Filmpje! Van Houwelingen ROAST Raad van State in Tweede Kamer

Politiekokt 13 2022, 9:16
Pepijn van Houwelingen (FVD) is de laatste dagen lekker op dreef. Dinsdag pakte hij Rutte keihard aan die het voortbestaan van het Koningshuis in gevaar brengt. Gisteren moest de Raad van State eraan geloven. De Raad van State is volgens FVD een globalistisch instituut dat nodig gesaneerd moet worden. 
De Raad van State is onafhankelijk adviseur van regering en parlement over wetgeving en bestuur alsmede hoogste algemene bestuursrechter van Nederland. De Afdeling advisering houdt ook onafhankelijk toezicht over de Europese begrotingsregels. Verder toetst de Afdeling advisering het klimaatbeleid van de regering op basis van de Klimaatwet die vanaf september 2019 geldt. Met dit in je achterhoofd is het niet fijn om te weten dat de Raad van State is geïnfiltreerd door D66'ers. De vicepresident van Raad van State is D66'er Thom de Graaf dat zegt wel genoeg. Daarmee is de onafhankelijkheid en de neutraliteit van dit instituut in het geding.
(Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
FVD constateert terecht dat de Raad van State een verlengstuk is van het partijkartel. Een niet-onafhankelijk D66-bolwerk. Tot niemands verbazing kiest de Raad keer op keer de kant van de regering en tégen de Nederlander. Zo gaf de Raad van State de regering rugdekking om over de afschaffing van het raadgevend referendum geen referendum toe te staan over de afschaffing ervan. Van Houwelingen pelt gestructureerd de Raad van State uit elkaar en kan maar tot één conclusie komen dat het is verworden tot een globalistisch instituut. Het gaat nog verder dan D66. "Het is D66 maar dan op steroïden'', aldus Pepijn van Houwelingen. De Raad van State dient niet langer het Nederlands belang maar het belang van de Europese Unie volgens FVD. Pepijn van Houwelingen pleit daarom voor een grondige sanering van de Raad van State.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten