shutterstock 677148799

Filmpje! VVD-Europarlementariër Groothuis wil lekker handelen met China: "Xi Jinping is een topdanser"

Politiekdec 01 2022, 14:00
Bart Groothuis is europarlementariër voor de VVD. Natuurlijk is dat al erg genoeg. Bakken met geld verdienen in een 'parlement' dat geen parlement is, en dan ook nog eens voor de VVD. Maar wacht! Groothuis maakt het nóg erger. Meneertje Koekepeertje blijkt namelijk groot fan te zijn van handel met... het stalinistische China.
China is een hel. Het wordt al decennia geregeerd door stalinistische gekken, maar de huidige psychopaat die het daar voor het zeggen heeft is écht heel erg. Xi Jinping is gewoon een massamoordenaar, een sadist... kortom, the second coming of Mao Zedong (lees wat boeken over Mao; die was echt totaal geschift).
Chinese moslims zijn het slachtoffer van genocide. China heeft al jaren opvoedingskampen waar oppositieleden in opgesloten worden - vaak voor altijd, soms voor enkele jaren. Tegenwoordig hebben ze 'coronakampen' waar mensen ingegooid worden als ze 'positief' getest zijn voor corona... of als ze in contact zijn geweest met iemand die positief is getest of, nou ja, verzin eens een coronagerelateerd excuus. En dan is er natuurlijk ook nog het feit dat China de eigen burgers vastzet in hun woning als iemand daar positief getest heeft. Zelfs als flats afbranden moeten ze maar lekker binnen blijven zitten. Want 'volksgezondheid.'
Het is, met andere woorden, een ronduit walgelijk land met een ronduit walgelijke regering, waar je zo ver mogelijk vandaan moet blijven.
Dat vindt ieder weldenkend mens met iets van een moreel kompas... wat natuurlijk betekent dat VVD'ers daar heel anders over denken. Kijk deze video maar van VVD-europarlementariër Bart Groothuis bij Sven op 1 vandaag. 
Ja, dat hoor je goed. Meneer de nette liberaal vindt dat we gewoon zaken moeten doen met China. "Dansen met wie op de dansvloer staat," zegt hij. "En Xi Jinping is een topdanser."
Ah ja. Wat leuk!
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Natuurlijk probeert hij nog even net te doen alsof hij best kritisch is en wil dat de EU zich 'hard' opstelt, maar die harde opstelling van hem komt erop neer dat Nederland doet... wat China ook versus de EU doet. Dus de eigen regels handhaven, bijvoorbeeld. En zijn hoop is niet dat China dan verandert, maar dat China Nederlandse bedrijven meer kansen geeft om dáár te opereren. That's it.
Daarbij zegt Groothuis ook nog dat het belangrijk is om goede relaties te onderhouden met iedereen. Met iedereen... behalve Rusland, blijkbaar, terwijl Poetin qua kwaadaardigheid en dictatoriaal gedrag niet eens bijna in de buurt komt van Jinping.
Zo gek. Je gaat bijna denken dat al het morele gezever van ons partijkartel de grootst mogelijke onzin is waar ze zélf niet eens in geloven, he?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten