9758009243 604c43faf4 c

Nederland snijdt zich weer in de vingers en moet dwangsom blijven betalen aan gelukszoekers

Politiekdec 01 2022, 15:00
De Raad van State heeft geoordeeld dat de overheid geld moet blijven betalen aan gelukszoekers als hun asielaanvraag niet tijdig wordt behandeld. Het is om gek van te worden dat door incapabel beleid en Nederlandhaat de belastingbetaler op kosten wordt gejaagd. Deze dwangsommen worden met ons belastinggeld betaald.
Deze uitspraak getuigt weer van Nederlandhaat. Deze uitspraak is mogelijk doordat verdragen boven nationale wetgeving worden gesteld. Het niet uitbetalen van dwangsommen was in strijd met Europees recht. Als er een grondwetswijziging komt dat moet de bepaling dat verdragen voor nationale wetgeving gaan gelijk worden verwijderd. Het helpt natuurlijk ook niet dat de Raad van State een D66 bolwerk is. Een bolwerk vol met Nederlandhaters.
Dit heeft ook zover kunnen komen door slecht beleid en incapabele ambtenaren. Je kunt je de vraag stellen of het Rijk nog wel ambtenaren in dienst heeft met voldoende juridische kennis. Op het gebied van stikstof zie je ook dat de rechter de overheid de hele tijd terugfluit. Het is opvallend dat deze uitspraken elke keer in het nadeel van Nederland zijn. Deze uitspraken komen de globalisten goed uit. Een bekend gezegde in de politiek is: Toeval in de politiek bestaat niet.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Van deze uitspraak van de Raad van State gaat een gigantische aanzuigende werking uit daar kun je je klok op gelijk zetten. Asielzoekers krijgen in Nederland opvang, zakgeld, het beloofde huis en een uitkering. Men krijgt daar bovenop een bonus wanneer de asielaanvraag niet tijdig wordt behandeld. Nederland is een jackpot voor de gelukszoeker!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten