Screen Shot 2022 08 20 at 215533

Filmpje! Thierry Baudet: "Poetin is een held"

Politiekaug 20 2022, 19:10
In een interview met de internationaal bekende podcaster Laura Lynn Tyler Thompson heeft Thierry Baudet het opgenomen voor Vladimir Poetin. Hoewel de Russische leider verguisd wordt door de bovenonsgestelden in het Westen heeft Baudet een positieve visie op de man. "Ik vind hem een held," aldus de FVD-leider.
"Deze zomer heb ik een lange biografie gelezen over Vladimir Poetin," aldus Baudet in het gesprek. "En ik denk echt dat hij een grote held is en voorvechter van de Westerse beschaving. Wat hij in Oekraïne doet is geweldig, heldhaftig. Hij vecht tegen de Deep State in Oekraïne, dat een bastion is van de Deep State. Oekraïne is als Israël, het is een centrum van het geheime machtssysteem in de wereld."
"En ja, dat is iets dat gebeurt waar de globalisten geen zeggenschap over hebben. Ze haten het. Ze vinden het verschrikkelijk dat het Russische leger zoveel succes heeft," ging Baudet verder. "Ze vinden de intelligentie van Poetin heel erg."

Bill Gates

In een ander deel van dit bijzonder kijkenswaardige interview legt Baudet uit hoe normale mensen WEF of Great Reset-agenda moeten bestrijden. Daarbij focust hij zich vooral op Bill Gates, die hij "één van de grootste psychopaten van de moderne wereld" noemt.
Volgens Baudet is Gates bewust bezig met het creëren van een soort van Big Brother-samenleving; een maatschappij waarin alles wat we doen gemonitord wordt, en waarin er dus slechts één druk op een knop nodig is om ons te knechten. 
De eerste manier waarop Gates en de zijnen ons eronder probeerden te krijgen volgens Baudet is de Covid-crisis. Maar er is een andere manier waarop ze dit doen. Namelijk via Covid. Maar nu proberen ze het, aldus Baudet, ook via de voedselketen.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
"De logische volgende stap om de totale controle over ons leven in handen te krijgen, om hun Great Reset uit te voeren en een globalistische revolutie uit voeren," legde Baudet uit, is om de hele voedselketen in handen te krijgen. Dat is volgens hem waarom Gates steeds meer land opkoopt in Amerika. De man is nu zelfs de grootste 'eigenaar van agricultureel land' in Amerika.
Het hele interview van Baudet met Laura Lynn is hier te bekijken, op Odysee, één van de weinige video-sharing websites die de vrijheid van meningsuiting daadwerkelijk respecteren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten