaar volgen cross-sekse hormonen die zorgen voor permanente onvruchtbaarheid. Vanaf 16 jaar kunnen meisjes overgaan op borstamputatie. Deze horrorbehandelingen worden door de beoogde minister van Volksgezondheid van de PVV, Fleur Agema, omschreven als “knappe chirurgie”. FVD is fel tegen dit soort onomkeerbare behandelmethodes. Onze partij heeft een motie ingediend om hormoonbehandelingen voor minderjarigen te verbieden. Tot onze verbijstering stemden enkele PVV-Kamerleden, waaronder Fleur Agema, tegen deze motie."
Let wel, in gesprek met ons van De Dagelijkse Standaard voegde Agema zelfs toe dat het 't beste is om zo vroeg - en dus zo jong - mogelijk te beginnen met dit soort vreselijke behandelingen zodat 'puberteitsveranderingen' echt totaal niet kunnen plaatsvinden.
"Sommige kinderen zijn nu eenmaal in het verkeerde lichaam geboren," aldus Agema. En dan is het "belangrijk om er vroeg bij te zijn, nog voor de puberteit."
Agema wordt door PVV'ers naar voren geschoven als de toekomstige minister van Volksgezondheid. Moge God het verhoeden.
En dan is er dus energie: het Groningse gasveld. FVD vindt heel logisch dat we die gasbel daar zo goed mogelijk moeten gebruiken. Er zit 500 tot 1000 miljard euro gas in de grond. Dat is ongelooflijk. Maak de huizen van Groningers aardbevingsbestendig (kost 10 miljard euro), geef ze nog een leuke bonus (van nog eens 10 miljard ofzo)... en gebruik het gas daarna voor ons eigen volk.
Ongelooflijk genoeg is de PVV hier op tegen. Mede door die houding van de PVV zijn wij Nederlanders afhankelijk van dure nepgroene energie én van... Amerikaans gas. Want blijkbaar is gas wél prima als we het volle punt aan de Amerikanen betalen ervoor.
Als je naar deze punten kijkt en traditionalistisch, conservatief bent ingesteld dan kun je natuurlijk alleen maar concluderen dat, hoewel de PVV een waardevolle bondgenoot kan zijn voor FVD, de onderlinge verschillen zo significant zijn dat de keuze heel snel bepaald is. Natuurlijk is dat anders als je zelf pro-Woke, pro-LHBTI, pro-welvaartsvernietiging bent. Dan moet je vooral PVV stemmen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten