screen shot 2022 12 15 at 184205

Caroline van der Plas doet een D66-tje: BBB tekent radicaal-woke Regenboogakkoord

Politiekfeb 26 2023, 8:00
Gisteren was het befaamde Regenboogdebat in Ede. Dat was het debat waar FVD niet bij mocht zijn omdat het, niet schrikken, een conservatieve partij is. Dat wisten we al. Maar er gebeurde bij het debat toch iets onverwachts: de BoerBurgerBeweging sprak daar namelijk steun uit voor het radicale Woke Regenboogakkoord van het al even radicaal Woke COC. Zelfs de VVD heeft dat niet gedaan!
Het was volstrekt belachelijk toen het COC FVD uitsloot van deelname aan dit debat. Als enige partij. Dit omdat één FVD'er iets gezegd had waar enkele Woke-gekken zich "gekwetst" door voelden. Knetter, natuurlijk. 
Omdat dit zo intolerant als wat was vroeg heel rechts Nederland zich af waarom BVNL en BBB tóch nog naar het debat gingen (de PVV had al aangegeven niet te gaan). Waarom ga je in op het debat van een stel intolerante Woke-autoritaire mafketels? Wie doet nu zoiets?
Nou, wat BBB betreft is het antwoord gegeven. Niet bij monde van Caroline van der Plas, want die weigert nu vragen te beantwoorden van DDS hierover, maar door de aanwezige regionale lijsttrekker van de, kuch, 'boerenpartij.'
Tot de grote schrik van iedereen met ook maar een beetje een rechts, normaaldenkend hart heeft die namelijk zijn handtekening gezet onder het radicale Regenboogakkoord van het COC. BVNL was ook belachelijk genoeg aanwezig bij het debat, maar die partij liet in ieder geval van tevoren al weten dat zij het akkoord niet zou tekenen. Nu niet, nooit niet. Maar BBB dus wel!
De Roze Leeuw - een organisatie van, voor en door rationele LHBTI'ers - legt uit op zijn website wat dit akkoord behelst. Hier het document in kwestie:
Na de 'debatavond' van gisteren - waar De Roze Leeuw ook undercover aanwezig was (want het intolerante COC had DRL óók uitgesloten - heeft de organisatie een artikel geschreven over deze kwestie. Dit springt eruit:
"De Roze Leeuw heeft de BBB helaas niet op tijd kunnen overtuigen; BBB heeft namelijk wél ondertekend. (Ook nadat De Roze Leeuw inhoudelijke argumenten had aangeleverd.) Zélfs de VVD heeft dit niet gedaan!" aldus de LHBTI-club. "Zou de homoseksuele boer dit eigenlijk wel weten? Wij weten in elk geval dat er homoseksuele boeren zijn die De Roze Leeuw steunen in dit verhaal. De BBB kan, volgens de peilingen, een grote partij in Gelderland worden. Zij hebben daarmee een sleutelpositie, en zijn dus instaat om de uitrol van deze regenboogideologie te blokkeren, of mogelijk te maken."

Caroline van der Plas speelt verstoppertje

Op zich is alles daar wel mee gezegd... Nou ja, niet alles natuurlijk. Want op zo'n moment wil je natuurlijk ook horen van partijleider Caroline van der Plas. Die hebben wij van De Dagelijkse Standaard om een reactie gevraagd op de kritiek van DRL en specifieker op het feit dat de lokale partij het belachelijke Woke Regenboogakkoord nu publiekelijk steunt.
Steun DDS op BackMe: alleen via uw maandelijks of eenmalige gift kunnen we de website draaiende houden en het mediakartel aanpakken. Deze steun is keihard nodig in deze zware economische tijden.
"Wat is de reden geweest voor BBB om dit akkoord te tekenen?" vroegen wij Van der Plas. "Het gaat onder meer om 'inclusieve toiletten,' wat dus inhoudt dat biologische mannen in de toiletten van vrouwen moeten kunnen plassen. Is hier uitgebreid overleg over geweest, of is dit een besluit geweest van de regionale BBB-afdeling?"
"Is het staand beleid van BBB dat de partij de LHBTI-agenda van het COC - dat volgens ons van rechts steeds Woker wordt - helemaal omhelst, nog meer dan de VVD zelfs doet?"
Heel gek, maar Van der Plas geeft daar dus geen antwoord op. Ruik ik daar... een kartelgeurtje uit het platteland?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten