screen shot 2022 06 01 at 12

FVD presenteert baanbrekend anti-Woke-plan: 'Verbied genderbehandelingen en 'draqqueenshows' voor kinderen'

Politiekfeb 27 2023, 12:00
Forum voor Democratie is helemaal klaar met de opkomst en dominantie van Woke in onze cultuur, media en politiek. Daarom presenteert de partij van een plan om de Woke-veroveringstocht van onze cultuur een halt toe te roepen. Onderdeel van dat plan is een poging om kinderen te "beschermen" tegen Woke. "Verbied genderbehandelingen voor minderjarigen," zegt FVD-Tweede Kamerlid Freek Jansen.
Op steeds meer plekken in onze publieke ruimte wordt een ideologie van zelfafwijzing en schuld uitgedragen," legt Jansen uit over het vreselijke verschijnsel dat Woke genoemd wordt, maar dat eigenlijk 'anti-zelf' zou moeten heten. "Onze geschiedenis, tradities en cultuur - zaken die Nederlanders volgens FVD juist met elkaar verbinden - worden ter discussie gesteld en aangevallen."
"Alle sociaal-maatschappelijke normen staan onder druk. Vooral ‘witte’ heteroseksuele mannen moeten het ontgelden," gaat hij verder. "Zij zouden het toonbeeld zijn van onderdrukking door het Westen en, volgens de Woke-activisten, verantwoordelijk zijn voor zo’n beetje alle problemen in de wereld. Overal - in reclames, in de kunst, bij sportevenementen en op scholen - wordt dit idee plichtmatig gepropageerd. Er is werkelijk geen ontkomen meer aan."
Dat is al erg genoeg, maar het wordt nog veel erger. Want tegenwoordig zijn kínderen hét grote doelwit van Woke. "Ze worden, veelal door gesubsidieerde organisaties (die ‘gastlessen’ verzorgen op scholen), banggemaakt met doemscenario’s over het klimaat, een schuldgevoel aangepraat vanwege het verleden en al op vroege leeftijd in aanraking gebracht met alternatieve seksuele oriëntaties - want ook de heteroseksuele norm is Woke-activisten een doorn in het oog," zegt de FVD'er.
"Het trieste is dat de gevolgen hiervan steeds duidelijker zichtbaar worden," stelt Jansen daarop vast. "Steeds meer jongeren worden aan het twijfelen gebracht over hun zogenaamde ‘genderidentiteit’ en hebben ten onrechte het gevoel in het ‘verkeerde lichaam’ te zitten." Vervolgens worden "met name kwetsbare jongeren in het ergste geval overgehaald tot het ondergaan van onomkeerbare hormoonbehandelingen en geslachtsoperaties."
"FVD kan en wil dit niet langer accepteren. Er moet iets gebeuren," concludeert Jansen. 
Daarom komt FVD met het volgende plan om Woke een halt toe te roepen:
1. Mensen beoordelen op individuele kwaliteiten; geen ‘diversiteitsquota’ of ‘positieve’ discriminatie
2. Geen excuses of smartengelden van de regering voor zaken die een ver verleden betreffen.
3. Geen gebruik meer van de activistische vlaggen door overheidsinstellingen.
4. Niet meegaan in activistisch taalgebruik zoals ‘wit' in plaats van blank; geen taboe op gangbare Nederlandse woorden.
5. Geen subsidies meer voor organisaties die op scholen seksualiteit opdringen aan kinderen, zoals de Rutgers Stichting.
6. Verbod op hormoonbehandelingen en operaties voor minderjarigen in het kader van een ‘geslachtsverandering’.
7. Geen deelname van kinderen aan ‘pride parades’ en ‘dragqueenshows’.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten