Filmpje! Forum Inside: dit is de toekomst van AI... en Wees afgrondelijk!

Politiekmei 16 2023, 9:00
Gisteren was er weer een nieuwe aflevering van Forum Inside, het baanbrekende YouTube-programma gepresenteerd door Thierry Baudet en Ralf Dekker. Dit keer waren Hans van de Breevaart en Sid Lukkassen te gast. Die eerste om te praten over de ontwikkeling en de gevaren van AI... en de laatste om te spreken over zijn boek Wees afgrondelijk; een boek dat een bestseller aan het worden is omdat de derde druk nu al is verschenen.
Dat laatste is enigszins verrassend. Want Wees afgrondelijk is natuurlijk een filosofieboek. Zulke boeken doen het normaal gesproken niet bepaald fantastisch in Nederland. Maar dit keer dus wel. Het zegt wel voor de tijd waarin we leven. Mensen hebben behoefte aan informatie over hoe ze afgrondelijk kunnen zijn; hoe ze kunnen leven zonder angst, volgens hun eigen principes, en zonder zich druk te maken over wat de wereld om hen heen daarvan vindt.
Steun DDS op BackMe: samen pakken we het mediakartel aan. Deze steun is heel nuttig in deze zware economische tijden. Steun ons dus! Dat kan met een groter of een kleiner bedrag... en help ons het partijkartel en het mediakartel te slopen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten