screen shot 2023 09 05 at 171958

Filmpje! Laurens Buijs: 'De Woke-inclusieagenda is heel aggressief naar andersdenkenden'

Politieksep 05 2023, 18:00
Academicus Laurens Buijs is er totaal niet over te spreken dat de knettergekke Woke-idioten steeds minder tolerant worden ten opzichte van andersdenkenden. Sterker nog, zei hij vandaag bij Ongehoord Nieuws, ze zijn ronduit EXTREEM naar mensen die er een andere opvatting op na durven te houden.
"Wanneer kijken deze mensen eens in de spiegel?" vroeg Buijs zich af toen hij beelden zag van de manier waarop knettergekke Woke-Regenboog-activisten losgingen toen Gideon van Meijeren onlangs demonstreerde in Leiden tegen een dragqueen-voorleesuur voor kleuters. "Dan zien ze dat hun eigen inclusieagenda heel agressief naar andersdenkenden aan het worden is."
Dit is natuurlijk precies wat er aan de hand is in Nederland - en in de rest van het Westen. Andersdenkenden worden op waanzinnig agressieve wijze behandeld door andersdenkenden. Bij de demonstratie van Van Meijeren zag je dat hij letterlijk werd aangevallen en dat een paar linkse idioten hem zelfs voor het oog van de camera bedreigden. "Ik kom je nog weleens tegen in de stad!" beet bijvoorbeeld één of andere bassie hem toe.
(Artikel gaat verder na deze oproep) Bij DDS verklaren we Woke de oorlog. Steun jij onze strijd tegen de Regenboogideologie? Steun ons dan! Doneer aan DDS via BackMe en help ons deze extremistische stalinistische mafketels het vuur aan de schenen te leggen.
Laurens is één van de weinige academici in Nederland met de moed om de Woke-goegemeente aan te pakken. Goddank dat hij hiervoor de ruimte krijgt bij ON! De enige omroep in Nederland die ingaat tegen de zieke heersende ideologie.
Let wel: ON! verkeert in levensgevaar. De omroep kan alleen overleven met JOUW STEUN. Word daarom vandaag nog lid van ON!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten