laurens dassen volt 9o1a6753

Fascistische Laurens Dassen (Volt): "We moeten af van valse profeten die een loopje nemen met de democratie"

Politiekjan 23 2023, 15:00
Bij een partij-conferentie van Volt heeft de ronduit fascistische Laurens Dassen, van Volt, wéér gezinspeeld op een gewenst partijverbod voor FVD. Want hoewel Volt feitelijk autoritair, intolerant en zelfs ronduit fascistisch is, beschuldigt hij FVD daar juist van. Daarbij gebruikt hij ook nog eens het excuus dat enkele FVD'ers meer dan één politieke functie vervullen, wat volgens Soros-boy "de democratie ondermijnt." 
"We zien dat politici in de Tweede Kamer nu al bezig zijn met het in twijfel trekken en ondermijnen van de Provinciale Statenverkiezingen, net als Trump en Bolsonaro dat met de verkiezingen in hun eigen land deden," aldus de hypocriet. "Het leidt tot complottheorieën, wat leidt tot wantrouwen in onze instituties."
Natuurlijk doelt Dassen daarmee op FVD. Want Dassen haat FVD. Deze zogenaamde 'oppositiepoliticus' vindt dat je alles wat de macht zegt automatisch moet geloven. Doe je dat niet, dan ben je 'een gevaar.'
Om nog even in te wrijven dat het over FVD gaat, al die lafhartige opmerkingen, haalde Dassen ook hard uit naar "valse politieke profeten, die ondertussen functie op functie stapelen en daarmee een loopje nemen met de democratie."
Dit gaat er vrijwel zeker over dat Gideon van Meijeren in de gemeenteraad van Den Haag zit én natuurlijk Tweede Kamerlid is. Hij vervult beide functies naar behoren (de man is geobsedeerd met de politiek, dus hij doet dit met graagte), maar dat doet er niet toe. Dassen wil hem verdacht maken en doet dat op deze manier. Die ranzige belediging ook over "valse profeten." Bah.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Als je dit soort uitspraken leest (of hoort) van Dassen begrijp je opeens waarom George Soros' Open Society Foundation zo blij is met Volt en die internationale, globalistische partij van harte steunt. Niet alleen in Nederland, trouwens, maar ook daarbuiten. Soros is immers faliekant tegen democratie. Hij staat pal voor een radicaal-globalistische agenda waarin de elites bepalen wat er gebeurt, waar en wanneer. Want 'de elites' weten alles beter.
Dat is ook de opvatting van Volt. Deze partij heeft een hékel aan de democratie, aan vrijheid, en aan burgerinspraak. Volt wil dat alleen mensen die de agenda van de elites delen zich mogen uitspreken en zelfs mee mogen doen in de politiek. De rest van de mensen moet het zwijgen opgelegd worden. DIe moeten maar lekker werken en belasting betalen... en voor de rest vooral hun bek houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten