Erik de Vlieger in totale verbazing: pensioenen weg, boeren kapot, maar men stemt nog steeds op VVD/D66. Hoe kan dat?!

Erik de Vlieger in totale verbazing: pensioenen weg, boeren kapot, maar men stemt nog steeds op VVD/D66. Hoe kan dat?!

Politiekdec 29, 14:00
Opiniemaker, podcaster en Tweep des Vaderlands Erik de Vlieger verbaast zich op Twitter over het feit dat Nederland overduidelijk kapot wordt gemaakt... maar dat er nog steeds hele horden Nederlanders zijn die op Sigrid Kaag en Mark Rutte stemmen. Hoe kan dat, in vredesnaam?
Onder het bezielende (LOL) beleid van Rutte en Kaag gaat Nederland er dag na dag op achteruit. Mensen kunnen de energierekening niet meer betalen, de boodschappen zijn veel te duur, boeren worden geëlimineerd. Het is knetter. Ooit was ons land rijk, welvarend - een voorbeeld voor de rest van de wereld. Nu lijden Nederlanders en zien we ons land - en onze welvaart - ons uit de vingers glippen.
Erik de Vlieger valt dat ook op... en hij verbaast zich erover dat ondanks al deze ontwikkelingen, VVD en D66 nog niet totaal zijn weggevaagd in de peilingen.
"Boeren moeten weg, vissers moeten weg, vliegtuigen moeten weg, meer belasting, pensioenen verdampen, mensen komen niet meer rond, nog meer regels en mensen stemmen nog steeds op Mark Rutte, Sigrid Kaag en Rob Jetten," schrijft De Vlieger. "Snappen jullie het nog?"
Maar vervolgens komt hij met een mogelijk antwoord. Een antwoord dat vrijwel zeker juist is: "Zou het de media kunnen zijn?"
Natuurlijk is het zo dat de coalitie volgens alle peilingen totaal weggevaagd zouden worden als er nu verkiezingen waren. Ze hebben nu nog met zijn vieren een meerderheid in de Tweede Kamer. Maar virtueel zijn daar nog maar iets van 43 zetels van over.
Dat gezegd hebbende staat D66 nog steeds op 12 zetels en strijdt de VVD nog steeds voor de titel 'grootste partij van het land' (qua zetels, niet qua leden; dat is FVD ruimschoots). Gezien de staat waarin het land verkeert is dat ronduit bizar.
Maar ja, de suggestie die De Vlieger doet klopt helaas: het zijn de media die de VVD én D66 in leven houden. Elke dag weer delen ze pro-D66/VVD propaganda. Voortdurend krijgen Nederlanders te horen dat ze eigenlijk best leuke, goede mensen zijn... en dat de problemen van Nederland veroorzaakt worden door 'buitenlandse machten'; machten waar wij nu eenmaal geen grip op kunnen krijgen.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Daarnaast zijn de media voortdurend bezig om ook binnenlandse vijanden aan te wijzen, voornamelijk FVD. Mensen worden daar voortdurend door afgeleid en begrijpen dus niet hoe slecht, hoe kwaadaardig, Kaag en Rutte werkelijk bezig zijn.
Triest, natuurlijk. Want die mensen kunnen wel degelijk beter weten. Het enige wat daar voor nodig is, is dat ze ophouden naar de mainstream media te kijken en te luisteren, mainstream kranten links laten liggen, en gewoon het internet opgaan om aan hun nieuws te komen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten