Screen Shot 2021 07 07 at 134854

FVD veroordeelt onzalig plan om land boeren te onteigenen: 'De stikstofcrisis bestaat niet!'

Politiekaug 30 2021, 12:00
Het uitkopen van boeren kan volgens "experts" de stikstofuitstoot drastisch verlagen. Dit betekent dus dat hun land wordt ingepikt door de staat. Die kan er dan leuk woonwijken op neerzetten, ofzo. Forum voor Democratie is woest. Want, zegt FVD terecht, er ís helemaal geen "stikstofcrisis."
De stikstofcrisis is een verzonnen crisis. De natuur heeft stikstof nódig. Als er te weinig stikstof in de lucht zit is dat ontzettend slecht voor bomen en planten. Maar toch moeten wij geloven dat er tegenwoordig een "stikstofcrisis" is; dat stikstof "slecht" is voor "het klimaat," en dat wij als Nederland zijnde dat globale "probleem" maar even moeten oplossen.
Zo komen "experts" nu met een plan om boeren massaal uit te kopen, zodat hun grond niet langer gebruikt kan worden voor de veehouderij. Want dat is "goed" voor de stikstof: minder dieren houden! Yay!
Forum voor Democratie reageert terecht woedend op dit soort volstrekt belachelijke voorstellen. "De 'stikstofcrisis' bestaat niet," schrijft FVD op Twitter, "en boeren gedwongen onteigenen is communistisch." De partij "wil niet dat Nederland één grote stad wordt en ons boerenland ingenomen wordt door windmolens en azc's. Wij staan achter de boeren!"
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1432239175227559937

Nepcrises als aanval op Nederland

Wat we onszelf tegenwoordig aandoen in Nederland is ongekend. Met de "coronacrisis" laten we ons alle vrijheden die we altijd koesterden afpakken. Sterker nog, een deel van de bevolking gaat nog verder dan het "tolereren." Deze mafketels pleiten actief voor het afschaffen van onze rechten. Als je wilt weten hoe het toch kon gebeuren dat de nazi's zo ongekend hard toesloegen in de jaren dertig hoef je alleen maar naar het wangedrag te kijken van deze vrijheidshatende groep Nederlanders.
Maar daar komt de niet-bestaande stikstofcrisis dus nog eens bij. Uit naam van "stikstofbestrijding" en "het klimaat" dreigen we gewoon oer-Nederlandse boeren eruit te flikkeren. Nederland ís een boerenland. Iedere buitenlander die aan Nederland denkt ziet ellenlange weilanden met grote, goed gevoede koeien (met name). Maar ook dát moet kapot van de boven-ons-gestelde autoritaire mini-dictators.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze omroep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Het moge duidelijk zijn wat er gebeurt: 'crises' worden systematisch gebruikt om alles wat Nederland ís en waar Nederland ooit voor stond áf te breken. Goddank dat er nog partijen zijn (eentje) die zich daar tegen verzetten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten